Тези дни попаднах на снимки на тази неземна " красавица " и останах потресен ! И преди я бях чувал ( все пак е доста известна ) , но не я бях виждал или дори и да съм я виждал , не ми е направила впечатление и така . Но напоследък разбрах , че се спрягала за големия секссимвол , печелила много награди за красота и т .н. и си викам да я видя най- после и останах доста учуден . Wtf ? Тази била красавица ? Съвсем нормално момче съм , не съм п*дал и не мога да разбера кое по -точно и е красивото ? И аз като всяко момче си мечтая например за красавица като Selena Gomez , но в Меган Фокс не виждам нищо кой знае колко привлекателно . При всички положения не е грозна жена , но я представят като едва ли не по-хубава от Джесика Алба , Адриана Лима , Алесандра Амброзио ( моята фаворитка ) , което е някаква космическа глупост и извъртане на истината . Тялото й е окей , косата й е хубава ( все пак е доста поддържана ) , но в лицето й няма никаква женственост , много е грубо и носът й е гаден . Имала сини очи - е и какво от това , момичетата с кафяви или черни очи са далеч по -красиви от синеоките . Всеки ден на улицата виждам поне по 20 момичета , които са по - хубави от Меган Фокс !
Та интересно ми е какво е всеобощото мнение по темата , фенове ли сте й и какво точно й харесвате , защото на мен хич не ми е по вкуса ? Би било хубаво да пишат обективни хора и най- вече момчета !