Знам че е супер жалко да пиша такива мизерий, но искам да споделя с някой.
Искам да започна с липсата ми на приятели-
На практика имам приятели, но не знам защо са ми такива, и не знам как да се държа с тях...
Даже не знам дали не са ми приятели а познати, защото рядко има с кой да излезна от вкъщи, мотая се с тях в даскало и това е...
Всеки ден, ВСЕКИ ДЕН си мисля как да се държа, как да не ги отблъсна, как да говоря, и това направо ме побърква...Пука ми прекалено много от тяхното мнение...Представете си всеки ден само да мислиш как да се държиш на другия ден...И това стана на скоро...Никоя година не съм имал този проблем(никога не съм мислил толкова как да се държа)...Сега каквото и да си мисля (че трябва да ме боли к*ра какво мислят зе мен,че трябва да съм мъжкар, че те трябва да се мъчат да са ми приятели, а не аз на тях и т.н.) на другия ден когато ги видя съм същото жалко копеле...
Направо не се понасям вече...
Проблема може би е , че най-големия ми страх е да нямам приятели...
Както и да е, това беше на кратко...
Другото е , че ме е страх че ще стана някаква low-life отрепка...
Скоро баща ми (наще са разведени,живея с майка ми) ми каза че съм бил пълен тъпанар, и е нямало надежда за мен...Не съм се държал гадно с него или нещо, просто ми го каза...
Наговори ми още 100 неща, но не ми се мисли за това...
И от тогава имам чуството че всички роднини ме мразят, но той е единствения който ми го казва...
Имам чуството че съм срама на семейството...
Въпреки че нито взимам наркотици,нито се държа зле с тях, но въпреки това нищо което правя не е достатъчно добро за тях..
Не мога да говоря за нищо от това с наще, защото сигурно пак ще изкарат разговора на конско...
Направо искам да умра...Не бих се самоубил, защото искам да си докажа че не съм толкова слаб, но и май на никой няма да му пука...
Само ще се преструват.
Искам да направя нещо в тоя живот, въпреки че никой май не мисли че ще мога...
Имам и още 1000 комплекси, но както и да е...
Чуствам се ужасно че пиша това, но имам нужда са споделя с някой...
Благодаря ако някой е чел до края...