- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- не искам да мисля за него веее ;@
значи.. 7 клас съм.. ще кандидатсвам.. проблема е че не мога да си избия едно момче от главата и да се съсредоточа над уроците сии ;х моля ви помогнете.. как да си го избия от главата.. нашите се блъскат за да ми осигурят този начин на живот а аз по цял ден съм отвеяна, не спирам да си мисля за него и стоя на компа ;х.. междодругото някакви рецепти за отделяне от компа да имате? ;д .. моля за сериозни коментари.. и ако ще ме критикувате въобще не се хабете да пишете ;х айдее мерси предварително![]()
Първоначално написано от BladeDancer
Ами, не включвай компа, като начало. Веднъж след като е включен, трудно ще се отцепиш от него. Същото е и за момчето. Ако започнеш да му пишеш или продължиш и т.н., по-трудно ще се отделиш от него.
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
Кажи на вашите да ти скрият кабела на компа. Няма магическа пръчка, ти трябва сама да успееш да се справиш. Воля му се вика. Надали това момче не се готви за изпит (не пише на колко е) и седи и си губи времето мислейки за теб.
"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."
амм в един клас сме.. и това за кабела-ами ще им кажа.. изумена съм от себе си, но ще го направя ;дд .. мерсии ^^ апък докато уча перз цялото време си мисля: абе аз сега ако включа компа колко известия ще иам във фацето ;д.. охх попринцип не съм няква отвеяна шматка ама :х
ей на майка ти попския ръкав ти си 7 клас ве нямаш право да пишеш на pc чесноПървоначално написано от fen7asy
Путките да мрът
Лицето ти квадратно ли е като форма?Първоначално написано от Rhoads
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
ко искаш ве? казах ли ти да си запазиш мнението.. казах ти! тогаа ко са обаждаш кътт черна станция? аа да та е*@ в дървения философ..Първоначално написано от Rhoads
По-скоро залагам на триъгълник.. и то само с лице.. в смисъл че зад фейса е празно..Първоначално написано от OldSchoolRebel