shanell1 Както видя имам мнение по въпрос и си го изказвам и защитавам това, че на теб не ти харесва изобщо не е мой проблем нито пък ме засяга. Дреме ми за теб и мижавото ти проблемче още една ревлива пикла която неможе сама да се оправи в живота. Да ти натрапвам мнението си ли? Не мсиля че е така просто настоявам да стане мойто, че да има мир на земята. jghgh да ти кажа човек опаковката лъже. Съставяй си квото си искаш мнение за мен не ми дреме. СМешно ми е как си тръгнал да ме анализираш чрез няколко мнения в сайт пълен с малоумници. Разбираш ли смешно е. Каквито и проблеми да имам определено не се излагам като кифладжия да ги разказвам на лево и на десно. че хората да ми казват какво да правя с МОЯ живот. Смешно е колко сте посредствени едно 90% от хората тук. Искате съвет някой друг да решава вместо вас и като допуснете грешка да се биете в главата защо сте послушали некво същество от някакъв смотан сайт за "взаимопомощ на малоумни-интелигенти" Хайде със здраве. Решавайте си "проблемите" аз хейтъра нямам намерение да се занимавам с вашите особи. ВКрайна сметка лиглата иска да получи напъдствие в този "тежък" момент от живота си.