- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- да му кажа ли
здравеитее
тааа по с1ществоо....
има едно момче от моя класс и от доста време насам забелязах че започвам да го ревнувам(не ме разбираите погрешно нее страшна ревностт а дразнене когатоо има други момичета около негооо.... та така дее разбрах че го харесвам и реших да му кайа но все нещо ме спира в последния момент....губя смелост! И така до днес докогато една от моите фрки е решила да ме побутнее и му е казала че имам да му казвам нещооо......
когатооо започваше часа и аз влязоххх тоии ме извикааа и ме попита какво с1м имала да му казваммм...леко се стаписах но му казах че после ще му кажаа но тои ме хвана за р1ката и пак ме попитаа...т1кмо щях да му кажа ама даскала влезеее.... след часа пак ме попитаа но в тожаа жреме и лекичкоо за закачка ме потупаа по главатааа.... тогава аз се изнервих и му казах че ще му кайа когато си оправиии отношението к1м менн..тогава тоии започна да ми се извинява..... и мисля 4е е взел пример от думите ми защото когато си тр1гвахмее тоии подаде р1каа усмихна се и каза 4ао единстженоо на меннн
таа в1прос1т ми е... според вас харесва ли ме и ще има ли смис1л ако му кажаа![]()
![]()
[/i][/b]
=-)
Бих ти помогнал, но хора, които използват 1 вместо буква, която не си играят да потърсят, са ми под нивото.
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
Ми не знам, зависи от доста неща.. Може да го прави, просто защото му е любопитно какво искаш да му кажеш..И все пак - кажи му, нищо не губиш. ;]
Дрън-дрън
![]()
![]()
![]()
Ти кой клас си? 1ви?!
![]()
![]()
![]()
не не чакай чвокласниците с апо умни и по грамотни от теб....
![]()
ОТЧАЙВАЩО!
Кажи му.
На режим ВР буквата ъ се намира на мястото на Y,а на режим BG,на буквата C(поне при мен) Запомни го.
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
и при мен така..Първоначално написано от OldSchoolRebel
Първоначално написано от BladeDancer
научи се да пишешПървоначално написано от fen7asy
![]()
♪ ♥ ♫ Само кислород искам, за да мога да дишам.Само път свободен искам, за да мога да тичам.Само една надежда - отново да се смея.. и в този шибан свят някакси да оцелея...
Да оставим настрана неграмотността й. Според мен те харесва,по-точно проявява интерес. Може да си е помислил, под това, че имаш да му казваш нещо, че го харесваш , и да е решил, че и той те харесва. Моят съвет е- кажи му.Ако рискуваш -може и да спечелиш, но ако не рискуваш- няма как да спечелиш.
П.П. w-в ; v-ж
фонетичната ..
w-в
v-ж
y-ъ
j-й
q-я
[-ш
]-щ
\-ю
капиш ?
ваУ рокс
Grell
Зависи на каква възраст сте... Около 14 години и надолу - кажи му. Ако сте по-големи - покажи му. Говори с езика на тялото.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Аззз пъккк неее харесваммм начинааа тиии нааа изписванеее нааа някоиии думиии ...Вассс в училищеее такааа лиии сааа виии училиии дааа пишетеее илиии товааа е новааа кифленскааа модааа?!
![]()
Off Muu тВ'A e Nowwata modDa qsnno lii ti ee ;]]Първоначално написано от 3oPuTy
![]()
Never Shout Never - The Past
"I've been smoking the green
Since i was merely fourteen
Just to find an escape from this town
That was so mean to me..."♥
Първоначално написано от Spikeey
![]()
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
Първоначално написано от OldSchoolRebel
![]()
![]()
По темата : Кажи му, щом го харесваш..
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Ох, боже!..Тоя правопис!![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
По-добре е да му кажеш. А и от това,което си написала ми изглжда, че и той те харесва. Хайде,смело,не се притеснявай!
Наскоро те видях и сърцето ми се разтуптя!
Разпали се пожар и не мога да го изгася...
Аз подкрепям последният коментар!И стига с това първи клас,четвърти клас като ще пишете пишете по темата целта е да го разберете!Кой ви е искал мнение дали харесвате правописа?!Ми така е могла така го е написала тука повече от половината коментари са за правописа като не ви харесва как го е написала разкарайте се от темата и по-добре не си отваряйте устата като не е по темата това дето ще го кажете!!!Е невидя му се и чудото просто си кажете мнението!!!Правопис дрън дрън![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Добре че големите философи се обадиха незнам как щяхме да живеем без вас!!!
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от OldSchoolRebel
![]()
![]()
нененене...
както и да е по темата: ами девойче слушай са едно правило за момчетата...
Едно момче няма да поддържа контакт с момиче с което не иска да има връзка!
И все пак тва, че е казал само на теб довиждане не значи, че те харесва... може просто да е забравил да каже на другите момичета с които контактува или просто им е казал без да си забелязала... и все пак или му кажи или му намекни ти си знаеш...
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota