.
Затворена тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Hybrid View

Голям фен Аватара на kiki1991
    Град
    Ловеч/В.Търново

Болка ниско долу под корема от дясно

От 5-6 дни имам постоянна болка ниско долу в корема от дясно,и като се натисна леко много ме боли,също и при секс много почва да боли,имам и друг проблем..много често ми се ходи до тоалетна през няколко минути,мисля си че може да е цистит,но не ми пари,нито ме боли или сърби.Преди месец имах и проблем с яйчниците като ходих на гинеколог ми каза че са възпалени и ми изписа антибиотик и вагинални таблетки,тогава ми мина уж,но сега пак нещо почна да ме боли,и съм много притеснена.Някой знае ли какво може да е това???((Мисля да ида пак на гинеколог но събирам пари,че не мога да си взема направление,че не съм си внасяла осигоровките последните 2 месеца.

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: Болка ниско долу под корема от дясно

Цитирай Първоначално написано от kiki1991
    От 5-6 дни имам постоянна болка ниско долу в корема от дясно,и като се натисна леко много ме боли,също и при секс много почва да боли,имам и друг проблем..много често ми се ходи до тоалетна през няколко минути,мисля си че може да е цистит,но не ми пари,нито ме боли или сърби.Преди месец имах и проблем с яйчниците като ходих на гинеколог ми каза че са възпалени и ми изписа антибиотик и вагинални таблетки,тогава ми мина уж,но сега пак нещо почна да ме боли,и съм много притеснена.Някой знае ли какво може да е това???((Мисля да ида пак на гинеколог но събирам пари,че не мога да си взема направление,че не съм си внасяла осигоровките последните 2 месеца.
    може да е всичко.

знае гинекологът§ОПЛ които ти познават историята в детайли.

липсата на вноски не е оправдание да не ги посетиш отново: ако се самоосигуряваш текущото условие е, за последните 36 месеца да си пропуснала ТРИ вноски (не две!), като се брои от предишният на оказаната помощ месец назад.
    така, че - марш при ОПЛ да си свърши работата!

Повече от фен Аватара на SwEeTMuFFiN
    може да ти идва и за тва да те боли десния яичник !!!
    NoT VeRy SmArT bUt ReAdY fOr PaRtY

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Може да е всичко... и ние няма как да ти кажем, можем само да предполагаме. Възможно е да те болят яйчниците, ако трябва да ти идва... От дясно? Апандисит? Най-добре отиди на лекар, за да бъдеш сигурна какво точно ти има.

Преди време аз имах болки така и се оказа киста на яйчника. Доста болеше... особено при натискане.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Според мен момичето е за апендиктомия. Все пак потърси потвърждение от интернист. Не отлагай!

Град
    Ловеч/В.Търново
    ами не знам какво е но пих 3 дена ципрофлоксацин и сега много малко ме боли и то при определени движения,ще видим като ми дойде и ми свърши дали пак ще е тъка

Повече от фен Аватара на bbabyy
    Аз бях така преди около три месеца. Много се бях наплашила.. но ми мина от самосебеси..

Град
    Ловеч/В.Търново
    да и на мен ми мина уж,но продалжавам да ходя постоянно до тоалетна,и постоянно чувствам напрежение ниско долу...

И аз в момента съм в същото положение!!! И аз съм пила Ципрофлоксацин 6 дни. Ходи ми се често до тоалетната,нямам парене,нищо.. само дето ми се ходи. И не знам какво да правя, ти разбра ли нещо ново покрай това?

Град
    Ловеч/В.Търново
    да имам проблем с яйчниците,ако и теб те боли нико долу може да са яйчници,иначе за честото ходене е проблем и с бъбреците...мойто от миналата година май се е превърнало в хроничен цистит щот малко да захладнее времето и се почва голямото ходене до тоалена пред 15 мин...((

Може да е апандисит. Щом е в дясно

Град
    Ловеч/В.Търново
    темата ми е стара..отдавна ми мина

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    zori22, получаваш генерално предупреждение да не вдигаш стари теми, освен ако нямаш въпрос!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си