- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Имам ли шанс ?
Харесал съм си една какичкапо моя информация е 11 клас и името и е Камелия
таа аз съм сравнително малък заек съм (8 клас) ама тя ми Много симпатична и изглежда свестно момиче и забелязах днес, че като си заминаваме вървим по едни и същ път, а и сме се заглеждали
охх имам ли шанс ?
![]()
абе заговори я опознайте се и тогаа пиши дали имаш шанс![]()
имашПървоначално написано от Greennight
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Не мисля![]()
![]()
(\ /)
(^.^)
(> <).
По-скоро не,но пробвай се..може и да грешим![]()
единствено имаш шанс за провал ...
![]()
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
Луди ли сте...къв шанс има 2/3 от момичетата си падат по ПО-големи,а той е ... 3 години по-малък тая трябва да е неква педофилка....
Официални поздравления, че си намерил Caps Lock-а. Чууудесно. +1Първоначално написано от DREAM95
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
я стига! Естествено, че имаш шанс, щом искаш значи имаш шанс просто трябва малко да се потрудиш. То без труд нищо не става де![]()
Хей горе главата! И аз мисля, че имаш шанс , имай малко повече увереност в себе сиСъщо така, запознайте се и ще прекарвате сравнително много време заедно.....може да се водите до училище всяка сутрин....
пожелавам ти късмет и стискам палци
![]()
И за какъв шанс питаш по-точно?![]()
ако слушаш нас, а не действаш със сигурност няма да се получи ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
пичага пробваи бе,касме![]()