.
Затворена тема
Страница 23 от 29 ПървиПърви ... 13192021222324252627 ... ПоследнаПърви
Резултати от 551 до 575 от общо 721

Тема: Колко...???

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Оф, при наличието на толкова много важни и показателни критерии, по които може да се определят хората, е много жалко да си вадите умозаключения точно от бройката им.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Според теб нима е много добре да си на 16 годинки и бройката ти да бъде шест (6) момчета?

BloodyMeri, някакъв проблем ли имаш, не мога да разбера?

Голям фен Аватара на GiveMeLove
    Защо не спазвате правилата, а спамите излишно в темата... Еххх деца..
    В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от lamer4e7o Виж мнението
    Според теб нима е много добре да си на 16 годинки и бройката ти да бъде шест (6) момчета?
    Хич не е моя работа кое е добре за нея. И въобще не мога да кажа без да имам поне бегла идея от човека. Имам приятелка, която на 16 беше спала с 8 момчета (предполагам и нея слагаш на гилотината), ама хич не беше нито боклук, нито тъпа. Объркана беше, имаше кофти преценка за хората, чудо голямо. Е, научи се. Сега е сгодена за приятеля си, с когото са заедно от 2-3 години. И преди съм го казала: Курва е състояние на духа. Не зависи от бройката. Тези преценки са пълна тъпотия. Има къде къде по-логични неща, които да ти описват човека. Хобита, интереси, чете ли, какво спортува, как живее. Не с колко се е мушкал. Малко е странно да четеш морал с подобен аватар.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Хич не е моя работа кое е добре за нея. И въобще не мога да кажа без да имам поне бегла идея от човека. Имам приятелка, която на 16 беше спала с 8 момчета (предполагам и нея слагаш на гилотината), ама хич не беше нито боклук, нито тъпа. Объркана беше, имаше кофти преценка за хората, чудо голямо. Е, научи се. Сега е сгодена за приятеля си, с когото са заедно от 2-3 години. И преди съм го казала: Курва е състояние на духа. Не зависи от бройката. Тези преценки са пълна тъпотия. Има къде къде по-логични неща, които да ти описват човека. Хобита, интереси, чете ли, какво спортува, как живее. Не с колко се е мушкал. Малко е странно да четеш морал с подобен аватар.
    Какво се хабиш? Сега ще си пренапише миналото мнение и ще ти даде същата задача, но сменени цифрите.

Ламерче, въпросът ти далеч не е така риторичен, както ти си го представяш. Някой ден ще ти излезе лоша слава и ще гледаш най-разнообразни непознати физиономии, които ще те гледат пренебрежително заради същата предубеденост, която ти имаш. А ти ще ги гледаш жално и ще се чудиш, аджеба, кога застана от другата страна.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    Някъде там
    Окей, нека е така. Ще видим…

Супер фен Аватара на ccdesigns
    А според тебе що е зле? Всяко мнение ти е "добре ли е на 16 да е спала с 6?". Ае аз да те питам. А зле ли е? И кво кат се ебала с шестима? Това по-малко човек ли я прави? Кво значение има колко пъти и с кой се е ебала? Тва са някви малоумни морални норми. Никога не бих съдил човек за това с колко се е ебал... Бахсимуси. Отказвам се! Тоя пак ше изпише 10 реда и пак нищо нема да напише, ма айде да не го трия тва до са съм го писал.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от ccdesigns Виж мнението
    Бахсимуси.
    интересна думичка
    Welcome to the Jungle...

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    интересна думичка
    Още умувам ударението.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Голям фен Аватара на GiveMeLove
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    интересна думичка
    И аз апелирам за споделяне на значението й..
    В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...

Banned Супер фен
    Бахсимуси хората сте.

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Цитирай Първоначално написано от БожиятАгнец Виж мнението
    Бахсимуси хората сте.
    Да! Как може да не знаете кво е бахсимуси
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Да! Как може да не знаете кво е бахсимуси
    - Бах се муси (недоволен е явно, може да е в цикъл или да протестира срещу широкото и безконтролно разпространение на неговата музика в Интернет, за което не получава нито лев)
    - 'бах му синусите (яростно роптаем срещу мъчителния синузит в преходния сезон или псуваме гадната тригонометрия)
    - ба'си муси (нещо като анти конти)

Последно редактирано от DarkTemplar : 09-24-2012 на 08:49
    Welcome to the Jungle...

Момиче на 18г. the 'One & Only'

На мен ми звучи като някакви бракониери, убиващи мамути. Двама бахсимуси бяха арестувани за нелегален лов на изчезнали видове.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Или Егасимуси пак от тоя пустиняк я знам
    maDamn

Град
    Някъде там
    А според тебе що е зле? Всяко мнение ти е "добре ли е на 16 да е спала с 6?". Ае аз да те питам. А зле ли е? И кво кат се ебала с шестима? Това по-малко човек ли я прави? Кво значение има колко пъти и с кой се е ебала? Тва са някви малоумни морални норми. Никога не бих съдил човек за това с колко се е ебал... Бахсимуси. Отказвам се! Тоя пак ше изпише 10 реда и пак нищо нема да напише, ма айде да не го трия тва до са съм го писал.
    Ми все пак е на 16 бе, не можеш ли да помислиш малко? Не съдя само по този неин факт, а и по мненията и във форума — само ги загледай (какво пише във всеки пост).

И вземи малко влизай в часовете по БЕЛ, че граматиката ти не се отдава много… Поне на този етап.

Град
    София
    ^ Ха, Chacho беше прав. Каквото и да обясняваме, отговорът е един и същ: "Ама тя е на 16, бе." Сега разбирам, че не е трябвало да се хабя.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Град
    Някъде там
    За следващия път да си знаеш. ;]

Не виждам какъв е проблемът, че момичето е било с шест момчета, с шест ѝ се е прищяло, с 6 е била. Какво сме такова племе, че все в чуждата паница гледаме?! Ако има човек, който може да ѝ държи морал, това са мама и тати или поне още 2 години. lamer4e7o, едва ли ти си слушал нечие мнение, когато си си вял байрака: било то на вашите, било то на приятели или близки, затова стига се прави на съдник и т.н.

Град
    Някъде там
    Аз си изказвам мнението, не съдя никого. ;]

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Напротив съдиш!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от bilqnavod Виж мнението
    Напротив съдиш!
    Ахам.

ПП. Наистина ми е интересно, като си такъв моралист, внимаващ да не прави секс и не понасящ к*рвите, защо си с такъв к*рвенски аватар?
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Ахам.

ПП. Наистина ми е интересно, като си такъв моралист, внимаващ да не прави секс и не понасящ к*рвите, защо си с такъв к*рвенски аватар?
    Да бе и аз тва се чудех!

Град
    Някъде там
    Ахам.

Не говори, преди да знаеш, госпожо. Не ме познаваш лично, така че не си и ти човека, който да казва дали не правя секс.

Относно момичето, което всички защитавате: Казах ви, че си правя такива изводи за нея спрямо нейните коментари. Да, не я познавам лично, но ѝ следя мненията доста често и във всяко едно от тях показва как се хвали — правила тройки, правила анален, правила го с няколко момчета в кола и т.н. Е, до какви изводи да стигна? Че е някое прилежно и сериозно момиче ли? Няма лошо да прави всичките тия неща, но за 16-годишно момиче според мен не е много нормално. Може например да хване някоя книжка (книга) и да я прочете (не казвам, че не го прави де, все пак…).

Относно аватара ми: Не знам къде пише, че жената на аватара ми е к•рва.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си