.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

* Изненада --- <33

Реших да изненадам моето ангелче за годишнината ни с нещо много специално. Ето какво ми дойде на ум..
    Първо мисля да направя в една кутийка 101 причини, поради който го обикнах, може малко да ми е трудно, но ще го усъществя..
    В по-голяма кутийка ще събера неща, който да му напомнят за мен, като например: едно малко сърчице ароматизирано с моят парфюм; диск с нашите песнички ( отпред на обложката мисля да сложа наша снимка) ; отделно няколко наши снимки;
    И това ми е за идея до сега. Ако имате някакви дрги идей, който мога да добавя моля предлагайте.. искам да е колкото се може по-оригинално
    ... Док0свай мее.. 0ще чувствай мее..

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Я си организирайте един уикенд само 2-та и махни тези неща с подаръците.

Според мен това, което си измислила, е много сладко. В момента не се сещам за нещо, което би ти помогнало, но мисля, че това, което си планирала, е достатъчно и той ще го хареса много.
    Magnum Cuba Libre...
    ХАВАНА МЕ !

Повече от фен Аватара на w0lf
    ако е романтичен тип
    но щом авторката се е спряла на това предполагам че е
    madafaka

Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Я си организирайте един уикенд само 2-та и махни тези неща с подаръците.
    Нямам възможност да отидем някаде само 2мата, защото родителите ми няма да позволят. Но мислех да изрежа червени сърчица от хартия и по тях да наредя свещички, да сложим завесите и пак ще е романтично..

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    МНОГО ФИЛМИ ГЛЕДАШ ...

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

Цитирай Първоначално написано от DREAM95
    МНОГО ФИЛМИ ГЛЕДАШ ...
    Нямам търпение да хапнеш бана ! Толкова дразнещо лапе като теб не бях срещал скоро във форумите !
    The world is something you cant predict ! That's what it makes it fun !

Ъп

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    много лигава работа майна
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Супер фен Аватара на DisturbiaV
    На такива неща по би се зарадвало искрено момиче,отколкото момче.Аз бях направила 100 причини защо го обичам за някаква годишнина и им се зарадва адски много,но вече сърчица балалала...прекалено е.

Абе моме ... Сготви нещо на момчето ама да е вкусно и да знаеш, че го обича и проблема ти е решен immediatly :P

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    много
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    много
    обещавам наща годишнина да не е лигава майна
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Цитирай Първоначално написано от Saphire
    Абе моме ... Сготви нещо на момчето ама да е вкусно и да знаеш, че го обича и проблема ти е решен immediatly :P
    Съгласен съм с това, другото поне мен би ме уплашило.

DisturbiaV, зверски готин пиърсинг.
    В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!

http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg

The irony bringer. Т.И.Б.

Според мен момчетата не се радват на такива неща,но ако мислиш,че той би се зарадвал направи го,ако не мойе само снимки или нешо като книжка с ваши налепени снимки и отдолу причините

Подари му някакви извращения в леглото. Ще се запомни.

Цитирай Първоначално написано от SchoolSucks
    Подари му някакви извращения в леглото. Ще се запомни.
    Мхм. Пък после може и да ги повториш.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Това, което описваш е прекалено лигаво дори за мен (като момиче) ..
    Мъжете биха запомнили това, което ги вълнува .. и за съжаление определено не са червени сърчица и подобни ..
    Обмисли вариантите за нещо, което наистина ще запомни ..

Re: * Изненада --- <33

Цитирай Първоначално написано от SugarLolLipoPsS
    Реших да изненадам моето ангелче за годишнината ни с нещо много специално. Ето какво ми дойде на ум..
    Първо мисля да направя в една кутийка 101 причини, поради който го обикнах, може малко да ми е трудно, но ще го усъществя..
    В по-голяма кутийка ще събера неща, който да му напомнят за мен, като например: едно малко сърчице ароматизирано с моят парфюм; диск с нашите песнички ( отпред на обложката мисля да сложа наша снимка) ; отделно няколко наши снимки;
    И това ми е за идея до сега. Ако имате някакви дрги идей, който мога да добавя моля предлагайте.. искам да е колкото се може по-оригинално
    Това е ужасно лигаво...

Re: * Изненада --- <33

Цитирай Първоначално написано от SugarLolLipoPsS
    Много сладко си го измислила а някой спомена и храна...даа сготви му нещо любимо -100% ще му хареса

I love my high heels <3

Град
    Пловдив
    Харесва ми идеята като цяло,но без това със свещичките и червените сърчица На някои им се струва лигаво-ами зависи от човека.Вие не ги познавате,а съдите само по това,което четете.Авторката щом има такива идеи,значи знае какво би се харесало на приятеля й.Съгласна съм за готвенето-даже и двамката ако си сготвите пак няма да е лошо

Отново казвам да му сготвиш, мъжките като цяло не са такива фенове на толкова... Нежни неща, да кажем.
    В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!

http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg

The irony bringer. Т.И.Б.

Град
    In the middle of Nowhere
    Пфф...Винаги са ме дразнели такива романтични неща..Повече ще се изкефя ако ми го начука супер здраво или ако ме заведе някъде(дискотека а у)..Но ти си го познаваш и си знаеш какво му харесва
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Супер фен Аватара на lyfche
    това с уиикенда ми хареса,пък на мен малко ми се струват множко нещата ,които ще му подариш .. ти си го знаеш де
    THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Стига с този уикенд,не видяхте ли,че момичето каза,че не може да отиде,защото техните НЯМА да я пуснат?Според мен идеята е хубава,но без червените сърчица-с тях става прекалено лигаво,а момчетата колкото и да са романтични натури(някои от тях),това би им дошло в повече
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си