.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 64
    Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    ох малеей... такива сладникави най-ги обичам

Меган Фокс има излъчване на ЖЕНА... тия 2те имат излъчване на дечица!

Град
    Ивагакуре
    Цитирай Първоначално написано от BlackEyedPeas
    Selena Gomez красавица??? SRYL?
    Green Day BaffaLsc
    TFK
    Naruto Darker Than Black Fullmetal Alchemist D Gray Man
    Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.

Повече от фен Аватара на Hayden
    Град
    В облаците
    Цитирай Първоначално написано от Tempest
    ох малеей... такива сладникави най-ги обичам

Меган Фокс има излъчване на ЖЕНА... тия 2те имат излъчване на дечица!

точно за това не се вдига толкова врява както ти казваш покраъ нея защото става на въпрос за жена не за децки лица тфа го казах и в предиишното си мнение ;d ;]
    Явно найстина си падаш по сладникавите момиченца ,и btw на колко си ?

Е , колкото Selena Gomez съм , ама това няма никакво значение !
    Eто друга , вие сигурно и за нея ще кажете , че е детска , за мен е много по-хубава ( и перверзна ) от Меган Фокс , холивудса актриса е , известна е и пак не се шуми толкова , колкото за Меган Фокс !
    http://prikachicom/images/182/2627182q.jpg

Скарлет Йохансон !

Повече от фен Аватара на Hayden
    Град
    В облаците
    Офф абе тука мое да се пише с дни и няя да има смисъл просто ... така ,че няма защо да се карам с тебе пък и няя ти променя светогледа та малко да се позакачам ;d Katherine Heigl ако ти говори нещо също е спрягана за доста красива жена , та ако искаш погледни снимки - много са смотни снимките в гугъл SUX , незнам защо но и няма значение та смисала на тфа писане е щот само по снимки не можеш да кажеш коя е красива коя не и т.н. ... то си има свят и света си изразява мнението

Фен Аватара на RainMan
    Град
    Los Angel3s

Re: Меган Фокс - WTF ?

Цитирай Първоначално написано от samfisher
    Съвсем нормално момче съм , не съм п*дал .... И аз като всяко момче си мечтая например за красавица като Selena Gomez
    Противоречиш си много жестоко! Селска Гомез.. КРАСАВИЦА? Ти ме разби отвсякъде!!! Нормално е да не харесваш Меган, ти си падаш по кифли

BITCH, PLEASE! Няма база за сравнение... Пиклата Селенка не е в категорията на Меган.. и никога няма да бъде

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Selena Gomez > Megan Fox
    ARE U FUCKING SERIOUS?

Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Kelly Brook > Megan Fox > Selena Gomez
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Повече от фен Аватара на JZfan
    Град
    New York
    Щом жени като Ким Кардашиян и Меган Фокс викате, че са грозни ,дебили и груби ,а некакви лапета като Селена Гомез са красавици значи че немате вкус или сте п*****!!!! Точка по въпроса .....

Тези снимки , при които си сравнявал двете не са реалистични , Selena Gomez според мен не е излязла добре на нея ( ама пак си e баси и готината пи*ка ) . Иначе всичко й е дааалеч по -хубаво на Selena Gomez - устните , носа , очите ( според мен ) , формата на лицето , усмивката , кожата , тялото ! Просто не можеш да кажеш на черното бяло , както е в твоя случай !
    Но пак казвам , много наблягате на Selena Gomez и много други съм споменал ! Има ли някой , който би простил на това чадо :
    http://prikachicom/images/854/2629854c.jpg

Вие сигурно и за Джесика Алба ще ми кажете , че не е по-хубава , разликата e от земята до небето :
    http://prikachicom/images/869/2629869F.jpg

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    За първи път да разбера,че има и някой от мъжката част,който да не харесва Меган Фокс...браво бе.
    Един ми беше казал,защо всички си падат по нея-заради перверзното излъчване най-вече...там коса,очи и устни.
    Аз я признавам за много хубава,обаче има отвратителни ръце супер груби според мен...Особено във "Тялото/Страстите на Дженифър" сякаш,че са мъжки...
    Не бе,не ме разбирайте погрешно Харесва ми Всеки има правото да си харесва,която иска и да мисли която си иска за красавица.

Град
    Дружба
    че като каза Дженифър, се сетих за Анистън... и тя е красива, има излъчване на жена...

всъщност тоя спор е безкраен.. всеки има свой вкус, който за другите е неприемлив.. примерно.. не знам.. от друга страна пък това е форум - това е идеята му..

Фен Аватара на RainMan
    Град
    Los Angel3s
    Тези снимки , при които си сравнявал двете не са реалистични , Selena Gomez според мен не е излязла добре на нея ( ама пак си e баси и готината пи*ка ) . Иначе всичко й е дааалеч по -хубаво на Selena Gomez - устните , носа , очите ( според мен ) , формата на лицето , усмивката , кожата , тялото ! Просто не можеш да кажеш на черното бяло , както е в твоя случай !
    Но пак казвам , много наблягате на Selena Gomez и много други съм споменал ! Има ли някой , който би простил на това чадо :
    http://prikachicom/images/854/2629854c.jpg

Вие сигурно и за Джесика Алба ще ми кажете , че не е по-хубава , разликата e от земята до небето :
    http://prikachicom/images/869/2629869F.jpg
    Че тя Селска къде е излезнала добре??? Не знам обаче на мене ми е супер смешна.. мяза на няква кифличка, ужасно сладникава бляккк Меган рулира отвсякъде.. Разбирам някой да не я харесва, но чак пък да я изкарвате няк'ва грозотия.. Срам и позор

Меган Фокс е неземно красива, дори и без грим, според мен наистина е най-красивата жена в Холивуд, след нея Ким Кардашиян и Риана, обаче за Джесика Алба никога ама никога няма да спра да се чудя какво толкова и харесват, въобще не е нищо кой знае какво нито пък няква ослепителна красавица която ще ти се запамети в съзнанието, на улицата да я видя няма да ми направи впечатление тая но това е лично мое мнение, не искам никой да се обижда, просто всеки има свой вкус!

че като каза Дженифър, се сетих за Анистън... и тя е красива, има излъчване на жена...

всъщност тоя спор е безкраен.. всеки има свой вкус, който за другите е неприемлив.. примерно.. не знам.. от друга страна пък това е форум - това е идеята му..
    Подкрепям напълно..

Доколкото за Меган.. Мисля, че е наистина супер яка, но всеки с мнението си.. Кардишиян за мене е една грозна питка..
    Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..

Е, не Ким Кардашиян не е грозна , не ми харесва това , че е леко негърка и вярно има доста налят задник ! Ама пак много повече ми харесва от Меган Фокс ! Дженифър Анистън , която беше спомената горе , също е далеч по -хубава от Меган Фокс според мен , нищо , че е доста по - възрастна ! Изобщо , която и да е известна , за която се сетя , е по - хубава от Меган Фокс ! После ще постна и снимки на хубави известни българки , които я удрят в земята , но могат да си мечтаят за признанието , което получава Меган Фокс !
    А потребителят с коментара за Джесика Алба момче или момиче e ? Джесика Алба е супер секссимвол , всичко й е перфектно , сравнение с Меган Фокс е в най - добрия случай ( за Меган ) смехотворно ! Това е мое мнение , де !
    Аха , и какво по -точно не му харесвате на това момиче ? Според мен не сте искрени !

Всичко си е на мястото , дето се вика ! То бива бива красота , ама и толкова не бива !

Меган Фокс

Wtf ?

Град
    Дружба
    Аха , и какво по -точно не му харесвате на това момиче ? Според мен не сте искрени !
    едното й око е по-притворено от другото.. на всяка снимка е с една и съща физиономия и крива усмивка.. ръбата е... още?

Град
    ^^^Ей ей!Това,че едното й око е по-приведено от другото няма нищо общо!Никой не е симетричен физически.Всички сме асиметрични така,че тва са глупости.
    Меган Фокс не е перфектна.Много е красива,но и тя НЕ е перфектна.

Физическата симетрия е имала значение само във времената на Древна Гърция,когато се е мислело,че външната красота отговаря на душевната и тогава се е търсила тази симетрия.

btw. някой замислял ли се е какви хора наистина са Меган Фокс и Селена Гомез в действителност?Дали си струва да познаваш такъв човек заради самия него,а не заради външния вид?Често когато видя някое момче,което ми хареса визуално се сещам,че може вътрешно да е съвсем различен по лош начин.

Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    ^^^Ей ей!Това,че едното й око е по-приведено от другото няма нищо общо!Никой не е симетричен физически.Всички сме асиметрични така,че тва са глупости.

Физическата симетрия е имала значение само във времената на Древна Гърция,когато се е мислело,че външната красота отговаря на душевната и тогава се е търсила тази симетрия.

btw. някой замислял ли се е какви хора наистина са Меган Фокс и Селена Гомез в действителност?Дали си струва да познаваш такъв човек заради самия него,а не заради външния вид?Често когато видя някое момче,което ми хареса визуално се сещам,че може вътрешно да е съвсем различен по лош начин.
    мда Меган Фокс съм чела за нея, че не е лека жена, въобще не е някакъв курвалък тука въпреки перверзното излъчване, просто е неповторима, всички прилагателни на тоя свят няма да ми стигнат да опиша красотата и, за мен тя е пример за подражание, невероятна жена!

Град
    Дружба
    хубаво бе, аз не казвам, че тя е перфектна... питаш кво не ми харесва в Селенката - казвам ти.. Меган Фокс със сигурност Е секси.. не е най-красивата, но пък е секси

Град
    И така да е,забележи,че и очите на Меган в последната пусната снимка също не са симетрични-лявото е по-затворено ...Имам предвид,че забележката ти не е особено уместна,защото асиметрията е нещо,което има всеки.

Фен Аватара на RainMan
    Град
    Los Angel3s
    едното й око е по-притворено от другото.. на всяка снимка е с една и съща физиономия и крива усмивка.. ръбата е... още?
    Един път да съм съгласна с Tempest

Град
    Дружба
    И така да е,забележи,че и очите на Меган в последната пусната снимка също не са симетрични-лявото е по-затворено ...Имам предвид,че забележката ти не е особено уместна,защото асиметрията е нещо,което има всеки.
    колко пъти трябва да ти кажа, че не сравнявам 2те?!

Повече от фен Аватара на VikitoRia
    Меган Фокс е супер мацка и ми е интересно да разбера какво не и харесвате... някой хора само ще си мечтаят за тяло като нейното

My life is every moment of my life. It is not a culmination of the past.

На последната снимка е много готина , обаче в действителност това изобщо не е тя , снимката е мега обработена !
    Тя да изгелждаше така наистина , щеше да е доста готина !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си