- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какъв е шанса ... ?
Какъв е шанса при полов акт с кондом,мъж да се зарази от венерическа болест,ако жената е болна ?
Ако жената е болна от грип-минимален.А и кой ненормален ще ръга крастава слива?
ей шеим еба майката и путките гадни е така 1 път и аз отиам при една мацка у тях ама не точно ми при леля и понеже тя не е от софия и викамд а и ида на гости, смисал тя ме покани де ама така да се каже то и аз си отидох по моя воля както и да е нали бяхме у тях и е така викам няам гума тя ивка няма ядове и после кво стана чепа ми червен и сърби не моа се опраа 1 месец ми еба майката путката гадна и после пак един път така се случима тогааазбях виновен шот мн ми се ебеше понеже бях на работа в съседното село и нали знаете как е и тя ми вика да не бо праинме без ма не исках и така после пих някви хапчета си еба майката и пак ся неам пари абе продавам един голф 2ка ако някой се инт мноо запзен с газова и също гсм не го знам къв е пишете ми съобщение аз ше ви клипна да ми се обадите шото нямам пари във ваучера тия от мтел са нещацници
...двата постъра над мен са явната причина, поради която хората се страхуват от забременяване.
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
ко бре а мноу ли знайш я съ покажи да тъ видя а селслки туц такъв да та пибат калинките смотаняк проз ае ела ве ше те прибия кат куче като шкембе у дувар ше те бия смотан боклук грозен ти си дествен е малоунмикПървоначално написано от OldSchoolRebel
....Младата жена се отпусна на огромното легло,предвкусвайки удоволствието,коети предстои.Беше облечена с копринена червена рокля,която подчертаваше големите и гърди.Беше си сложила съвсем малко грим-повече не и трябваше за да бъде прекрасна.Тогава се появи и той-нейният най добър любовник-22см,телесен цвят,въртяща се глава,с батерии в комплекта......
Фоликуларната епидермална хиперпролиферация и хиперкератоза са едни от първите патологични процеси в развитието на акне лезиите
Това го зяпах няколко секунди, после избухнах в смях.Първоначално написано от KondolizI
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
Първоначално написано от BeastLover
![]()
![]()
![]()
хЪх...
няма такъв шанс
![]()
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
Абеее,то верно,че си много велик и печен,ама такова нещо като пунктуация за теб,драги ми отракан селски ергене,няма ли?Първоначално написано от KondolizI
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
q nadevam guma ot traktor stegam s tel i kecam imam bolesti 1 list 4etvoren format a4 i malko ot drugiq list ebem bez prezarvativ 6to moita merka q nema mnogo mi e golem kisera
как може да има толкова много малоумници , като авторът на тази тема
![]()
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
Може да се заразиш ако се скъса до колкото знам
Epic !Първоначално написано от OldSchoolRebel
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I'm inlove with a criminal...
пич...вземи да седнеш да научиш малко правописа на думите,тогава седни да пишеш коментари в сайтоветеПървоначално написано от KondolizI
Понякога хората казват неща,които не мислят,които не могат да върнат.Понякога правим неща,които не можем да променим,и сами се подлагаме на болката.