Цитирай Първоначално написано от shanell1
След като ТОЙ ме нарани реших да се променя и.. успях ! След него, всеки който се опитваше да ме сваля - получаваше най-грубото отношение.. Занимавах се с по няколко наведнъж не ми пукаше кой за каква ще ме помисли, въобще си казах - Ето сега, заради него.. следващите ще страдат.. Сега осъзнавам, че това не е било правилно, просто това, че бях много наивна ме накара да се превърна в '' това което мразех.. '' .. Не знам какво да правя занапред, страх ме е, че пак ще ме боли заради тази любов

Споделете.. кажете ми, какво да правя по натам

Беше същата работа и при мен .Изпитвах страшни чувства към едно момче цели 3 години , но той се държеше ужасно с мен . . Много се депрсираах и плаках , а това ме направи студена и непоклатима (Когато 1 мой роднина почина , не пророних и една сълза ) .. Но с времето всичко заповна да минава и ето - срещнах едно ПРЕКРАСНО момче , което не мисли с долната си глава и ме накара да умекна и мен ме беше страх отново да се влюбя нооо .. понякога трябва да рискуваш ;D > изводът от историята ми е ,че не трябва заради едно момче да съсипваш всичко хубаво в живота . . дадох пример с мен - сега кой ще ми върне тия 3 години ? НИКОЙ ! Затова продължавай напред и се занимавай с най-различни неща - излез на разходка , запиши се на танци (това беше едно от малките неща ,които ме разведряваха) хапвай си сладко , но НЕ ПО МНОГО ( бях качила 3 кг. през зимата от депресии и тем подобни xD ) , намери си приятели от другия пол , но НЕ като гаджета ( това също помага ) ..