- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Митове и легенди
Една свястна тема да има и ще се яви някой многознайко да я осере.СРАМ,МЛАДИ БЪЛГАРИ,СРАМ И ПОЗОР Е ТОВА ЗА НАШЕТО ОБЩЕСТВО.НА ВЪЖЕТОООО
Какъв е проблема?
Спорта пречи на цигарите :P
Че ти е малка пишката и не става чеп за зеле от тебе. Основно това, иначе и други има.Първоначално написано от roshkors
Проблема е че изцвъка никуму ненужното си мнение усред прекрасната тема и се имаш за мн компетентно мекотело
Тваа ся... не че да те засегна, ама що си такъв недъгав ?Първоначално написано от roshkors
То на тея тука им е някво фабрично-аз до ся един дъгав не съм срещнал,се некви глисти
Баси лудницата в тоя раздел...не мога да схвана за какво се карате? Излязох от кофата да попитам нещо , а се оказа , че тука смърди...Я да си бегам в кофата..
Alcohol Free
Ultra Sensitive
Стой си в кофата, там ше ти е супер! Тука вече не ставаПървоначално написано от billyana
Некви спамери ебават майката на раздела...
Първоначално написано от KondolizI
Ти си този, който не пише по темата.
Колко време ти отне да ме разобличиш, кай чесно? Опиши ми подробно етапите, през които премина за да осъществиш това висше проникновениеПървоначално написано от roshkors
![]()
А ти си този, който, чрез поста си, понечи да развали хубавата тема... аман от СЕЛСКИ БЕКОВЕПървоначално написано от roshkors
Абе тука да не е центъра за откриване на млади умове към бан.Ебаси зверската дедукция изкара тоя младеж за 40 минути мислене.
Колко сте груби само, мисля, че ще се удавя в сълзи![]()
![]()
Силно се надявам да го направиш.Първоначално написано от roshkors
Бе те сички раздели не се отличават по нищо от кофата!Първоначално написано от billyana
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
Мисля, че станах жертва на кибер насилие![]()
![]()
за спермата е верно :P
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
1. Г/д ..
2. Пий 20-30 кила боза и звънни едно телефонче
3. НЕ
4. Да много ясно![]()
5. При някой хора ..
6. Не
Първоначално написано от beboslava
![]()
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
Леле засегна ме жестоко.. Ако си мислиш, че ти се хващам де. Гледам, че тия дни ти и още няколо недорасли комплексарчета сте се хванали да пре*бавате сяка тема, пък дано скоро модераторите да се усетят вечеПървоначално написано от KondolizI
![]()
пп : Иначе някой от лафчетата си ги биваама пак са ненужни хах и не на място
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.