.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Град
    Beloslav

да му кажа ли

здравеитее
    тааа по с1ществоо....
    има едно момче от моя класс и от доста време насам забелязах че започвам да го ревнувам(не ме разбираите погрешно нее страшна ревностт а дразнене когатоо има други момичета около негооо.... та така дее разбрах че го харесвам и реших да му кайа но все нещо ме спира в последния момент....губя смелост! И така до днес докогато една от моите фрки е решила да ме побутнее и му е казала че имам да му казвам нещооо......
    когатооо започваше часа и аз влязоххх тоии ме извикааа и ме попита какво с1м имала да му казваммм...леко се стаписах но му казах че после ще му кажаа но тои ме хвана за р1ката и пак ме попитаа...т1кмо щях да му кажа ама даскала влезеее.... след часа пак ме попитаа но в тожаа жреме и лекичкоо за закачка ме потупаа по главатааа.... тогава аз се изнервих и му казах че ще му кайа когато си оправиии отношението к1м менн..тогава тоии започна да ми се извинява..... и мисля 4е е взел пример от думите ми защото когато си тр1гвахмее тоии подаде р1каа усмихна се и каза 4ао единстженоо на меннн
    таа в1прос1т ми е... според вас харесва ли ме и ще има ли смис1л ако му кажаа [/i][/b]
    =-)

Бих ти помогнал, но хора, които използват 1 вместо буква, която не си играят да потърсят, са ми под нивото.
    В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!

http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg

The irony bringer. Т.И.Б.

Мега фен Аватара на nyxu
    Град
    На Лунатаа.. *
    Ми не знам, зависи от доста неща.. Може да го прави, просто защото му е любопитно какво искаш да му кажеш.. И все пак - кажи му, нищо не губиш. ;]
    Дрън-дрън

Ти кой клас си? 1ви?! не не чакай чвокласниците с апо умни и по грамотни от теб.... ОТЧАЙВАЩО!

Кажи му.
    На режим ВР буквата ъ се намира на мястото на Y,а на режим BG,на буквата C (поне при мен) Запомни го.
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Супер фен Аватара на fen7asy
    Цитирай Първоначално написано от OldSchoolRebel
    Бих ти помогнал, но хора, които използват 1 вместо буква, която не си играят да потърсят, са ми под нивото.
    и при мен така..
    Цитирай Първоначално написано от BladeDancer
    Да приемем че всички сме смешни и да не се караме

Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от fen7asy
    и при мен така..
    научи се да пишеш
    ♪ ♥ ♫ Само кислород искам, за да мога да дишам.Само път свободен искам, за да мога да тичам.Само една надежда - отново да се смея.. и в този шибан свят някакси да оцелея...

Повече от фен Аватара на bbabyy
    Да оставим настрана неграмотността й. Според мен те харесва,по-точно проявява интерес. Може да си е помислил, под това, че имаш да му казваш нещо, че го харесваш , и да е решил, че и той те харесва. Моят съвет е- кажи му.Ако рискуваш -може и да спечелиш, но ако не рискуваш- няма как да спечелиш.

П.П. w-в ; v-ж

Супер фен Аватара на BladeDancer
    фонетичната ..
    w-в
    v-ж
    y-ъ
    j-й
    q-я
    [-ш
    ]-щ
    \-ю
    капиш ?
    ваУ рокс
    Grell

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Кажи му.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Зависи на каква възраст сте... Около 14 години и надолу - кажи му. Ако сте по-големи - покажи му. Говори с езика на тялото.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Повече от фен Аватара на autumn666

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Аззз пъккк неее харесваммм начинааа тиии нааа изписванеее нааа някоиии думиии ... Вассс в училищеее такааа лиии сааа виии училиии дааа пишетеее илиии товааа е новааа кифленскааа модааа?!

Град
    Destiny Islands
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Аззз пъккк неее харесваммм начинааа тиии нааа изписванеее нааа някоиии думиии ... Вассс в училищеее такааа лиии сааа виии училиии дааа пишетеее илиии товааа е новааа кифленскааа модааа?!
    Off Muu тВ'A e Nowwata modDa qsnno lii ti ee ;]]
    Never Shout Never - The Past
    "I've been smoking the green
    Since i was merely fourteen
    Just to find an escape from this town
    That was so mean to me..."

Цитирай Първоначално написано от Spikeey
    В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!

http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg

The irony bringer. Т.И.Б.

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Кажи му.
    all day... all night... what the fuck?!

По темата : Кажи му, щом го харесваш..
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Ох, боже!..Тоя правопис!
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

По-добре е да му кажеш. А и от това,което си написала ми изглжда, че и той те харесва. Хайде,смело,не се притеснявай!
    Наскоро те видях и сърцето ми се разтуптя!
    Разпали се пожар и не мога да го изгася...

Град
    bulgaria,russe
    Аз подкрепям последният коментар!И стига с това първи клас,четвърти клас като ще пишете пишете по темата целта е да го разберете!Кой ви е искал мнение дали харесвате правописа?!Ми така е могла така го е написала тука повече от половината коментари са за правописа като не ви харесва как го е написала разкарайте се от темата и по-добре не си отваряйте устата като не е по темата това дето ще го кажете!!!Е невидя му се и чудото просто си кажете мнението!!!Правопис дрън дрън Добре че големите философи се обадиха незнам как щяхме да живеем без вас!!!

Мега фен Аватара на fear4o
    Град
    sf
    нененене...
    както и да е по темата: ами девойче слушай са едно правило за момчетата...
    Едно момче няма да поддържа контакт с момиче с което не иска да има връзка!
    И все пак тва, че е казал само на теб довиждане не значи, че те харесва... може просто да е забравил да каже на другите момичета с които контактува или просто им е казал без да си забелязала... и все пак или му кажи или му намекни ти си знаеш...
    thegreenzombie- ma lil' sis
    Цитирай Първоначално написано от dinqta
    за растеж на ръста
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    заразени вируса.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си