- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- костюмче за хелуин
здр тази неделя е хлуин давайте идеиики за костюмчеее![]()
![]()
![]()
isitnskiqt priqtel e tozi na kogo sabuujda6 s dymite sno6ti ubih 4ovek a toi otogovarq oki kade 6te kopaem...
Развихри въображението си де..
Има толкова много начини,а и ако използваш
сивото си вещество - ще измислиш нещо
наистина оригинално и хубаво..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
и на мен ми е доста интт защото ще се събираме няколко училища да го празнуваме . .. утре ще си взема костюм : )
За твоите години умствено си много малка извинявай,че ще ти го кажа,но си много жалка !
В шести клас си направих костюм на индианец. Беше за някакво състезание, обаче върши страшна работа и сега... Просто трябва малко плат за тази цел... и тук-там някакви мъниста и...грим![]()
- Екзекутор
- Дух
- Вещица / Вещер
- Зомби
- Прилеп :d
- Тиква
- Ангелче
- Дяволче
- Зоро
- Майкъл Джаксън :d
още?
Love is everything!
не, доколкото знам тази неделя е просто 31 октомври...Първоначално написано от tami
Пфф ебаси американофилското населениеЩо просто не ни направят щат България,част от САЩ ?
Greennight аре да напрайм тема за Трифон Зарезан!!
тая идея ще стресне всички децаПървоначално написано от SladkaZagadka
![]()
Бъди Смъртта![]()
Greennight, всъщност не трябва д свързваш празника с Америка, първо защото това е религиозен празник, а не техен национален, и второ, защото той дори не е възникнл в Америка. Престанете да пишете това по всички теми, направете си своя, специално за оплюване на Хелоуин, ако искате.
Всъщност, има един тип около плиска с черен шлифер и шапка който прилича на комбинация от всичките предложени по-горе. Нашето предложение е да пробваш това.Първоначално написано от SladkaZagadka
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
Айде наистина,досега не съм видял тема за Трифон Зарезан,но за Хелоуин има поне 20Първоначално написано от Tempest
![]()
по интересно ше е като дяволче а да ви попитам тази комбинация като за дяволчеее каса поличка като пачка блузка с деколтенце рогца и съответев грим разбира се
isitnskiqt priqtel e tozi na kogo sabuujda6 s dymite sno6ti ubih 4ovek a toi otogovarq oki kade 6te kopaem...
трябва ти тризъбец и опашка с остър край
ако ше прайш нещо, прави го като хората... иначе се разваля "духа на празника"![]()
има много идеи за костюми например:
вещица
дяволче
сънчо
като някой идиот много цветно облечен
котка
фея
принцеса
а колкото до дяволчето продават комплекти опашка,папионка и рогца в магазини "ку-ку" и вече останалото от теб зависи добре е да си облечена в черно и червено като червеното преоблада
само да можеше... би било прекрасноПървоначално написано от Greennight
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
ами дам таща е обаче къде ше я слагам тазиии опашкаааа ни е с един фр сме решили той да е Кен пък аз да се направя като барбииии малкоо повемщоо гримм иии дрешки и ктва е бт в снимката по горе цепиии![]()
![]()
![]()
![]()
аз ти казвам - ако ше правиш нещо - прави го като хората... който се е постарал, е, ефекта го виждаш
видях една идея в сайта kuvatON.com (стари снимки от минали години).. там едно момиче се беше направило на Firefoxс оранжево, с топка синя.. като логото на Mozilla Firefox
http://27.media.tumblr.com/tumblr_ks...zcn3o1_500.jpg
Много са ви сбъркани ценностите.Първоначално написано от dimi93
Те затова са се били нашите герои , за да искаш да станем щат на чужда държава с негроид за президент.Срам.![]()
Говори си там "шитните","дамн" и другите чуждоезикови лайна , но не тласкай и други към този стил на "готините" бели негри от гетото . Защото в България няма гета , освен доколкото си спомням в Казанлък бяха барикадирали циганите зад 2 метра бетон, ако си от такова "гето" можеш да се чувстваш негър/ка и да квичиш , че все държавата ти е крива.
Ситуацията на циганите днес ми напомня на африканците в САЩ преди 40-50 години , дано не доживея да ме лекува ром.
Отговора ми няма отношение към темата , тъй като не празнувам чужди празници.
Вие дали не сте доста ограничени ахахахха. Бахти забавното.
ще спрете ли и вие??? може и да не е възникнал в америка но определено не е християнски...Първоначално написано от SweetLuna7
съжелявам за изпуснатите главни букви но копчето ми се развали
![]()
И какво като не е християнски?Първоначално написано от maaarietta
![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire