.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: Пърхот :(:(

Hybrid View

Пърхот :(:(

Някой използвал ли е шаmпоанът на Garnier (Avocado oil and Shea butter) или лака за коса на Nivea(volume sensation 4)?Защото като започнах да ги използвам и се появи ужасен пърхот .Не мога да разбера от кое е.И някой знае ли някаква маска нещо против пърхот

Супер фен Аватара на psych0
    ползвах шампоана,но спрях,защото ми се омазняваше много бързо косата от него.
    Paint me a picture of eyes that never see
    With flashes of lightning
    that burn for only me

А пърхот имаше ли?

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    В момента го ползвам и съм изключително доволна! Уникален шампоан...

ПП. Ами нее нито пърхут нито омазняване
    :P

Супер фен Аватара на j_adore2
    Според мен е от лака и на мен от лак за коса много често ми излиза,не конкретно от Нивеа,но все пак всяка кожа е различна.
    Вземи си Клиър,за да ти се махне пърхота
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Цитирай Първоначално написано от j_adore2
    Според мен е от лака и на мен от лак за коса много често ми излиза,не конкретно от Нивеа,но все пак всяка кожа е различна.
    Вземи си Клиър,за да ти се махне пърхота
    +1

Супер фен Аватара на psych0
    Цитирай Първоначално написано от sun93
    А пърхут имаше ли?
    нямаше
    Paint me a picture of eyes that never see
    With flashes of lightning
    that burn for only me

Мега фен Аватара на Spider4eto
    И аз ползвах шампоана. Появи ми се пърхот и го спрях.

Супер фен Аватара на kindergarden
    вземи си низорал за пърхота
    ползвала съм го и наистина помага

Цитирай Първоначално написано от kindergarden
    +1..
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    На братовчедка ми и се беше появил пърхут от някакъв шампоан на Garnier, не помня дали беше същия. Нито ампули, нито специални шампоани и подействаха, та, накрая някой и казал да смеси малко ябълков оцет с вода и като си измие косата да я изплакне с това. В крайна сметка и помогна, пък и придава блясък .

И аз имах доста пърхот, но започна да ми се изчиства и то засега доста добре.Преди използвах всякакви скъпи продукти против пърхот от аптеката, но нямаше никакъв резултат.Сега използвам един шампоан на Syoss против пърхот и съм доволна от него .

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    фъкин пърхут. и на мен ми се появи от лятотоо ;@@@@
    Преди ми се беше оправил точно с низорал. Ама не го бях купувала аз, а мама. И сега какво да си купя - шампоан нали? Не искат рецепта нали? Всъшност имам и още един въпрос : Понеже сега чета листовката му и там пише за профилактита на пърхут. Тоест преди като се измих няколко пъти и отшумя, но после пак се появи. Следователно пълно излекуване няма, а трябва да го използвам редовно така ли? Също последен въпрос. На листовката пише, че лечението му е съпроводено с косопад. Сега значи задължително ще ми пада косата така ли ? В момента използвам един шампоан от аптеката на Selsun и засега нямам косопад, използвам ог от лятото, коса ми пада - около 5 косъма на ден като се има в предвид колко е голяма косата ми
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Най-добре не ползвай и двата продукта. Лак за коса - използвай черен "TAFT", а за шампоана вземи си "CLEAR'' или "Низорал" (против пърхот) или на професионалната марка "KEUNE".
    Can we pretend that airplanes
    In the night sky
    Are like shooting stars
    I could really use a wish right now {wish right now, wish right now} [h]

Супер фен Аватара на kindergarden
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak
    фъкин пърхут. и на мен ми се появи от лятотоо ;@@@@
    Преди ми се беше оправил точно с низорал. Ама не го бях купувала аз, а мама. И сега какво да си купя - шампоан нали? Не искат рецепта нали? Всъшност имам и още един въпрос : Понеже сега чета листовката му и там пише за профилактита на пърхут. Тоест преди като се измих няколко пъти и отшумя, но после пак се появи. Следователно пълно излекуване няма, а трябва да го използвам редовно така ли? Също последен въпрос. На листовката пише, че лечението му е съпроводено с косопад. Сега значи задължително ще ми пада косата така ли ? В момента използвам един шампоан от аптеката на Selsun и засега нямам косопад, използвам ог от лятото, коса ми пада - около 5 косъма на ден като се има в предвид колко е голяма косата ми
    За жалост отърване от себореята няма!Трябва профилактика(да речем един-два пъти на месец-два или, когато забележиш,че се появява отново пърхот),а за падане на косата не е задължително да започне да ти пада.Ако това те притеснява вземи си шампоан и лосион себомакс http://www.biotrade-bg.com/index.php?p=8&l=1&c=3
    В момента използвам лосионът и съм доволна и при него трябва профилактика,която се изразява в използването на лосионът веднъж на 3-4 седмици.Препоръча ми го козметичката и даже мисля,че като премахва пърхота помага за подобряването на здравето на скалпа,а това води до подобряване състоянието на косата.По-малко омазняване и предполагам няма да се появи косопад.По-скоро съм склонна да мисля,че косопадът се появява от пърхота.
    п.п. За нито един от тези продукти не ти трябва рецепта.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си