- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- въпрос?
Здравейте.Значи вече правих секс 2 пъти за по 30-40 мин и немога да свърша момичето свършва по 2 пъти аз немога от къде идва проблема и проблем ли е? HELP![]()
Просто момичето не може да те възбуди на макс![]()
Ако не можеш да свършиш по време на секс с момиче, започни да си представяш нещо сексапилно. Голи мъже, примерно.
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
Първоначално написано от OldSchoolRebel
![]()
![]()
не ми помагате особенно![]()
Мисля, че бях ясен с по - горния си отговор ?
Не те възбужда, мислил си за нещо друго .. може да е зарди толкова неща!![]()
Бургас
![]()
спри да мислиш за свършване то ще си доиде от самосебе си просто се наслаждаваи на момента
Първоначално написано от TheSunshine01
![]()
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
днес за първи път правих секс и останах малко разочарован, защото 1- че трудно ми стана 2- че неможах да свърша 40-50 мин и накрая си набих една чикия. Момичето с което бях каза че почти всички не свършват първия път, но мисля че го е казала за да ме утеши. Искам да ви попитам какво мислите вие по въпроса, проблема в мен ли е ?? на 18 години съм .. Попринцип само като видя някоя жена и си помисля за секс с нея започвам да се възбуждам.
^По принцип първия път повечето свършват доста бързо. При теб не знам на кво се дължи. Дано поне мацката е останала доволна.![]()
Притеснение. Ще ти мине, споко![]()