.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Повече от фен Аватара на TVDQueen
    Град
    Varna
    О, да.Точно докато попаднах на темата си мислих, че направих това върху едно момче.С една френд си говорим, аз го поглеждам и си шушнем и т.н. Той милия гледа, гледа Ама в случея го правя, защото го харесвам. И както казаха ''О, колко е сладък''.. Ами какво да кажа .. ние женските сме тотално объркани същества.Понякога гледаме някой и се смеем, защото сме яко хлътнали, а понякога, защото го базикаме.. Ама и да не ти пука.. Щом шушукат значи ти си им на вниманието

Sasuke Uchiha!
    ---------------------------------------------
    We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!
    --------------------------------------------
    Женско съм!

така най-добрия начин да разбереш е да отидеш и без тя да разбере че ти я харесваш да я попиташ , но не директно

--

Цитирай Първоначално написано от xxjustinbieberxx
    така най-добрия начин да разбереш е да отидеш и без тя да разбере че ти я харесваш да я попиташ , но не директно
    И като ме отреже????? Като каже бе ти луд ли си????и да умра от срам

Re: ..

Цитирай Първоначално написано от NIKZnikz
    Цитирай Първоначално написано от didito1504
    Горе Долу те разбрах! Незнам На Мене само ми се хилат ..сигурно ме мислят за смешник и затова съм много срамежлив , много Често ме е срам да оида при момиЧето и да и кажа нещо за да не ми се изсмее или нещо да не ме помисли за смотан.....
    братле я прати снимка да те видим според мен това 4е те е срам ти е голямата пре4ка може ли снимка ?
    диди няма ти прата снимка щото си мислиш на тоя му се смеят щото е некав грозен или нещо такова...хаха.аз те видях в форума...готина си а за снимката така или ина4е снимка на компа нямам...

мс за комплимента все пак но просто исках да ти помогна не за друго

А с всички жени ли е така.. Не ми се вярва Всички ли си шушукат? Незнам ходи повече по места, на които можеш да се запознаеш с някоя девойка и да стане работата... Експериментирай... Естествено, че ще имаш лоши моменти... А сега да вмъкна едно клише и то е следното: Човек се учи от грешките си Клише, но факт

Супер фен Аватара на lyfche

Re: ...

Да се Ограмотя ????? Ами Срам ме е ..на 20 съм но просто незнам защо прават така момичетата...Ако много искам да отида при момичето което аз харесвам и да я целуна без предопреждение, аз от каде да съм сигурен че тя ще е съгласна с целувката??? или след целувката няма да последва едно, А БЕ Я БЕГАИ БЕ СМЕШНИК !
    е добре .. аз от тва разбирам да не я познаваш .. само на "Здрасти" и по едно време както си седи да я целунеш ..... абе странна работа си излез с момичето поговорете си .. и ще дойде момента за целувката
    THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3

Re: --

[/quote]И като ме отреже????? Като каже бе ти луд ли си????и да умра от срам [/quote]

еми поне ще си опитал пък в крайна сметка да не спиш и да се чудиш дали те харесва е малко тъпичко а и се тая дали ще и го кажеш тя ако няма никакви чуства към теб и да не я питаш директно пак няма да те хареса , но един съвет най-добре не се прави на интересен и на кой-знае какво , защото момчетата които правят тва хич не привличат момичешкото внимание
    xxjustinbieberxx

Цитирай Първоначално написано от tnp123
    Ако знаех отговора на въпросите ти, дали щях да кисна по форуми цял ден?
    АХАХАХХААХАХАХ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си