.
Затворена тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Problem sus sex

Problem sus sex

Imam problem na 16 sum, a priqtelkata mi e na 14. I dosta govorim za sex oba4e tq se kolebae kak da q predrazpoloja vijdam 4e go iska oba4e i az nz kakvo stava kazvami 4e ne se 4ustva gotova-pomognete?

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Даа,тя ти казва,че не иска,ама ти си сигурен,че всъщност го иска.Ми детето е на 14,какво очакваш?Ще чакаш,като тя поиска,тогава.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Цитирай Първоначално написано от Extremescream
    Даа,тя ти казва,че не иска,ама ти си сигурен,че всъщност го иска.Ми детето е на 14,какво очакваш?Ще чакаш,като тя поиска,тогава.
    +1

Мислех да напиша как момичетата в безсъзнание не протестират, ама имам странното чувство, че постера щеше да възприеме отговора сериозно и да я прасне с една тесла по главата.
    В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!

http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg

The irony bringer. Т.И.Б.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Extremescream
    +1
    ---> най-хубавия Български мениджър...Регни се няма да съжаляваш...

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    ПИШЕ НА КИРИЛИЦА ! АМИ ЧАКАЙ БЕ ШМАТКА НА 14 КВО ИСКАШ

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

Супер фен
    Писането на кирилица е задължително.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си