.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Искам да го забравя

Здравейте!
    Имам следния проблем...
    От около 10 месеца харесвам едно момче. Всичко започна, когато една приятелка ми го показа. Той е 2 години по-голям от мен. Първо му намерих Facebook-a, а после започнахме да си пишем и по Skype. В училище не се поздравявахме. Разменяхме си само погледи. Имаше момент, когато можеше да се каже, че го обичам. След това престанахме да си пишем. Мислех си, че съм го забравила, докато тази година отново не го видях в училище.
    Много добре знам, че нищо не може да се получи между нас, но просто не мога да го забравя.
    ПОМОЩ!!!

На колко си?

На 16...

...преследвай го до вкъщи, крий се зад ъглите и го снимай, докато не гледа?
    В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!

http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg

The irony bringer. Т.И.Б.

Re: Искам да го забравя

Цитирай Първоначално написано от Salom
    Здравейте!
    момент, когато можеше да се каже, че го обичам.!!!

Цитирай Първоначално написано от OldSchoolRebel
    ...преследвай го до вкъщи, крий се зад ъглите и го снимай, докато не гледа?
    Това изобщо, ама изобщо не ми помага. Целта е да не мисля за него (нямаше как да не се засмея)

Е кво очакваш ние да ти го избием от главата ли?
    Първо, ако опиташ може и да стане нещо.
    Ако пък толкова искаш да го забравиш се разсейвай с нещо, излизай с приятели, забавлявай се. След време ще се чудиш кво толкова си мислила за него.

И аз имах същия проблем. Ама тогава бях на 11 .. не става..
    Заговори го.. хем сте си писали ,хем..
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Заговаряла съм го и не си гълтам езика, но просто не можем да водим нормален разговор на живо... Когато си пишем е много по-лесно, но мисля, че това вече ще е върхът на сладоледа - да го търся след 478346364 години.
    Знам какви момичета харесва. Нито съм от този тип, нито имам намерението да се правя на такава...Остава вариянт ^ (от заглавието)
    Благодаря за съветите все пак.

Град
    София
    Заговаряла съм го и не си гълтам езика, но просто не можем да водим нормален разговор на живо... Когато си пишем е много по-лесно, но мисля, че това вече ще е върхът на сладоледа - да го търся след 478346364 години.
    Знам какви момичета харесва. Нито съм от този тип, нито имам намерението да се правя на такава...Остава вариянт ^ (от заглавието)
    Благодаря за съветите все пак.
    Момиче имаш същия проблем , като моя обаче , аз съм момче и проблема е , че всеки ден го виждам въпросното момиче и така няма , как да е забравя за това реших да и предложа ( все пак опитах ) получих отрицател отговор тъжа за това но някак си ми е по-леко . Надявам се и ти да постъпиш така .

Или пробвай с това момче, или с друго - което и да направиш, няма да си в сегашното положение.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от SemperFidelis
    Или пробвай с това момче, или с друго - което и да направиш, няма да си в сегашното положение.
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Можеш да пробваш и изпитаните методи за забравяне. Много, много, много, много, много алкохол.
    В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!

http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg

The irony bringer. Т.И.Б.

Съвет - забрави го,колкото може по-скоро,за да не ставаш на дирижето,на което съм аз...
    А и още нещо за тези 2 години "филми" се убедих,че няма НЕ МОГА,има НЕ ИСКАМ.
    Винаги можеш да си избиеш от главата някого,стига да имаш нужната нагласа,воля и най-вече желание. Недей да се даваш на мъжете,не заслужават. Рано или късно въпросния младеж ще разбере какво е изгубил...
    Всичко се връща! Don`t worry ! Smile))
    Който се смее над белега,не познава какво е рана!Уилям Шекспир

Цитирай Първоначално написано от PoRcHeTaTa1
    Рано или късно въпросния младеж ще разбере какво е изгубил...
    Всичко се връща! Don`t worry ! Smile))
    Той не знае какво е можел да спечели, та да знае какво е загубил...Ама както и да е.
    Работата е там, че не мога да си намеря достатъчно интересно занимание, че да си го избия от главата.
    А в случая за други момчета не мога да мисля...Всички ги съпоставям с него, какво друго да кажа...

Здрасти,аз също съм имала такива проблеми.Не можех да го превъзмогна беше ми много тежко всеки ден го виждах в училище,нито се хранех нито спях,други момчета не можех да погледна.Но всичо с времето отшумя,нем и е безразличен като го видя но вече ми е по леко,даже се радвам че съм го преживяла сега познавам и горчивата страна на любовта.И със сигурност ако за бъдеще има такива неща се надявам да ми бъде по леко.Времето лекува,единствено ще те посъветвам да не се напъваш да правиш нещо на сила,става по лошо повярвай ми )

Град
    София

Много добре знам, че нищо не може да се получи между нас.
    Защо не може да има нищо между вас , той да не е с нещо повече от теб ?
    Im Lonely so lonely

Цитирай Първоначално написано от devler
    Просто казвам, че го познавам тази част от него и мисля, че изобщо не бихме си пасвали...Не всеки има свръхвъзможността да ходи всяка вечер по барове, нали?

Град
    София

Цитирай Първоначално написано от devler
    Просто казвам, че го познавам тази част от него и мисля, че изобщо не бихме си пасвали...Не всеки има свръхвъзможността да ходи всяка вечер по барове, нали?
    Хе-хеЕе тоя се искарва някъв диско маняк ли?! .Aко мисля , че е от тея , който търсят момичета по баровете за една вече въобще не си заслужава да търчиш по него . Просто го заеби , той сам ще дойде рано или късно !
    Im Lonely so lonely

Все си мисля, че има и добра страна. Даже съм сигурна, че е така. Но я крие.
    Ама всеки както иска. Не съм длъжна да разбирам всеки

Град
    Русе, Rousse

Мисля, че ще удавя в сълзи
    Спорта пречи на цигарите :P

Цитирай Първоначално написано от roshkors

Мисля, че ще удавя в сълзи
    На мен пък точно в момента ми е супер смешно...(Намерил кой да се удави в сълзи...)

Salom Пробвай и ще разбереш дали може или не. Не си прави догадки по това което виждаш или той показва пред приятелите си. Бъзможно е това което знаеш за него да е само маска. Говори с него. Ако стане нещо добре, ако не стане може би ще ти е по лесно да го забравиш, като знаеш, че си направила всичко по силите си.

Трудно се забравя някоя голяма любов ... Затова най-лесно е въобще да не се влюбваш , ама за съжаление това е невъзможно ! Опитай се да не мислиш въобще за него , не му обръщаи внимание , защото винаги когато си кажеш КРАЙ,не го искам и той идва при теб и те обърква . . .

Аз точно затова никога не съм си казвала КРАЙ. Така не става. Мислях, че лятото всичко ще се промени, но явно съм грешала...Какво то ще, това да става...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си