.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Дали Ме Харесва??? Как Да Разбера???

Здрасти! Моля за мнение от момичета и момчета!! Как мога да разбера дали едно момиче ме харесва??? смисал....те са много странни ако доидат и те заговорят почваш да се чудиш дали те харесва или просто иска да си говори с тебе , и ако тръгнеш да я целунеш ...ШАМАР!.Случвало се е момиче да те поглежда и да се смее с някоя неина приятелка. аз си викам сега тя харесва ли ме или ми се хили , или ми се подиграва.....! Незнам какво момичетата правят когато харесват едно момче,знам момчето какво прави.....!!моля кажете!

Град
    Beloslav
    емиии както казваш ние смее доста странни с1щества и понякога дори ние незнаем флиртуваме ли дразним ли се подиграваме ли се.... така че не се 4удиии все пак жените не са да се разбират а да се обичат... :P
    Иначе си прилагаме достаа женски номерцаа:
    намиганияя, премятане на косите, случаините закачкии, леки усмивчици такива каквито никоии освенн ''обекта'' да не видии... имаме много техники... но всичките са многозначнии :P :P
    =-)

Повече от фен Аватара на VikitoRia
    1. Можеш малко да се ограмотиш
    2. Дали те харесва само тя си знае
    3. За разговорите ... ами зависи, ако си говорите врели некипели нищо чудно да те харесва
    4. Ако не е някоя курва нищо чудно да последва шамар
    5. Аз също докато говоря с моя приятелка гледам много момчета, но да ти кажа,че и половината не ми харесват
    6. Ти на колко си години, макар че този въпрос трябваше да е още в началото

My life is every moment of my life. It is not a culmination of the past.

....

Щото ми се е случвало мн да ми се смеят .Ок примерно едно момиче идва казва ми здравеи , отмята си косата .. и това какво значи... Или 2 момичета седят нещо си шепнат в охото , и се хилат.....!!! Що сте такива бе момичета ...аз умрех от срам. викам си тея ме взеха за клоун...

...

Да се Ограмотя ????? Ами Срам ме е ..на 20 съм но просто незнам защо прават така момичетата...Ако много искам да отида при момичето което аз харесвам и да я целуна без предопреждение, аз от каде да съм сигурен че тя ще е съгласна с целувката??? или след целувката няма да последва едно, А БЕ Я БЕГАИ БЕ СМЕШНИК !

На 20?!?!?! Няма начин брато,все едно си на 13-14 Вместо да се надяваш тя да те хареса,загови момичето,виж как ще се развият нещата с нея,след време я каниш да излезете някаде и така ;]

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Цитирай Първоначално написано от JustMe92
    На 20?!?!?! Няма начин брато,все едно си на 13-14
    бе 11 най-точно
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Цитирай Първоначално написано от JustMe92
    На 20?!?!?! Няма начин брато,все едно си на 13-14 Вместо да се надяваш тя да те хареса,заговoри момичето,виж как ще се развият нещата с нея,след време я каниш да излезете някаде и така ;]

..

НЕ БЕ наистина съм на толкова проблема е че неискам да питам някои около мене щото ме е срам много. затова питам вас. а и момичетата немога да ги разбера. неискам да ме мислят за смешник.

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    мене още не ми се е случвало някоя да ми забие шамар
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    мене още не ми се е случвало някоя да ми забие шамар
    Ако е некоя надута кифла нищо чудно...

Често не са странни, просто глупави, особено в училище.

На по-голяма възраст вече е знак на притеснение, не на подигравка. При момичетата самочувствието е по-занишено като константа, защото изискванията за външен вид при тях са много по-високи, отколкото при момчетата.
    В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!

http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg

The irony bringer. Т.И.Б.

Повече от фен Аватара на Torn
    Град
    София
    това където само се смеят и аз него разбирам братушки ... просто да се чуди човек смеят ли ти си или какво ... ето днес си минавам покрай 3 които познавам а те нещо се усмихват си шушукат .. WTF !?

емм понякога може да си шепнем аъъ колко е сладък да го заговоря ли да го настигна ли или не6то от сорта на е не е ли забил тип ..... за това следете езика на тялото о4ите и

Цитирай Първоначално написано от didito1504
    емм понякога може да си шепнем аъъ колко е сладък да го заговоря ли да го настигна ли или не6то от сорта на е не е ли забил тип ..... за това следете езика на тялото о4ите и
    ХАХАХАХАХ ти ме разби!!!!

--

А когато моми4етата кажат тоя е сладък,това на вашия език озна4ава този е хубав??? симпати4ен??? е такива.. нали??? или просто сладък?

Град
    някъде, където няма земетресения
    Ако знаех отговора на въпросите ти, дали щях да кисна по форуми цял ден?

Може да означава много неща, но най-често вероятно означава "неподходящ за сношение и продължаване на рода". Женските като си избират мъжки, имат една секция която си е точно баш-баш-баш-баш резервни, но я наричат "Сладки". Сладко е момчето с толкова много коса, че прилича на пудел. Сладко е пълничкото момче със светещи в тъмното шини, но и двамата не са подходящи в сравнение на едрия пич с бръснатата глава от горния клас с арогантното държание и грозноватата физиономия, но с доста мускули.

Схващаш ли?
    В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!

http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg

The irony bringer. Т.И.Б.

Цитирай Първоначално написано от NIKZnikz
    ХАХАХАХАХ ти ме разби!!!!
    хаахах е не е ли така понякога наистина не може да ни разбере6

..

Горе Долу те разбрах! Незнам На Мене само ми се хилат ..сигурно ме мислят за смешник и затова съм много срамежлив , много Често ме е срам да оида при момиЧето и да и кажа нещо за да не ми се изсмее или нещо да не ме помисли за смотан.....

Re: ..

Горе Долу те разбрах! Незнам На Мене само ми се хилат ..сигурно ме мислят за смешник и затова съм много срамежлив , много Често ме е срам да оида при момиЧето и да и кажа нещо за да не ми се изсмее или нещо да не ме помисли за смотан.....
    братле я прати снимка да те видим според мен това 4е те е срам ти е голямата пре4ка може ли снимка ?

Виж ся...верно ще ти стане тъпо да те помислят за некой смешник , ама имаш ли кво да губиш?Ще си каже "Тоя пък кво иска" и на другия ден ще почнат да обсъждат некой друг.Мисля , че вече си достатъчно голям , за да не ти пука толкова много какво мислят за теб жените.

Re: ..

братле я прати снимка да те видим според мен това 4е те е срам ти е голямата пре4ка може ли снимка ?
    диди няма ти прата снимка щото си мислиш на тоя му се смеят щото е некав грозен или нещо такова...хаха.аз те видях в форума...готина си а за снимката така или ина4е снимка на компа нямам...

Цитирай Първоначално написано от BrokenDreamzBG
    Виж ся...верно ще ти стане тъпо да те помислят за некой смешник , ама имаш ли кво да губиш?Ще си каже "Тоя пък кво иска" и на другия ден ще почнат да обсъждат некой друг.Мисля , че вече си достатъчно голям , за да не ти пука толкова много какво мислят за теб жените.
    Ти си прав. ама понякога прекаляват с зака4ките и глупости..хаха.

Ми незнам точно какво разбираш под "закачки".Ако е в смисъла , който си мисля аз ,колкот повече закачки толкова по-добре.Но ако под "закачки" имаш предвид подигравки това не е добре.Не мога да ти кажа , че много ги разбирам , защото не е така.Това си е лично мое мнение , но ти трябва да прецениш най-добре.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си