- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Просто споделям.......
Здравейте, знам че ви е писнало да слушате сапунени тийнейджърски истории, но просто нямам толкаво близка приятелка, с която да споделя......Ще се радвам да чуя вашите мнения и коментари...![]()
Започвам от начало......през лятото се запознах с едно момче, което е по-голямо от мен с 5 години (аз съм на 14, той на 19). Понеже ние сме съседи и аз го приемах само като приятел защото беше по-голям от мен, но въпреки това прекарвахме много време заедно, защото сме в една компания.....Та, работата е там, че преди няколко седмици се събрахме у един негов приятел (мой също, отново мой съсед) да гледаме филм. И той ме беше гушнал на едното легло, а една приятелка и другото момче бяха на другото легло....и по-едно време имаше някаква страстна сцена във филма и той ме целуна....
и така до края на вечерта се целунахме още няколко пъти....На следващия ден случайно се засякохме в едно кафене и той дойде при мен и моята приятелка да си говорим, но се държеше сякаш нищо не е станало...после си тръгна, а аз си останах все така объркана....На същата вечер го попитах като каква ми приема и то ми каза - като приятелка. След няколко дни отново се повтори случката с филмите и целувките, но този път бяхме сами :P на следващият ден излязохме цялата компания, а той се държеше все така студено пред хората....Ядосах се е и отново го попитах щом ме има за приятелка защо постъпва така с мен и в прав текст му казах, че според мен той ме използва....той каза че отново съм му приятелка и това че сме се целували само насаме, а не пред хората не означавало че ме използва....на следващия ден му се извиних, че съм го натаварила с въпросите си и казах, че искам да сме приятели...от тогава той не ми пише...мисля че си има нова приятелка...(явно е бърз, защото това стана завчера...)....просто мисля, че още ми се сърди, макар да го отрича....със сигурност не искам от него нищо повече от приятелство защото не ми харесва какво прави той...пък и мисля, че съм прекалено малка за него все пак на 19 той ще иска секс, а аз съм сигурна, че няма да му го дам на тази възраст....
Ако обаче ме попитате какво му харесах...ами просто беше забавен и времето летеше,когато бях с него...но мисля да не се занимавам с хора толкова по-големи от мен....
Единственото, което ме дразни в него е, че е женкар и си сменя момичетата като носни кърпички...а в началото го харесах, защото ми споделяше страшно много, а сега това ми липсва...той ще остане само още 6 месеца в България (защото ще ходи в Холандия за висшето си образование) така че каза, че ще го "удари на живот"...та няма да се бъркам....
Мерси много на хората, които прочетоха моята изповед, ако мога да я нарека така и много бих се радвала да видя вие как мислите и как бихте постъпили на мое място...мерси предварително![]()
![]()
![]()
![]()
Ей, тъкмо се изкефих, като видях заглавието, където пишеше "просто споделям", защото ми писна хора да се оплакват и като цяло да убиват темата на форума с несподелената си любов, и се кефя, че някой ще вземе да сподели нещо малко по-в духа на даденото нещо, и ти... Поредната история, нуждаеща се от съвет. Уаааай.
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
малка си.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Мдааа личи си, че е женкар. Запознали сте и без да сте се сближавали, след няколко седмици той решава, че може да те целунеА на следващия ден ти казва, че те приема само като приятелка?! ОЧЕИЗВАДНО е, че те разиграва, а ти дори не го усещаш
Разкарай го.
![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.
аз не искам съвет защото вече приключих с него просто исках да видя вие как мислите......благодаря за мнението ти все пак....
Ssummerjam мерси и аз мисля че това е най-добре....
Пак ще го поискаш, а той тъкмо това и чака. Да дойде моментът, в който ще има нещо повече от целувки. Иначе просто не му се тръгва с теб защото си малка.