- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- MNOGO GO OBICHAM!
Zdraveite imam edim problem i 6te sam mn blagodarna ako mi dadete savet. Az sam na 17 god i sam mn vlubena v edno mom4e.To e na 24.Az mu kazah 4e mn go obi4am i go popitah dali ima nqkakvi 4uvstva kam men a toi kazva 4e ne znae!Vseki den mi se obajda i si govorim. az mn go obi4am !i ujasno mn mi lipsva! molq te pomogni mi!
Не го обичаш. Ако го обичаше, щеше да пишеш на кирилица. Щом пишеш на латиница, нямаш никакви чувства и/или го мразиш. Значи ни лъжеш.
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
Първоначално написано от OldSchoolRebel
![]()
![]()
Пак говори с него. Попитай го дали имаш някакви шансове. Късмет!
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
прав .. (рофл)Първоначално написано от OldSchoolRebel
![]()
![]()
Първоначално написано от BladeDancer
Обичаш ти...обичаш патладжана му ...
хЪх...
На 17? С такова мислене? Сериозно ли? А Я СЕ СЪБУДИ МАЛКО![]()
(#) ...thats a cookie...
Глупости. Ако онзи имаше голям, убаф патладжан, щеше да ходи при големите каки. Щом ходи при малките, явно е защото иска все да намери някой, който смята, че патладжанът му става за нещо.Първоначално написано от RoSKo0o0
![]()
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
Кой ,бе кукло ?Първоначално написано от kukli4kataa
Как така си на 17 ии.. охх,обичаш го ,а дори не знаеш дали споделя чувствата ти ?!
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Първоначално написано от OldSchoolRebel
![]()
хЪх...
Хаха подобрява ми се настроението като прочета някоя подобна тема. Обич е изключително силна дума, а ти определено не й знаеш значението![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.