- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Не знам какво да правя!
Здравейте! Искам да ви помоля за съвет. Чувствам се много объркана. В момента съм 7 клас и много се притеснявам, че няма да си мина изпитите, въпреки, че съм добра ученичка. Също така и съм много невнимателна. Постоянно губя или развалям нещо. За два дена изгубих два чадъра и си развалих телефона. Моля помогнете ми! По някакъв път искам да се самоубия!![]()
![]()
![]()
welcome to my world
спокойно..не си единствена и аз преди имах този проблем със забравянето, дай скайпда решим проблема ти
че да не спамим тука
![]()
Спокойно . . тва е "стрес" заради изпитите ще ти мине просто започни да вярваш малко повече в себе си и не бъди толкова разсеяна.
Лесно е да кажеш на някого да спре да бъде разсеян, и на теория да е добре, но на практика пак ще продължи да пада по стълбите от третия до втория етаж на училището всеки път, като се заговори с някого.Първоначално написано от xdanitox
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
ще ти мине следкато си вкараш сефтето ...
![]()
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт