.
Затворена тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

vupros kum momichetata

Ako gadjeto vi ili momche koeto haresvate ima benki (mesta s po tumen cvqt na kojata ) po poloviq organ kak go vuzpriemate (kato po charoven , zle , dobre ) ?

Всъщност, темата е интересна, ще си спестя саркастичния отговор за след една страница. Но протестирам срещу латиницата, по-добре да беше на кирилица.
    В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!

http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg

The irony bringer. Т.И.Б.

Супер фен
    Невиждам нищо нередно да има бенки на половите органи....
    Ако харесваш това момче/момиче не виждам смис да те интересува дали има бенки или не....

А и дори може да е възбуждащо да има бенчица на половия орган...
    ---> най-хубавия Български мениджър...Регни се няма да съжаляваш...

Бенчицата на половия му орган много си я обичам, понеже само аз знам, че е там (и айде предишните момичета). И е някак специална.

Град
    София
    КИРИЛИЦА!!!

Цитирай Първоначално написано от kremen4eto
    Бенчицата на половия му орган много си я обичам, понеже само аз знам, че е там (и айде предишните момичета). И е някак специална.
    То и родителите му знаят.

Buzzkiller here.
    В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!

Цитирай Първоначално написано от OldSchoolRebel
    Цитирай Първоначално написано от kremen4eto
    То и родителите му знаят.

Buzzkiller here.
    Да, и за тях се сетих. И все пак в момента едва ли някой друг го интересува неговата бенка и къде е тя и едва ли някой друг помни за нея, освен мен. Затова ми идва някак специална.

Освен ти ( и "айде и предишните му гаджета") и родителите му, мога с чиста ръка на сърцето да ти кажа, че вече всички, прочели темата - знаем!

Цитирай Първоначално написано от Jumanji
    Освен ти ( и "айде и предишните му гаджета") и родителите му, мога с чиста ръка на сърцето да ти кажа, че вече всички, прочели темата - знаем!
    Какъв кеф ми е, че прецакваме нейния кеф...

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Супер фен
    Кирилицата е задължителна.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си