.
Затворена тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 60

.. а не трябваше.. !

След като ТОЙ ме нарани реших да се променя и.. успях ! След него, всеки който се опитваше да ме сваля - получаваше най-грубото отношение.. Занимавах се с по няколко наведнъж не ми пукаше кой за каква ще ме помисли, въобще си казах - Ето сега, заради него.. следващите ще страдат.. Сега осъзнавам, че това не е било правилно, просто това, че бях много наивна ме накара да се превърна в '' това което мразех.. '' .. Не знам какво да правя занапред, страх ме е, че пак ще ме боли заради тази любов

Споделете.. кажете ми, какво да правя по натам

Самоубий се.

Да се самоубия ??

Айде няма да спамя в темата, ще си запазя мнението за себе си..

btw, който мисли да пише такива неща, хич да не си прави труда

Нали не искаш да нараняваш хората. Все някой ще е наранен от простотията ти и за да не нараняваш никой самоубий се. логика.

Мега фен
    просто се съсредоточи върху останалите аспекти от живота си на този етап. остави момчетата малко настрана. сега не ти трябва нова връзка, работи върху себе си и само ако се появи някой, който мислиш, че си заслужава, прекрати ''почивката си''. тук, разбира се, ти трябва реална реценка, за да можеш да отсяваш боклуците от останалите.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Хората не се променят наистина, никога, най-много да открият едно-две допълнителни качества. Значи, не си се променила, просто си се объркала.

leviafana, харесва ми стила ти. Искаш ли да ти пратя формуляр за кандидатстване да ми бъдеш гадже?
    В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!

http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg

The irony bringer. Т.И.Б.

leviafana, от теб наклон не съм искала, ясноо ??

Ако мислиш, че се занимавам с простотия, защо просто не влизаш в темата, защо пишеш, по дяволите ??

Лично благодаря на sladur4etyYy за хубавия отговор {sun}

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Нормално е след като си била наранена да се държиш по-отдръпнато следващия път. Но се замисли и дали не пропускаш нещо хубаво? Ако има някой, който ти харесва, и чувстваш, че би могло да се получи нещо - не се отказвай само заради един нещастник от миналото. Преодолей миналото и продължи напред
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Цитирай Първоначално написано от shanell1
    leviafana, от теб наклон не съм искала, ясноо ??

Ако мислиш, че се занимавам с простотия, защо просто не влизаш в темата, защо пишеш, по дяволите ??

Лично благодаря на sladur4etyYy за хубавия отговор {sun}
    Немога да не обърна внимание на поредното изливане на :изстрадали" душици. Горката ти пускаш ревлива тема с цел да ти съчувстват... Жалка си момиче. Аз наклон не ти давам съветвам те само да сложиш край на "мъките" си, а и на мойте. Все пак 1 идиотка по малко на света.. това си е сериозно облекчение.

Супер фен Аватара на fen7asy
    хеей .. leviafana е абсолютно права! ;дд .. ии подписът й дори указания ти дава.. аа относно онова формулярче.. може ли едно да драсна ии ас?
    Цитирай Първоначално написано от BladeDancer
    Да приемем че всички сме смешни и да не се караме

1 дума - Кучка.

oo leviafana, не искам съчувствие ! Пиша за мнение и търся съвети !!
    Не ме познаваш и за това не ме определяй, гледай си своя живот и не ми натрапвай мнението си, казах ти вече Не пиши в темата, след като няма какво да кажеш по въпроса ! Относно другите - не ме интересува какво мислите за leviafana пишете си в други теми, не и тук

Стига вече спам, който иска да пише.. не карам никой на сила

След като си се превърнала в това, което мразиш, се опитай да се върнеш отново към личността, която обичаш и харесваш

Не е нужно да си в някакви крайности - или момиче, която всички мачкат, или пък някаква ужасна кучка, която само наранява. Опитай се да балансираш.

Напълно е разбираем начина, по който си постъпила след разбиването на сърцето ти. Но ти сама виждаш, че не е много градивен, а на всичкото отгоре създаваш много лош имидж за себе си пред обществото, като ходиш с различни едновременно и се държиш толкова ужасно.

Опитвай се да преодолееш страха си от нараняване и свали гарда. Не е казано да се предоверяваш, но ако поне малко се довериш на някого, може да видиш, че на никой не му е фикс идея да те наранява - сигурно има момчета, които са готови да те обичат.

На leviafana изобщо не виждам какъв е смисъла да й се връзваш - тя си хейти във всяка тема. Само не разбирам защо си мисли че е интересна с непрестанните си нападки и опити за черен хумор и иронизиране. Само е жалко за нея, щото само от подписа и аватара мога да си съставя профил за нея - още повече, като й знам мненията - всичките негативни, нападателни, цинични и иронизиращи. Сигурно и на нея нещо лошо й се е случило, щом е решила да си го излива на целия свят чрез мнения.
    Опитай се и нея да я разбереш, нали разбираш - хората се държат странно, когато имат проблеми.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

хмм.. jghgh, благодаря и за твоето мнение, замислих се пак и наистина трябва да престана да бъда такава и мойто си е някаква самонавиване, което трябва да спре.. Благодаря ти отново

Град
    Варна, моретоо :)
    Хъх...твой проблем, мацка, ти си си го забъркала, ти се оправяй
    хЪх...

RoSKo0o0, не е станало нищо фатално, просто известен период се държах.. неправилно ! Ще се оправя иначе, щом се осъзнах на време

shanell1 Както видя имам мнение по въпрос и си го изказвам и защитавам това, че на теб не ти харесва изобщо не е мой проблем нито пък ме засяга. Дреме ми за теб и мижавото ти проблемче още една ревлива пикла която неможе сама да се оправи в живота. Да ти натрапвам мнението си ли? Не мсиля че е така просто настоявам да стане мойто, че да има мир на земята. jghgh да ти кажа човек опаковката лъже. Съставяй си квото си искаш мнение за мен не ми дреме. СМешно ми е как си тръгнал да ме анализираш чрез няколко мнения в сайт пълен с малоумници. Разбираш ли смешно е. Каквито и проблеми да имам определено не се излагам като кифладжия да ги разказвам на лево и на десно. че хората да ми казват какво да правя с МОЯ живот. Смешно е колко сте посредствени едно 90% от хората тук. Искате съвет някой друг да решава вместо вас и като допуснете грешка да се биете в главата защо сте послушали некво същество от някакъв смотан сайт за "взаимопомощ на малоумни-интелигенти" Хайде със здраве. Решавайте си "проблемите" аз хейтъра нямам намерение да се занимавам с вашите особи. ВКрайна сметка лиглата иска да получи напъдствие в този "тежък" момент от живота си.

Казах ти стига си спамилаа !!! Ти за каква се мислиш ?!?! 90 % били малоумници, а ти ?? Казах, че търся съвети, а не че първия който ми напише нещо, ще бъде този, който ще послушам, искам да видя какво мислят другите, не може ли ?? Като не те интересува '' мижавото '' ми проблемче, за какво се занимаваш да ми пишеш, гледай себе си, какво те интересува за моя така наречен '' тежък период '' evil: !! Не се дразня от мнението ти за мен, а от това, че го изказваш по глупав и груб начин.. иначе спокойно - не би ме обидила такава като теб - ходи и мисли коя вена да си срежеш !! А и каквото да правя си е за мен, нали ??

И взела да хули, не разбира от добро

ама ти какво искаш да ме убиеш от смях ли? ПХАХАХА! Вече съм срязала всичките си вени кръвта ми отдавна е изтекла сега искам и твойта да шурне от вратлето ти и да оплиска стените изрисувайки едно живописно петно. Хайде не ме занимавай със себе си. Пука ми кво ше правиш. Ако решиш да отървеш света от себе си тогава може да ми говориш

Leviafana, нали съзнаваш, че решението, което предлагаш е в пълно противоречие с мотива? Тоест, ти искаш тя да се самоубие за да спре да наранява, но имай предвид, че има родители и приятели, които я обичат и ще страдат от нейните действия?

То малко трябва да се помисли

Авторке, помисли кои са най-добрите черти от характера ти и наблягай на тяхното развитие, ще видиш как с времето ще се върнеш към нормалното си аз, което харесваш и искаш да бъдеш
    Никога не се предавай!!!

Нали знаеш , че винаги единия е наранен.Просто не е било нужно да си го връщаш на другите едва ли не.Кротни се,харесай си някого...ако се получи,отнасяй се като човек с него,защото всичко се връща в един момент.

Супер фен Аватара на lyfche
    Божеее направила си АДСКИ тъпо ! Кво са ти виновни следващите .. бооже .. така де,браво ,че си се осъзнала.И .. продължи напред
    THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3

Цитирай Първоначално написано от dedodekster
    Leviafana, нали съзнаваш, че решението, което предлагаш е в пълно противоречие с мотива? Тоест, ти искаш тя да се самоубие за да спре да наранява, но имай предвид, че има родители и приятели, които я обичат и ще страдат от нейните действия?

То малко трябва да се помисли )
    Обмислила съм го. И понеже реших, че ако имах такова същество за дете изобщо нямаше да ми пука дали ще се самоубива или не реших че и на родителите и няма да им пука. Може само да ги е яд че са си пропиляли живота да отглеждат подобно същество...

Banned Повече от фен
    хипер сте зле

^Продължаваш да се правиш на интересна, но си супер жалка.

И повярвай, челА съм ти доста мнения Пълна си с негативизъм и злоба, изключително отблъскващо.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си