- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- Изпит за шофьорска книжка....
Много ме е шубе , бе хора... В сряда ми е изпита за шофьорлък, и ми е толкова спекано, че няма накъде.. Днес изкарах последния си 31 час, инстукторката ми (о, да, тя е жена), каза че се справям добре, но нещо ме свива под лъжичката за тоз шиб.. шиб.. изпит..От Стара Загора съм.. Тука изпитващите са трима, и има един, за когото се носят митове и легенди, че много късал, изпоскъсал е всиките ми приятели, няма такъв, на когото с първия път да е дал книжка, и ме е страх, че с моя каръшки късмет, ще ми изтеглят него за изпитващ в Сряда. Не мога да си позволя да не го взема, защото взела или не заминвам да се нанасям в общежитието си в София.. А тоида ли там ще е трудно връщането тук, за изкарване на допълните 4 часа, че нова дата да чакам за пред ДАИ...Струва средтсва и нерви...![]()
![]()
И преди да отговорите и да споделите своя опит ще кажа две думи:
ШИБАНИ ДАЯДЖИИ![]()
А не се ли сещаш,че колкото повече си набиваш в главата,че ще те скъсат,става по-зле?Не гледай,че повечето ти приятели са ги скъсали,може да не са имали достатъчно знания.Гледай спокойно на нещата,имай си доверие.Ако си нямаш доверие как очакваш изпитващите да ти имат и да ти дадат изпитът.Не се притеснявай-това винаги ти изиграва лоша шега.Успех в сряда.
Аз имам изпит след 6 дни ... и мен ме е шубе ,но ще видим какво ще стане при Дай-Дай-Дай
всеки казва ,че трябва да сме спокойни ,но как![]()
Ако спазваш знаците и правилата за движение по пътищата няма как да те скъса
А пък Стара Загора е сравнително голям град и е малко гадно , ако беше в някое малко градче да знаеш всички знаци на изуст е много по-лесно :P
„След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев
Ако е решил да се заяде ще ме прекара през гадни участаци ... ако е пич няма да ме пусна в най-натоварените ,но ще видимПървоначално написано от K_O_L_E_V
Мен пък 1-я път ме скъсаха на полигон. На заден ход в "тунела" пометох колчетата с огледалото. Взех книжката от 2-я път и на градското нямах никакви ядове. Не мисли, че те изпитват. Просто си се вози.
Утре ми е изпита ... стискайте палци дано го взема от 1-ви път![]()
Как ви минаха изпитите нищо не казвате...
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
изпитите се провеждат в областни градове, а като цяло не са от най-малкитеПървоначално написано от K_O_L_E_V
споко ве просто се качваш и караш това е просто ще внимаваш повече няма да правиш резки и прибързани движения и така и не спичаи няма нищо страшно![]()
мен ме скъсаха в стара загора.в понеделник съм на испит и вече с камера в колата лудницата ще е пълна![]()
jivota e kato decka dreha..kas i naakan