.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Hybrid View

Град
    sofiq

Няма за какво да си говорим..

От доста време си имам приятел и много държа на него както и той на мен , но напоследък няма за какво да си говорим - явно сме изчерпали всички теми . . Поради тази причина на него ми става "тъпо" както и на мен .Какво трябва да кажа или да сторя ? Може темата да ви се струва глупава , но за мен е важно .

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Четете една и съща книга/ гледате един и същ филм поотделно и после си ги коментирате.

Оттам тръгват други разговори.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

wosh си е прав тук. Или пък просто се виждайте по-рядко, примерно, тази седмица се виждайте през или през два.
    В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!

http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg

The irony bringer. Т.И.Б.

Град
    sofiq
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Четете една и съща книга/ гледате един и същ филм поотделно и после си ги коментирате.

Оттам тръгват други разговори.

И това правим , но благодаря : )

Град
    sofiq
    Цитирай Първоначално написано от winterfresh4o
    На колко си , лапенце ? 16 ? Нямали теми за разгоров , рофл . Да ви имам незабавните характери .Като нямате кво да си кажете се клатете в леглото

"Да ви имам незабавните характери " не става само с лигавене . .

"Като нямате кво да си кажете се клатете в леглото" не е задължително. .

Не мога да разбера за какво се заяждаш ;D . Не случайно сайтът се нарича "Teenproblem" казвам какво не е наред и се опитвам да намеря решение . . Коментара ти беше напълно излишен , но все пак все пак го уважавам . . и да на 16 съм , но като гледам разсъждавам над нещата по -зряло от теб ; )

Супер фен
    Може да звучи изтъркано, но е така - когато двама души наистина си пасват, темите за разговор никога не свършват и никога не им е тъпо заедно. Щом при вас това липсва, явно връзката ви се е изчерпала и не виждам смисъл да продължава.
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Горното не е съвсем вярно. В смисъл, ако се виждат през 30 минути, нормално е да си омръзнат. Малко свобода им трябва, просто.
    В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!

http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg

The irony bringer. Т.И.Б.

Цитирай Първоначално написано от OldSchoolRebel
    Горното не е съвсем вярно. В смисъл, ако се виждат през 30 минути, нормално е да си омръзнат. Малко свобода им трябва, просто.
    Съгласна съм .

I love my high heels <3

Супер фен Аватара на nymphadora
    Ах,winterfresh4o,от доста време наблюдавам докъде ще стигнеш с кретенизма си и все повече се учудвам,че имаш още какво да покажеш..Интересно ми е ти на колко си.Май беше на 17 и уау,наистина много по-голям и зрял си.Естествено и много по-висш от нас простосмъртните.Вземи се осъзнай,щото дразниш много с педантичността си.

Сега по темата-Може би пък връзката ви се е изчерпала и ви трябва почивка?

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    импровизирай ...

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

Град
    sofiq
    Цитирай Първоначално написано от OldSchoolRebel

Ъмм .. ние се разделяме и за 3 мин . ;D . . Наистина май е по -добре по-рядко да се виждаме : )

Град
    sofiq
    Цитирай Първоначално написано от karriikk
    На колко си , лапенце ? 16 ? Нямали теми за разгоров , рофл . Да ви имам незабавните характери .Като нямате кво да си кажете се клатете в леглото

"Да ви имам незабавните характери " не става само с лигавене . .

"Като нямате кво да си кажете се клатете в леглото" не е задължително. .

Не мога да разбера за какво се заяждаш ;D . Не случайно сайтът се нарича "Teenproblem" казвам какво не е наред и се опитвам да намеря решение . . Коментара ти беше напълно излишен , но все пак все пак го уважавам . . и да на 16 съм , но като гледам разсъждавам над нещата по -зряло от теб ; )
    Я дай пак ? По-зряла от мен , лол ? Чаай , че се задавих с пушек , хаха . Колко наивна трябва да си , за да ни караш да ти измисляме общи неща за правене ? Нещата варират - редувайте излизане с приятели , романтични разходки само двамата , екскурзии , дискотеки , дори и гледане на филми може да мине забавно.Всичко си зависи от вас , майна . Ако имате сливи в устата и сте на " аха " , " мда " тогава няма стане . Ай със здраве.

п.с. На 18 съм , зайци .

секс мадамата : Ти имам депресираните две точки майна Ай скрий се , че се излагаш.Тва , че вие сте зле всички и ви го показвам не значи нищо.

Не ви карам насила , просто искам съвет . . ; )

"Тва , че вие сте зле всички и ви го показвам не значи нищо" като сме толкова зле .. какво правиш още тук ? ;D

Град
    sofiq
    Цитирай Първоначално написано от DREAM95
    импровизирай ...

това помогна

Ами тогава си говорете за стари неща, които може да обсъждате отново и отново. Или може би сте тъпа двойка.

Град
    Варна, моретоо :)
    Доста безинтересни личности сте явно. Ние винаги сме имали какво да си кажем след толкова много години. Не сте един за друг. Самоубийте се.

П.П. Бзк
    хЪх...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си