.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Странно пакетче - какво е ?!

Здравейте,
    днес случайно намерих черно пакетче с нещо като китайски яроглифи и пакетирано като кондом , но е нещо като хапче ( ампулка ) нещо такова .
    Ако някой знае какво е нека сподели .

П.П.
    Можеби не съм улучил точно място за тази тема затова се извинявам предварително .

Интересна работа.Пробва ли да го отвориш?

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Доколкото разчитам от Йероглифите,давам буквален превод,който не знам колко е точен 'хапче,убиващо спермата'.Не съм сигурна какво е точно обаче,не си прави експерименти.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

И как ги разчете теа йероглифи

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Ми уча китайски.
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Браво на теб.
    Труден език, до колкото зная.

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Има много лексика,затова не съм напълно сигурна дали е това,което преведох.Не знам всички значения на думите.

хаха... колкото може да се вярва на китайците , не са знае какво ще убие :d
    Странно можеби нещо като противозачатъчно за мъже
    Благодаря все пак за мненията .

Това е интересно, впрочем. Къде го намери, не знаех, че въобще има такива неща в България?
    В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!

http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg

The irony bringer. Т.И.Б.

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Сигурно в китайския магазин на Пиротска има.Там има какво ли не.

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    Еми сигурно ще е спермициден гел-мажеш кондома от вътре и даже да се е скъсал, намалява се шанса да забременееш ама повечето кондоми имат по Default такова

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    еми завриси го отзад деца ...

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

^ Спри си глупавите коментари.
    Прочети правилата на форума.
    Че се набиваш на очи, не за дълго.
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Град
    Добрич
    доколкото разчитам яроглифите и доколкото съм информирана мисля че е противозачатъчно, но не прави експерименти и питай някой лекар

Голям фен Аватара на ex7azy
    Мисля че съм виждала такова в портфейла на един мой съученик докато разглеждах какво има вътре!
    Ще го попитам какво е..
    Ти къде го намери?? Не го използвай, нали знаеш made in china!!

Град
    Пловдив
    ХАХА .. според мен и да го използваш няма да е фатално (хахахах), щото като гледам уж е китайско, ама те си раждат като полудели български РОМИ от Столипиново! Добре, че вече имат ограничение за до 1 дете в семество...

И все пак не го пробвай..

а бе не знам точно кфо е но един от моито даскало се намаза с нещо подобно и на другия ден умря :P :P :P

П.П консултираи се с доктор преди да го исползваш не знаеш кво е и от кво е направено а камо ли какав ефеkт има

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си