- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Меган Фокс - WTF ?
Да, прав си... не е тя. Това е бат Бойко под прикритие, ръководи най-новата секретна мисия с кодово име 'Плюшените мечета'Първоначално написано от samfisher
![]()
ДА ДОВЕДЕМ ЕМИНЕМ В БГ -->
http://www.facebook.com/pages/Iskame...53385568024199
И
http://www.facebook.com/event.php?ei...0833283&ref=mf
Еми не е тя , нейната кожа изобщо няма такъв тен , много по -бяла е !![]()
Ае samfisher не ти ли писна да приказваш глупости ;x щот на мене ми писна няма такъв тен ти къф си дерматолог от де знаеш че няма кат искаш тен погледни по горе дадените катто ким кардашиан , опа аз забравих че каза че не и харесфаш тва че е леко негърка но тези хора са наречени мулади , колкото до муладките еми те са едни от наи красивите на планетата ;] отклоних се ... та що постваш само картинки на който меган не излиза добре а когато някои др постне нещо с/у твойте любимки ти оо не не са излезли добре за последната снимка ,пък била обработена и незнам си кфо смятай що за заблудени люде има по светаколкото и да се опитваме момчетата тука да изкажем правилното становище няма да го приемеш, btw като ти казах преди време гледа ли трансформърс ? а колкото до обработени снимки ти мислиш ли че има снимки на малкiте дисни звезди без обработка ?
Спорите за глупости....и мен ме кефи повече Селена ама аиде да не ме нападате и мен... И на 2те по снимките има корекции. Особено по известните личности и грим и кво ли не ....
![]()
само като го каза, си подпис присъдатаПървоначално написано от tuff
![]()
Абе не може да има сравнение между двете! Меган си е утвърден секс символ докато Селена си е още лапенце... Да, сладка е, чаровна е, но само толкова - самото й излъчване е детско и сладникаво, а това на Меган си е излъчване на красива женаТо много ясно, че им обработват снимките... Но въпреки всичко не мисля че точно те двете могат да бъдат сравнявани. Селена може да се сравнява с Деми Ловато или с Майли Сайръс щото са от една категория, ама точно с Меган Фокс... не върви
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
На мен Селена ми харесва много повече отколкото Мегън. Не съм фен на Сайръс, Деми Ловато и т.н., но Селена ми е супер симпатична.. Не казвам, че Мегън Фокс е грозна, но има къде къде по хубави от нея.. например Анджелина Джоли, с която я сравняват е по - хубава. Джен Анистън също..
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
За мен едни от най - красивите звезди на Холивуд са Анджелина Джоли и Бриджет Реган ( едва ли я знаете, играе в Legend of the seeker, не казвам, че е перфектна, но според мен е много красива и има страхотно излъчване - http://www.google.bg/imgres?imgurl=h...w=1680&bih=802 ) Анджелина няма да я коментирам, тя си е призната красавица - http://www.google.bg/imgres?imgurl=h...w=1680&bih=802
....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....
Прочетох това и се зачудих: псувнята ли си просиш, бате?!Първоначално написано от samfisher
Ама, айде, карай - всеки с вкуса си.![]()
По темата: Мегън я спрягат за най-сексапилна, а не най-красива, доколкото знам. На тяло, трябва да се признае, че наистина е изключително секси, но в лицето определено има и по-красиви.![]()
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
И на мен Анджелина Джоли по ми харесва от Меган Фокс. Особено на тая снимка лицето на Фокс е някак по-триъгълно и има по заострени форми на лицето, а на Джоли са по-заоблени, така деПървоначално написано от suNnykaty96
ама няма да откажа и на двете
А, да не забравя и веждите на Джоли са супер
... абе нз на мен българките са си ми най красиви....
относно megan fox според мен николета лозанова върши по добра работа от нея и е много по сладка от fox ... и да
малко ми прилича на мъж и на мен на някои снимки :S
ако става на въпрос Николета е наистина хубава, една от най-хубавите българки, сега ще ми скочите на среща, ама на хубавото не можеш да кажеш грозно
![]()
кифльок. грозна е. точка. меган форевер
Първоначално написано от samfisher
![]()