.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

Повече от фен

Вашите чанти

Тук качвайте снимки на вашите чанти и кажете какво слагате вътре
    ` sтоя sама u sърцето мu sе kъsа, помня sамо kаk тu sъs мене skъsа ., лъжuте тu ехтят, аз паk sтраdам, не мога вsеku път dа тu прощавам .. ♫♪

Повече от фен
    запустяя
    ` sтоя sама u sърцето мu sе kъsа, помня sамо kаk тu sъs мене skъsа ., лъжuте тu ехтят, аз паk sтраdам, не мога вsеku път dа тu прощавам .. ♫♪

Град
    In the middle of Nowhere
    Извинявам се за спама,но защо не пуснете и тема,в която да качаваме и снимки да бельото си ?
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Повече от фен
    еми сигорно,защото неможем да качваме снимки ''да бельото си'' всекии бърка няма нищоо ... сигорно си сбъркала от многоо бързане да наклевеиш някойй ..,, за спамм незнамм каквоо имаа ?? а и след 7/8 гд сигорноо и бельотоо си ще качвамее... ии ако можее не се оклонявай от темата дет е запустяла от кой знае кога ... по темата моляя или ключа

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    СигОрно викаш ...

А щом темата е запустяла не мислиш ли,че НЕ Е интересна и НЯМА СМИСЪЛ да я "суживяваш"?!

Цитирай Първоначално написано от nefchi_bs
    Извинявам се за спама,но защо не пуснете и тема,в която да качаваме и снимки да бельото си ?

Ами всъщност по едно време имаше такава тема и някои хора пускаха снимки... :х

ЗАщо темата да е тъпа... има теми за дрехи обувки а на чанти не може така ли... аз бих качила снимки но съм нова и не мога... някои имат страст да си купуват обувки други пък чанти (като мен )

Супер фен Аватара на zoreto
    Цитирай Първоначално написано от Bunbl3be3
    Цитирай Първоначално написано от nefchi_bs

Ами всъщност по едно време имаше такава тема и някои хора пускаха снимки... :х
    да действително имаше и такава тема... май вече нищо не може да меизненада

Повече от фен
    ето я темата с бельото ---> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=261580

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си