.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

костюмче за хелуин

здр тази неделя е хлуин давайте идеиики за костюмчеее
    isitnskiqt priqtel e tozi na kogo sabuujda6 s dymite sno6ti ubih 4ovek a toi otogovarq oki kade 6te kopaem...

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Развихри въображението си де..
    Има толкова много начини,а и ако използваш
    сивото си вещество - ще измислиш нещо
    наистина оригинално и хубаво..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

и на мен ми е доста интт защото ще се събираме няколко училища да го празнуваме . .. утре ще си взема костюм : )
    За твоите години умствено си много малка извинявай,че ще ти го кажа,но си много жалка !

В шести клас си направих костюм на индианец. Беше за някакво състезание, обаче върши страшна работа и сега... Просто трябва малко плат за тази цел... и тук-там някакви мъниста и...грим

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    - Екзекутор
    - Дух
    - Вещица / Вещер
    - Зомби
    - Прилеп :d
    - Тиква
    - Ангелче
    - Дяволче
    - Зоро
    - Майкъл Джаксън :d

още?
    Love is everything!

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба

Re: костюмче за хелуин

Цитирай Първоначално написано от tami
    здр тази неделя е хлуин давайте идеиики за костюмчеее
    не, доколкото знам тази неделя е просто 31 октомври...

Град
    София
    Пфф ебаси американофилското население Що просто не ни направят щат България,част от САЩ ?

Град
    Дружба
    Greennight аре да напрайм тема за Трифон Зарезан!!

Цитирай Първоначално написано от SladkaZagadka
    - Екзекутор
    - Дух
    - Вещица / Вещер
    - Зомби
    - Тиква
    - Ангелче
    - Дяволче
    - Зоро

още?
    тая идея ще стресне всички деца

Бъди Смъртта

Greennight, всъщност не трябва д свързваш празника с Америка, първо защото това е религиозен празник, а не техен национален, и второ, защото той дори не е възникнл в Америка. Престанете да пишете това по всички теми, направете си своя, специално за оплюване на Хелоуин, ако искате.

Цитирай Първоначално написано от SladkaZagadka
    - Екзекутор
    - Дух
    - Вещица / Вещер
    - Зомби
    - Тиква
    - Ангелче
    - Дяволче
    - Зоро

още?
    Всъщност, има един тип около плиска с черен шлифер и шапка който прилича на комбинация от всичките предложени по-горе. Нашето предложение е да пробваш това.
    В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!

http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg

The irony bringer. Т.И.Б.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Tempest
    Greennight аре да напрайм тема за Трифон Зарезан!!
    Айде наистина,досега не съм видял тема за Трифон Зарезан,но за Хелоуин има поне 20

4

по интересно ше е като дяволче а да ви попитам тази комбинация като за дяволчеее каса поличка като пачка блузка с деколтенце рогца и съответев грим разбира се
    isitnskiqt priqtel e tozi na kogo sabuujda6 s dymite sno6ti ubih 4ovek a toi otogovarq oki kade 6te kopaem...

Град
    Дружба
    трябва ти тризъбец и опашка с остър край

ако ше прайш нещо, прави го като хората... иначе се разваля "духа на празника"

има много идеи за костюми например:
    вещица
    дяволче
    сънчо
    като някой идиот много цветно облечен
    котка
    фея
    принцеса

а колкото до дяволчето продават комплекти опашка,папионка и рогца в магазини "ку-ку" и вече останалото от теб зависи добре е да си облечена в черно и червено като червеното преоблада

Голям фен Аватара на dimi93
    Цитирай Първоначално написано от Greennight
    Пфф ебаси американофилското население Що просто не ни направят щат България,част от САЩ ?
    само да можеше... би било прекрасно
    Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!

Град
    Дружба

5

ами дам таща е обаче къде ше я слагам тазиии опашкаааа ни е с един фр сме решили той да е Кен пък аз да се направя като барбииии малкоо повемщоо гримм иии дрешки и ктва е бт в снимката по горе цепиии

Град
    Дружба
    аз ти казвам - ако ше правиш нещо - прави го като хората... който се е постарал, е, ефекта го виждаш

видях една идея в сайта kuvatON.com (стари снимки от минали години).. там едно момиче се беше направило на Firefox с оранжево, с топка синя.. като логото на Mozilla Firefox

http://27.media.tumblr.com/tumblr_ks...zcn3o1_500.jpg

Град
    TaM..
    Цитирай Първоначално написано от dimi93
    Много са ви сбъркани ценностите.
    Те затова са се били нашите герои , за да искаш да станем щат на чужда държава с негроид за президент.Срам.
    Говори си там "шитните","дамн" и другите чуждоезикови лайна , но не тласкай и други към този стил на "готините" бели негри от гетото . Защото в България няма гета , освен доколкото си спомням в Казанлък бяха барикадирали циганите зад 2 метра бетон, ако си от такова "гето" можеш да се чувстваш негър/ка и да квичиш , че все държавата ти е крива.
    Ситуацията на циганите днес ми напомня на африканците в САЩ преди 40-50 години , дано не доживея да ме лекува ром.
    Отговора ми няма отношение към темата , тъй като не празнувам чужди празници.

Цитирай Първоначално написано от FlipY
    Цитирай Първоначално написано от dimi93
    Много са ви сбъркани ценностите.
    Те затова са се били нашите герои , за да искаш да станем щат на чужда държава с негроид за президент.Срам.
    Говори си там "шитните","дамн" и другите чуждоезикови лайна , но не тласкай и други към този стил на "готините" бели негри от гетото . Защото в България няма гета , освен доколкото си спомням в Казанлък бяха барикадирали циганите зад 2 метра бетон, ако си от такова "гето" можеш да се чувстваш негър/ка и да квичиш , че все държавата ти е крива.
    Ситуацията на циганите днес ми напомня на африканците в САЩ преди 40-50 години , дано не доживея да ме лекува ром.
    Отговора ми няма отношение към темата , тъй като не празнувам чужди празници.
    Един хубав отговор

Вие дали не сте доста ограничени ахахахха. Бахти забавното.

Цитирай Първоначално написано от SweetLuna7
    Бъди Смъртта

Greennight, всъщност не трябва д свързваш празника с Америка, първо защото това е религиозен празник, а не техен национален, и второ, защото той дори не е възникнл в Америка. Престанете да пишете това по всички теми, направете си своя, специално за оплюване на Хелоуин, ако искате.
    ще спрете ли и вие??? може и да не е възникнал в америка но определено не е християнски... съжелявам за изпуснатите главни букви но копчето ми се развали

Голям фен Аватара на CrAzYanDlaZy
    Град
    марс

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Цитирай Първоначално написано от maaarietta
    Цитирай Първоначално написано от SweetLuna7
    Бъди Смъртта

ще спрете ли и вие??? може и да не е възникнал в америка но определено не е християнски... съжелявам за изпуснатите главни букви но копчето ми се развали
    И какво като не е християнски?
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си