- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дали това е края..
Приятелят ми живее в друг град,на 250 км някъде,там учи,аз също съм студентка. Лятото бяхме ''заедно'', сега всеки си отива по местата,където му е ежедневието..поканих го да ми дойде на гости,знам,че скоро ще започва работа,за което ми каза даже по-късно(много обидно за мен)...но ми отказа. Не знам,искам толкова много да се видим. Аз ли да отида в неговия град в такъв случай ? Какво да направя.. Не го разбирам-нима не иска да се видим ? Знам,че и парите са от значение,ангажиментите-също,но ако иска наистина много силно да се видим,ще направи всичко възможно,а аз посрещам някакво безразличие. Дали сме се изчерпали ? Дали да отида за последен път при него да му ''призная'' чувствата си (досега не съм го правила,само сме правили много често здрав секс) и да очаквам реакция.. или директно да го забравя ?
ВЪЗМОЖНО Е ... НО ЗАВИСИ И ОТ ТЕБЕ КАКВО СИ РЕШИШ ТОВА ЩЕ ПРЕДПРИЕМЕШ А И ОТ НЕГО ДО ИЗВЕСТНА СТЕПЕНОТИДИ И ГОВОРИ С НЕГО
:P
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
Щях да кажа нещо, ама тоя капс лок ме убива.Първоначално написано от DREAM95
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
няма смисъл да се разкарваш, на него не му пука за теб. продължи напред.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Дали няма вероятност на него да му харесва само сексът?
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Не знам,до вчера се държеше нормално,говорихме си като обикновени хора,чатихме си даже,всичко беше наред..и изведнъж-това. Не знам.
Изведнъж при предложението ми да се видим-някакво безразличние,някаква тотална липса на отношение,а до вчера сме си ''гукали''. Не разбирам.
Амиии като ви куца комуникацията така ще е ...
Толкова ли не можеш да го питаш,защо не иска да дойде?!
А и как така ще му ходиш на гости без да те е поканил?!
Ако наистина искаше да се видите, щеше да намери някакъв начин да осъществи намерението си. Според мен е с теб само заради секса и ще е добре да го изтриеш от живота сиРазстоянието в случая се явява плюс.
![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.
некви проблеми ?![]()
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
Лошото е,че той ми е първият (той ме ''отвори'' така да се каже). Сексът с него е страхотен,свършвам повечето пъти и т.н. Смятам съвсем скоро просто да го попитам защо не иска да дойде наистина и да се разберем веднъж завинаги.
Ми не знам,ама и на мен ми е много до секса с него,защото ми харесва,предложих му да дойде,за да му направя стриптийз и той не ми е отговорил след това с нищо. Да не би да е гей ?Не знам какво му стана,правехме си секс,а сега като му предложа да правим пак и се дърпа. Ебати случая. Писах му : ''А дали ще намериш друга като мен,която да прави всичко за теб? Моята любов остана неразбрана...'' И без отговор, е,не знам ко да мисля.
Краят идвааа ...идвааааааааааааааааа 2012 !![]()
ми лятото си е лято.. и всяко лято си има край![]()
Добре де, всеки ден чета по няколко теми, в които всичко се върти около някакви безперспективни, чисто сексуални връзки от разстояниеТолкова ли няма за вас момчета от вашия град, да излизате нормално без да стават мелодрами "Ама дали беше само заради секса/само за лятото/как ще издържим разделени"
Не разбрахте ли че 95% от тези връзки отиват на майната си по презумпция !
Приятелят ти е педал.
не се занимавай с него, тегли му шута и се кефи на живота.
Това може би се нарича лятно развлечение, когато свърши лятото, свършва и развлчението.. Не виждам друга причина да не иска да се видите освен тази, чи може би е имал само временни интереси и нищо повече.. Попитай го, но според мен трябва да се откажеш от идеята ти да му ходиш на гости..Ако е мъж и му пука, той ще го направи![]()
Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!]
..
Кико