.
Затворена тема
Страница 21 от 29 ПървиПърви ... 11171819202122232425 ... ПоследнаПърви
Резултати от 501 до 525 от общо 721

Тема: Колко...???

21-0
    "Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
    Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!

Мишинка
    BrainDamage

Мега фен Аватара на DaNGeRousLy
    Град
    Шумен
    18 - 1

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Колето все още е непокварен.
    Welcome to the Jungle...

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Колето все още е непокварен.
    "Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
    Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!

Мишинка
    BrainDamage

Голям фен
    16 години ,момиче съм с 6 момчета

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Гордееш ли се с този факт?

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Цитирай Първоначално написано от BloodyMeri Виж мнението
    16 години ,момиче съм с 6 момчета
    Уоу.. наборка си ми и бройката ти е 2 пъти по-голяма от мойта... А аз се притеснявах за каква могат да ме помислят, въпреки че никога не съм правила секс за една нощ или с човек с който нямам връзка и тнт о.О

Голям фен
    Е ама и ти не изоставаш де - 3-ма си е 3-ма За ква ще помислят бе такива като леймъра дето ако видят пут...няма да знаят де да го мушнат ,те може да те сметнат за неква.Я заеби и не се коси

Град
    Някъде там
    Сигурна ли си? Не говори, преди да знаеш дали е точно така, малка жалка ******** ;]

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от lamer4e7o Виж мнението
    Сигурна ли си? Не говори, преди да знаеш дали е точно така, малка жалка ******** ;]
    Значи е така щом не е точно така

Град
    Някъде там
    Виж се коло си жалка само — не можеш да скалъпиш и едно изречение дори, иначе в обясненията относно това как и къде правиш секс много те бива, както и с колко партньора, а си само на 16 годинки. Сега си с 6, а на 20 сигурно ще си с 10… Жалка картинка си.

Голям фен
    На 20 мисля да съм с минимум 15 ,а ти сигурно вече ще си опорочил и другата си ръка ,докато почине предишната - заради мазолите

Град
    Някъде там
    lol

Браво, бе, Къци. Оригинална си като турски анцуг. Няма какво да те коментирам повече, ясно е на половината форум каква си — само докато четат мненията ти и факта, че си горда с нещата, които вършиш. А за мен не бери грижа — аз знам какво си правя с ръцете.

Голям фен
    Айди удари си една злобарка ,успокой се и заспивай ,лИморчо

Град
    Някъде там
    А ти отивай по колите там да правиш дудуци, тройки, анален секс и т.н., което всеки случай е доста по-лошо, имайки предвид крехките ти годинки.

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Жалкото е, че "скалата за оценяване на 1 човек" не трябва да е "20-1 добре ; 14-2 зле". И като е на 14 и се е ебала кво? Важното е да знае кво прави, нема значение с колко го прави. Друг е въпроса, че повечето 14 годишни не знаят. И още по-друг, че е неморално донякъде, защото все пак на 14 сме деца все още. Но това няма значение. Това дали 1 човек се е проебал на 14 не трябва да ти променя мнението за него, както и това дали се е проебал на 20.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Град
    Някъде там
    Според мен не е така, но всеки си има мнение.

А още по-тъпо е, гледайки своите недостатъци, да критикуваш живота на другите, просто за да можеш да успокоиш собствената си особа, че не си толкова зле..
    Let's see who's gonna get it ..

Всеки има право да си живее живота както на него си иска, това, че имаш по-голяма бройка от някого не те прави курва... Както аз може да съм спала с 3ма(4,5,6,7...етц.) и да съм на 16, но с тези трима да съм имала връзка поне няколко месеца преди да съм спала с тях ... Някоя друга 18 годишна може да е спала с един, ама да е била пияна на купон.. или да е спала с него за пари ...

Град
    Някъде там
    Аз не критикувам (поне в случая), просто си изказвам мнението. Ела ме виж дали съм зле и дали съм хлапе, както каза в другата тема. Ама все като напиша нещо подобно и мълчиш, явно защото само пред PC-то ти знае толкова малката уста.

За мен не е нормално (пак казвам) да си на 14-15 и бройката ти да е 6-7+. За какъвто искате ме мислете, само може да гадаете, сладури. ;]

Стига с тва ела и ме виж бе .. пуу .. толкова си смешен, че чак не е истина. Просто не горя от желание да се запознавам с такива като тебе, поведението ти (дори и само това от форума) ми е отблъскващо... ако толкова исках да те видя, на 10 минути път си ми, даже и толкова няма ... И аз също изразявам мнение, базиращо се на това, което чета.. за такъв те смятам, същата логика по която ти можеш да сметнеш някоя за курва, само заради бройката и

Град
    Някъде там
    И ти си смешна, но не съм ти го казвал директно. И като цяло не съм казал нещо на теб за бройката, а ставаше въпрос за твоята форумна приятелка — BloodyMeri. А щом и ти се засягаш относно това, е ясно каква си. Не знам кое толкова много е отблъскващо, след като не ме познаваш лично, докато при твоята форумна приятелка е различно — тя споделя всичко това във форума и аз все пак не съм сляп и чета, следователно си правя тези заключения по мненията ѝ. Отново нищо не се отнасяше за теб, но както казах явно и ти се засягаш относно факта за годинките и бройката, което е жалко. И все пак да попитам: Отблъскващ съм, защото на 18 все още нямам такава бройка или…? Сподели, за да знам, както аз споделих за теб и за BloodyMeri.

Голям фен
    Лейми ,бегом обратно в дупката от която си изпълзял да не те натикам в още по-тясна!

Град
    Някъде там
    Ела ме натикай. И в момента не водя диалог с теб. Желая да чуя мнението на потребителката над теб.

Голям фен
    Тихичко,да не чувам детски глас !

Град
    Някъде там

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си