.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Искам да стане нещо!

Хора, на 16 съм, никога не съм имал гадже. Откачам вече! Набелязал съм 2-3 момичета, но не знам как да ги заговоря. От мойто даскало са сичките. Не съм грозен, бих казал, че съм готин, привлекатален. Не разбирам, къде греша. Децата на по 14-15 правят секс, а аз дори с момиче не мога се запозная. Говоря с момичета приятели, не ме е срам или нещо такова. Просто не мога да се запозная с непознато момиче. Спортувам, имам си мускулите и се надявам лятото към май месец, като се посъблека малко да ме забележат тия момичета. Ще дам 1 пример миналата седмица стоях до 1 момиче във физкултурния салон и се чудих какво да й кажа. Стоях, стоях и си викам " заеби тая раота нема стане така". Явно трябва някой да ни запознае, или просто да не ми пука и като някой МЪЖ да я питам как се казва. По някой път се поставам на тяхно място и си представям ако отида до нея какво ще стане. Та стига съм писал, дайте някой съвет. Мерси, предварително!

Banned Повече от фен
    ем братле спри да се срамуваш от путките и ша стане работата

брат прав си, живота е кратък. А да си на 16 е най хубавия момент в живота. Сега тряя да действам

Banned Повече от фен
    \/

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от tarlyo
    Съветче - иди се гръмни някъде, ще направиш едно добро По темата: преодолей си срама, на 16 си все пак. Как да стане не мога да ти кажа точно. Освен аз да дойда да заговоря момичето вместо теб?
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Нали ? Кофти е да гледаш как хилавите лапенца ебат наред и си правят кефа пък ти "мускулестия" не можеш да заговориш момиче Ако ще и Аполон да си като си задръстен си задръстен...

А иначе по темата : Трябва ти самочувствие и решителност...
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Ъъъ... добре... мога само да ти кажа, че няма нищо лошо да заговориш някого. Шансът да изръсиш някоя простотия е 900/1000, но това не трябва да те притеснява. Аз лично съм заговаряла едно момче. Е, ами не може да се каже, че го свалях. Просто измъквах информация, но пък е супер забавно. Адреналинът ти скача моментално. Като екстремен спорт е - хем ти доставя удоволствие, хем ставаш по-опитен в тази област.

според мен ништо не губиш даваи пробваи си късмета а и си е тръпка .....

Братле и аз съм на 16 и по принцип и мен ме е срам да заговоря някое момиче.Ще минат 5-10 минути ще се отпуснеш.И да не стане еби му майката.Колкото и да го мислиш , точно за тоя проблем мисленето няма да доведе до нищо.Пробвай 1-2 пъти и ще ти стане като навик

Мацките на по 16 и без това не стават за нищо освен за едното полово сношение, тъй и тъй. Тежкооо.
    В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!

http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg

The irony bringer. Т.И.Б.

Re: Искам да стане нещо!

Човече, ти кво си търсиш: гадже или нещо по-моментно? Щото като те гледам как се изразяваш... Ако целиш само като покажеш "мускулите си" да почнат да ти се лепят като мухи на мед...еми ще си останеш с чакането. Положи малко усилия.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от OldSchoolRebel
    Мацките на по 16 и без това не стават за нищо освен за едното полово сношение, тъй и тъй. Тежкооо.
    Абе и "леко" може да бъде, както си го направиш. Тоест зависи каква е 16 годишната. Вярно, че на повечето акъла им е като на 6, но си има и доста зрели момичета. Нали знаеш - всяко правило си има изключение
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Re: Искам да стане нещо!

Цитирай Първоначално написано от chepa681
    Хора, на 16 съм

Децата на по 14-15
    На теб възрастни, големи човече ти трябва повече увереност, повече мозък, по-малко колебания и не толкова големи очаквания, че всяка ще се лепне за теб заради едните ти мускули.
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Премисляй нещата по - малко ;]] понякога да мислиш преди да направиш нещо е добре, но не и в твоя случай! Направо действай !
    I don`t care .. ;] ..

Не бързай - любовта идва неочаквано!!!

Цитирай Първоначално написано от Ssummerjam
    Абе и "леко" може да бъде, както си го направиш. Тоест зависи каква е 16 годишната. Вярно, че на повечето акъла им е като на 6, но си има и доста зрели момичета. Нали знаеш - всяко правило си има изключение
    Тъкмо аз щях да се карам... Ама виждам, че все някой ми е свършил мръсната работа

Няма нищо ненормално в цялата история... Ми кво? И аз съм на 16, и аз си нямам гадже... И? (е, но при мен липсва проблемът със заговарянето на някого) Просто преглъщаш шумно(за да стане по-драматично), вдигаш си задника и си намисляш въпрос, с който да завържеш разговор... Не е нужно да отидеш и веднага да изстреляш " Ужасно много те харесвам! Айде да станем гаджета!"

Айде със здраве...

Супер фен Аватара на lyfche
    Ами .. по-спокойно,ако не опиташ няма да разбереш другото което е ,да, вярно е ,че през по-топлите месеци друго си е ,но не всички гледат мускулите.
    THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3

Спокойно де, женските не хапем . Просто иди при нея и я заговори. Дори да се притесняваш много, приеми го на шега.

Цитирай Първоначално написано от frozendeath
    Спокойно де, женските не хапем
    ...абе, някои добре си хапете, ама на някои от нас мъжките това даже ни харесва.
    В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!

http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg

The irony bringer. Т.И.Б.

Голям фен Аватара на magita
    Само не слагай всички под общ знаменател ... кво ще кажеш
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Град
    Русе, Rousse
    И аз мислех, че няма да ме вземат на работа, но един приятел ми каза, че ако кандидатстам за мястото шансовете ми нарастват...
    Спорта пречи на цигарите :P

Амии не се притеснявай толкова много.Няма нищо срамно да се запознаеш с някого .. При мен лично са идвали момчета и са ми казвали ''Може ли да се запознаем'' , други ме намират по скайп , всеки има различни начини . Помисли и на теб как ще ти е по-удобно.Но опитай , ти нищо не губиш . Можеш да кажеш , че се запознаваш само от любопитство , за да видиш що за човек е момичето , тъй като ти е направило впечатление или нещо подобно..Е , айде успех ти пожелавам.

Град
    Hueco Mundo
    Съветче - иди се гръмни някъде, ще направиш едно добро По темата: преодолей си срама, на 16 си все пак. Как да стане не мога да ти кажа точно. Освен аз да дойда да заговоря момичето вместо теб?
    Ти му викаш да се гръмне и после даваш същия съвет като него... лол

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    действай преди някой да те изпревари :P

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

Banned Повече от фен
    Съветче - иди се гръмни някъде, ще направиш едно добро
    ТОВА ТРЯБВАШЕ ДА БЪДЕ ЗАБАВНО !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си