.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Какво да правя?

Значи харесвам си 1 момиче с 2 години по-малко (8-6 клас). Опитах се да се запозная с нея но тя нещо не иска.А ме е срам да повторя опита(от страх за неуспех ).Ако може помогнете.

Град
    София

Re: Какво да правя?

Цитирай Първоначално написано от niki442
    Значи харесвам си 1 момиче с 2 години по-малко (8-6 клас). Опитах се да се запозная с нея но тя нещо не иска.А ме е срам да повторя опита(от страх за неуспех ).Ако може помогнете.
    Ако тя е 6-ти клас още не знае , какво иска но все пак опитай пак няма да те изяде
    Im Lonely so lonely

Re: Какво да правя?

Цитирай Първоначално написано от niki442
    Първо въпросът ми е .. как си опитал и защо мислиш, че тя не иска (смисъл какво е направила за да мислиш така)
    ии второ опитай пак да се запознаете и ако не се получат нещата се откажи за момента. Ако тя наистина не иска.. няма какво да направиш
    I don`t care .. ;] ..

Ами като отидох и един общ фр. и каза че иска да се запознаем аз отивам и подавам ръка и вика аз съм еди кои си тя само си дръпна ръката.

Добре де...загазил си я.

П.П. Досега не го бях казвала на никого

Не се занимавай с деца, забога тя е 6 клас, като знам сестра ми, че е на толкова и с какъв акъл е не виждам смисъл да ти отговарям... Пробвай с някоя поне на твоята възраст.
    Най-пухкавия
    LOVE Най-Пухкавата (H)

Всички знаем, че шестокласничките са крайно интелигентни, така че би било напълно учудващо ако не могат да оценят това, което е хубаво за тях, нали така?
    В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!

http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg

The irony bringer. Т.И.Б.

жьж

Е всички сме били 8кл. тва са нормални вълнения явно не си направил нещо като хората пък и тя не е единственото момиче

Остави страха настрана и пробвай пак. Бъди борбен, бре! Няма да оставяш положението така!
    Magnum Cuba Libre...
    ХАВАНА МЕ !

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    6 КЛАС КВО ИСКАШ ? СТАНИ ПО-ГОЛЯМ И ТЪРСИ ПО-ГОЛЕМИЧКИ , НО ТВОЯТ Е ИЗБОРЪТ ЗАЙЦИ !?

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

Ще помоля за още мнения.

Град
    Destiny Islands
    Цитирай Първоначално написано от DREAM95
    6 КЛАС КВО ИСКАШ ? СТАНИ ПО-ГОЛЯМ И ТЪРСИ ПО-ГОЛЕМИЧКИ , НО ТВОЯТ Е ИЗБОРЪТ ЗАЙЦИ !?
    Ти кво? Не си била заек ли XD
    по темата: 6ти клас са капризни и разглезени -заеби-
    Never Shout Never - The Past
    "I've been smoking the green
    Since i was merely fourteen
    Just to find an escape from this town
    That was so mean to me..."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си