- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс/Любов?
Как се промениха отношенията с гаджето ви, след като спахте заедно за първи път? Охладняха, или напротив, станахте си по-близки? Сексът промени ли по някакъв начин любовта по между ви?![]()
Тая тема ще е интересна. Имам странното чувство, че в 3/5 от връзките първия секс по-скоро охлажда отношенията, отколкото да ги нагорещи още повече, но да видим.
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
Станахме по-близки някък си .. което е доста хубаво! Любовта не се промени, може да е станала по-снилна даже.![]()
Бургас
![]()
+1Първоначално написано от Korrnyy
Да,стахаме нимфомани и сега правим само секс...
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
каквото и да говорят секса е от значение зближава и изглажда проблеми от личен опит го казвам![]()
With House in The Soul and Chalga in the Dick i am Unequalled
http://www.facebook.com/aLexI995
http://sofianci.com/ai07o
Станахме по-близки.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Точно това е, от което се интересувам и аз. Много пъти, мислейки, съм стигала до извода, че може би сексът е последният етап в една връзка-най-интимното между двама души.. те просто вече се познават, става им безинтересно(на повечето) и скоро отношенията приключват. Надявам се да сне съм права, споделете и вашите мненияПървоначално написано от OldSchoolRebel
![]()
Зависи.Ако партньорите си пасват,не омръзва.С бившия много бързо ми омръзна,просто защото не си подхождахме в леглото,примерно след 2-3 месеца.Със сегашния ми приятел не е имало път,в който да не ми е харесало,а правим секс от година и нещо.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
дам от него станахме машини
![]()
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
Ами сближи ни доста и почнахме да го правиме още повече.![]()
![]()
Който се смее над белега,не познава какво е рана!Уилям Шекспир
Мм.. ами определено чувствата не се охладиха, но го направихме прекалено рано.Бяхме заедно само от около седмица-две и някак си не бяхме си паснали още както трябва.Малко след това скъсахме, защото той започнал да се влюбва и аз си казах, че именно това не е причина да се разделим, а по-скоро да останем заедно, ии така... Иначе от тогава насам е доста мил и внимателен с мен.Не говоря по оптношение на секса.Апък какво да промени любовта ..то тогава любов нямаше.Имаше само привличане (ГОЛЯМО) ии харесване![]()
При мен стана обратното - първо се чукахме за кеф - после взехме че се сближихме :P :P :P
Сближихме се... имаме толкова случки, свързани с това... И ако сме с компания и някой каже нещо, единият от нас го извърта така, че само другият го разбира. А аз толкова обичам като ми пусне оная усмивка - една такава уж укоряваща, с ъгълчетата на устните надолу, само аз знам защо ми се усмихва така. Или като казва с устни нещо от типа на "Охоо, ще видиш, само да ги изгоним тия, ще видим кой кого". Адски е мило![]()
Сближихме се много наистина . . . Но пък почва само да мрънка за секс![]()
![]()
![]()
![]()
Сближихме се.И я превърнах в нимфоманка като мене![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
сексът ни сближи още повече и тръпката се засили
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
Първоначално написано от Sofff
![]()
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
Определено станахме по-близки![]()
...
Сближи ни естесствено .. и ако е нямало издънки все пак от първие пътА и сексът за сдобряване е най-добър
![]()
![]()
before nia711
Първоначално написано от EarthShaker