- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко...???
Ми , имах един период , в който ходех с много курви , така че може би към 10-15.Иначе със сериозно приятелки - с 1
на 21;момиче съм;със 19 (но 2 са момичета не знам дали се броят....)
Добра приказка Cold_Tearsss,а иначе по темата - на 20 съм и с 2 съм спал,при която едната беше като бях на 14 и не бих го класифицирал като секс,не съм от хората,които търсят бройката,а и определено ми е много важно да има чувства,явно съм много старомоден,но такъв съм,вероятно и такъв ще си остана...
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
Хахаха, как съм се посмял на тази тема, хора оправихте ми вечерта. Бях забравил какво е да влезнеш във форума. Значи да направя сега един лек извод. Не, то няма какъв извод да се прави. Смешно е!
Да си на 16-17-18, колко момчета казахте? 4-5-6? 8? Сигурно всяка Петък вечер ходите по дискотеки и си бутате задниците в на някой лицето. То същото и за момчетата, голямата гъзария, че са спали с по няколко дебели петопръстника. А колкото до тези под 15 - ще си затворя очите и ще се опитам да забравя прочетеното.
Лелеее, направо се потресох докато я четох тази тема...дай боже поне половината от написаното да е измислица.
На 21 съм, момиче, спала съм с петима.
Аз знам,че някои ще се смеят,но не ми пука
На 19,момче,със ... 0Такива като мен трябва да бъдат вписани в Червената книга
![]()
Последно редактирано от yambolfan : 01-27-2012 на 01:10
На 14(скоро навършени) момче с нито една не съм!!!!
15 Момиче - един![]()
В крайна сметка, сезоните се менят.Също така и градовете.Хора идват и си тръгват от живота ти.Но е много приятно да знаеш, че тези които обичаш винаги са в сърцето ти… ♥
18 - 0 ..... Наистина много ми е странно как всички които са под 14 са спали с повече хора от тия над 20 дори .....
Мъжко съм.
момче- на 18.. - 0 .. имал съм възможности .. просто за мене по важнен е човека а не бройката ;П
на 16 със 2 момичета едно от тях обичам страшно много, само че тя вече няма чувства към мен, а аз не мога да погледна друга....може би там ми е грешката...
14-0 (момиче съм) Не знам дали трябваше да ме е срам да го кажа на фона на това,което прочетох но.....