.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 64 от общо 64
    Фен Аватара на RainMan
    Град
    Los Angel3s
    Цитирай Първоначално написано от samfisher
    На последната снимка е много готина , обаче в действителност това изобщо не е тя , снимката е мега обработена !
    Тя да изгелждаше така наистина , щеше да е доста готина !
    Да, прав си... не е тя. Това е бат Бойко под прикритие, ръководи най-новата секретна мисия с кодово име 'Плюшените мечета'

Еми не е тя , нейната кожа изобщо няма такъв тен , много по -бяла е !

Повече от фен Аватара на Hayden
    Град
    В облаците
    Ае samfisher не ти ли писна да приказваш глупости ;x щот на мене ми писна няма такъв тен ти къф си дерматолог от де знаеш че няма кат искаш тен погледни по горе дадените катто ким кардашиан , опа аз забравих че каза че не и харесфаш тва че е леко негърка но тези хора са наречени мулади , колкото до муладките еми те са едни от наи красивите на планетата ;] отклоних се ... та що постваш само картинки на който меган не излиза добре а когато някои др постне нещо с/у твойте любимки ти оо не не са излезли добре за последната снимка ,пък била обработена и незнам си кфо смятай що за заблудени люде има по света колкото и да се опитваме момчетата тука да изкажем правилното становище няма да го приемеш, btw като ти казах преди време гледа ли трансформърс ? а колкото до обработени снимки ти мислиш ли че има снимки на малкiте дисни звезди без обработка ?

Спорите за глупости.... и мен ме кефи повече Селена ама аиде да не ме нападате и мен... И на 2те по снимките има корекции. Особено по известните личности и грим и кво ли не ....

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    Цитирай Първоначално написано от tuff
    Спорите за глупости.... и мен ме кефи повече Селена ама аиде да не ме нападате и мен...
    само като го каза, си подпис присъдата

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Абе не може да има сравнение между двете! Меган си е утвърден секс символ докато Селена си е още лапенце... Да, сладка е, чаровна е, но само толкова - самото й излъчване е детско и сладникаво, а това на Меган си е излъчване на красива жена То много ясно, че им обработват снимките... Но въпреки всичко не мисля че точно те двете могат да бъдат сравнявани. Селена може да се сравнява с Деми Ловато или с Майли Сайръс щото са от една категория, ама точно с Меган Фокс... не върви
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

На мен Селена ми харесва много повече отколкото Мегън. Не съм фен на Сайръс, Деми Ловато и т.н., но Селена ми е супер симпатична.. Не казвам, че Мегън Фокс е грозна, но има къде къде по хубави от нея.. например Анджелина Джоли, с която я сравняват е по - хубава. Джен Анистън също..
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Повече от фен
    За мен едни от най - красивите звезди на Холивуд са Анджелина Джоли и Бриджет Реган ( едва ли я знаете, играе в Legend of the seeker, не казвам, че е перфектна, но според мен е много красива и има страхотно излъчване - http://www.google.bg/imgres?imgurl=h...w=1680&bih=802 ) Анджелина няма да я коментирам, тя си е призната красавица - http://www.google.bg/imgres?imgurl=h...w=1680&bih=802
    ....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....

Re: Меган Фокс - WTF ?

момичетата с кафяви или черни очи са далеч по -красиви от синеоките.
    Прочетох това и се зачудих: псувнята ли си просиш, бате?!
    Ама, айде, карай - всеки с вкуса си.

По темата: Мегън я спрягат за най-сексапилна, а не най-красива, доколкото знам. На тяло, трябва да се признае, че наистина е изключително секси, но в лицето определено има и по-красиви.
    "Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
    *
    "Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
    *
    "...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."

Град
    Варна,България
    Цитирай Първоначално написано от suNnykaty96
    Анджелина няма да я коментирам, тя си е призната красавица - http://www.google.bg/imgres?imgurl=h...w=1680&bih=802
    И на мен Анджелина Джоли по ми харесва от Меган Фокс. Особено на тая снимка лицето на Фокс е някак по-триъгълно и има по заострени форми на лицето, а на Джоли са по-заоблени, така де ама няма да откажа и на двете А, да не забравя и веждите на Джоли са супер

... абе нз на мен българките са си ми най красиви.... относно megan fox според мен николета лозанова върши по добра работа от нея и е много по сладка от fox ... и да малко ми прилича на мъж и на мен на някои снимки :S

ако става на въпрос Николета е наистина хубава, една от най-хубавите българки, сега ще ми скочите на среща, ама на хубавото не можеш да кажеш грозно

Голям фен Аватара на D12Respect
    Град
    ин ди гето
    кифльок. грозна е. точка. меган форевер

Мега фен Аватара на hotxxmess
    Град
    София

Re: Меган Фокс - WTF ?

виждам поне по 20 момичета , които са по - хубави от Меган Фокс !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си