- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дали Ме Харесва??? Как Да Разбера???
О, да.Точно докато попаднах на темата си мислих, че направих това върху едно момче.С една френд си говорим, аз го поглеждам и си шушнем и т.н. Той милия гледа, гледаАма в случея го правя, защото го харесвам.
И както казаха ''О, колко е сладък''.. Ами какво да кажа .. ние женските сме тотално объркани същества.Понякога гледаме някой и се смеем, защото сме яко хлътнали, а понякога, защото го базикаме.. Ама и да не ти пука.. Щом шушукат значи ти си им на вниманието
![]()
![]()
Sasuke Uchiha!![]()
---------------------------------------------
We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!![]()
--------------------------------------------
Женско съм!
така най-добрия начин да разбереш е да отидеш и без тя да разбере че ти я харесваш да я попиташ , но не директно![]()
![]()
И като ме отреже????? Като каже бе ти луд ли си????и да умра от срамПървоначално написано от xxjustinbieberxx
![]()
![]()
Първоначално написано от NIKZnikz
мс за комплимента все пак но просто исках да ти помогна не за друго
А с всички жени ли е така.. Не ми се вярваВсички ли си шушукат? Незнам ходи повече по места, на които можеш да се запознаеш с някоя девойка и да стане работата...
Експериментирай... Естествено, че ще имаш лоши моменти... А сега да вмъкна едно клише и то е следното: Човек се учи от грешките си
Клише, но факт
![]()
е добре .. аз от тва разбирам да не я познаваш .. само на "Здрасти"Първоначално написано от NIKZnikz
и по едно време както си седи да я целунеш .....
абе странна работа си
излез с момичето поговорете си .. и ще дойде момента за целувката
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3
[/quote]И като ме отреже????? Като каже бе ти луд ли си????и да умра от срам![]()
[/quote]
еми поне ще си опитал пък в крайна сметка да не спиш и да се чудиш дали те харесва е малко тъпичкоа и се тая дали ще и го кажеш тя ако няма никакви чуства към теб и да не я питаш директно пак няма да те хареса , но един съвет най-добре не се прави на интересен и на кой-знае какво , защото момчетата които правят тва хич не привличат момичешкото внимание
![]()
![]()
xxjustinbieberxx