- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко...???
Аре спрете се бе, ще заключат и тая тема.
По темата - наскоро ми разказаха за 19-годишно момиче, чиято бройка е малко над 60, вие тук се дърлите за глупости.
Welcome to the Jungle...
Абе ламерче, ти си голем олигфрен. Колко пъти те вида да пишеш некъде, все простотии пишеш и още по-смешното е, че никога не си затваряш устата. А най-смешното е, че в 90% от случаите използваш тоя gif, а вдействителност ти си тоя, дето пише глупостите lol
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Аз не се „дърля“ с никого. Просто искам да се разберем като хората, но тия момиченца като ги гледам не могат малко да разсъждават, а знаят само да хранят и да използват някакви детски лафове (примерът е по-горе).
ccdesigns, мерси за комплимента. Не се засягам от такива като теб, братле.
Ти си бил голям четкаджия.Ама ccdesign ще иска да му даваш дупе не забравяй ама за теб едва ли е проблем,дупедавец такъв.Ама пак хората те разбраха какъв си путьо![]()
Ела ме виж дали съм путьо бе, дрисло малка. Казах ти — ела ме виж. Ти друго освен да обиждаш май не знаеш, а? Вземи си обогати малко детския речник поне.
Е к’во да ги правя тия момиченца сега… Опитвам се да им кажа нещо, а виж ги само — обиди след обиди. Знаят си тяхното…
На обидите отговарям с обиди. Но когато срещу мен има възпитан човек, който не обижда, никога аз няма да започна да го храня пръв (не говоря за случая в момента).
Че bloodymery е яко зле, яко зле е, ама на тебе за чий ти беше да се правиш на много морален, като я питаш дали е горда с тва, че се е ебала с 6-ма? Освен да показвате кви селяндури сте, друго не правите. По-добре спри да пишеш по темата, достатъчно спам се написа. И за двамата се отнася впрочем. Само дето блъдито не вярвам да ме послуша.
Момиче съм и съм на 15. Брой - 1
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Доста е забавно някой да ти чете морал за интимния ти живот, още повече, ако този някой е момченце, което не е виждало гола жена на живо, камо ли да е прониквало в нея.
Момиче, 2ма, на 17.. като гледам, май изоставам с бройката, ахуаха
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Мани го то за ламера, ако си се ебал с повече от 3ма, не си човек.
24 години, мъж.
17 момичета.
В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...
Аре тоя пак взе да джафка!!