Цитирай Първоначално написано от dedodekster
leviafana, защо тогава не отговаряш на аргументирани мнения? Лесно е да кажеш "всеки с мнението си", но да се опиташ да помислиш върху това, което ти се казва е по-трудно, нали? Може би защото ще се наложи да признаеш, че твоето мнение не е правилно? По този начин попадаш в категорията описана от теб - на винаги компетентни и знаещи решението за всичко
Кое му беше аргумента? Ще се самоубие майка и и баща и ще ревът ще им е тъпо приятелите и за 2 дена ще са забравили коя е и това е. Кой ще пострада от това не ми е ясно? Всеки с мнението си защото всеки човек който си е изградил сам мнението си за дадени неща има и различни виждания това че според теб някой ще се съдере да рева освен майка и и баща и си в голяма грешка ама в огромна. Малко са хората на които им пука дали някой е мъртъв или жив. Като си толкова интелигентен и компетентен браво на теб. Но като не можеш да схванеш какво се има в предвид си трай Не е интересно нито ми се пишат романи защото някой си е решил, че не знам какво говоря.