.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Не знам какво да правя!

Здравейте! Искам да ви помоля за съвет. Чувствам се много объркана. В момента съм 7 клас и много се притеснявам, че няма да си мина изпитите, въпреки, че съм добра ученичка. Също така и съм много невнимателна. Постоянно губя или развалям нещо. За два дена изгубих два чадъра и си развалих телефона. Моля помогнете ми! По някакъв път искам да се самоубия!

welcome to my world

спокойно..не си единствена и аз преди имах този проблем със забравянето, дай скайп да решим проблема ти че да не спамим тука

Спокойно . . тва е "стрес" заради изпитите ще ти мине просто започни да вярваш малко повече в себе си и не бъди толкова разсеяна.

Цитирай Първоначално написано от xdanitox
    Спокойно . . тва е "стрес" заради изпитите ще ти мине просто започни да вярваш малко повече в себе си и не бъди толкова разсеяна.
    Лесно е да кажеш на някого да спре да бъде разсеян, и на теория да е добре, но на практика пак ще продължи да пада по стълбите от третия до втория етаж на училището всеки път, като се заговори с някого.
    В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!

http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg

The irony bringer. Т.И.Б.

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    ще ти мине следкато си вкараш сефтето ...

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си