.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

вечно прецакани устни

Може ли някой да ми помогне..... Устните ми са тоттално прецакани.... Не напукани, прецакни. Всмисъл, че се белят ама не кожички.. Опитала съм всичко за което знам.. Най-много е да се оправят за 1 седмица ..и.. после пак се прецакват... ;(;(;( мисля, че е от гланцовете ама спрях да си слагам и пак ми се прецакват устните.. МОЛЯЯ ВИИ посъветвайте ме...[/b]

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Купуваш си един гланц на NIVEA- зимен и ще ти се оправят.
    Ако не слагаш гланцове още повече ще ти се прецакат.
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    ^+1

Не трябва да ги оставяш сухи, за тва се белят, щото изсъхват много
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

беленето на устните е от постояното мазане на гланцове или балсами за устни или пък от облизване на устните, но може да е от вятър студ и др. гактори. Гледай да не слагаш толкова често, но сега за да ти се оправят задължително трябва да ги подхранваш в вазелин за устни, на мен специално много ми помага на Еуцерин, струва в аптеите около 5 лева, пробвай с него.

мерси за съветите

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    Може да си направиш пилинг с мед,захаросан:втриваш в устните,после го оставяш примерно 5 минутки да постои и ги облизваш След това си слагаш балсамче и готово!Другото,което се сещам е да слагаш вазелин на устните преди да си легнеш,малко повече като количество от обикновено и през нощта устните ще го абсорбират

Мега фен Аватара на Sisito941
    Аз пък ползвам такъв балсам с аромат на пъпеш/те по принцип всички са хубави/ и съм много доволна.Във близкия хранителен магазин би трябвало да го има,най-много за 1 лев..

Не бързай като караш!
    2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!

http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM

http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!

На мен много ми помага nivea pearl&shine zза 5лв от мола.Има и хубав цвят

Guest
    аз пък постоянно си слагам гланцове...всякакви и по мнн си слагам и така ми блестят :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си