- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко...???
Оф, при наличието на толкова много важни и показателни критерии, по които може да се определят хората, е много жалко да си вадите умозаключения точно от бройката им.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Според теб нима е много добре да си на 16 годинки и бройката ти да бъде шест (6) момчета?
BloodyMeri, някакъв проблем ли имаш, не мога да разбера?
Защо не спазвате правилата, а спамите излишно в темата... Еххх деца..![]()
В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...
Хич не е моя работа кое е добре за нея. И въобще не мога да кажа без да имам поне бегла идея от човека. Имам приятелка, която на 16 беше спала с 8 момчета (предполагам и нея слагаш на гилотината), ама хич не беше нито боклук, нито тъпа. Объркана беше, имаше кофти преценка за хората, чудо голямо. Е, научи се. Сега е сгодена за приятеля си, с когото са заедно от 2-3 години. И преди съм го казала: Курва е състояние на духа. Не зависи от бройката. Тези преценки са пълна тъпотия. Има къде къде по-логични неща, които да ти описват човека. Хобита, интереси, чете ли, какво спортува, как живее. Не с колко се е мушкал. Малко е странно да четеш морал с подобен аватар.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Какво се хабиш? Сега ще си пренапише миналото мнение и ще ти даде същата задача, но сменени цифрите.
Ламерче, въпросът ти далеч не е така риторичен, както ти си го представяш. Някой ден ще ти излезе лоша слава и ще гледаш най-разнообразни непознати физиономии, които ще те гледат пренебрежително заради същата предубеденост, която ти имаш. А ти ще ги гледаш жално и ще се чудиш, аджеба, кога застана от другата страна.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
А според тебе що е зле? Всяко мнение ти е "добре ли е на 16 да е спала с 6?". Ае аз да те питам. А зле ли е? И кво кат се ебала с шестима? Това по-малко човек ли я прави? Кво значение има колко пъти и с кой се е ебала? Тва са някви малоумни морални норми. Никога не бих съдил човек за това с колко се е ебал... Бахсимуси. Отказвам се! Тоя пак ше изпише 10 реда и пак нищо нема да напише, ма айде да не го трия тва до са съм го писал.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Бахсимуси хората сте.
- Бах се муси (недоволен е явно, може да е в цикъл или да протестира срещу широкото и безконтролно разпространение на неговата музика в Интернет, за което не получава нито лев)
- 'бах му синусите (яростно роптаем срещу мъчителния синузит в преходния сезон или псуваме гадната тригонометрия)
- ба'си муси (нещо като анти конти)
![]()
![]()
![]()
Последно редактирано от DarkTemplar : 09-24-2012 на 08:49
Welcome to the Jungle...
На мен ми звучи като някакви бракониери, убиващи мамути. Двама бахсимуси бяха арестувани за нелегален лов на изчезнали видове.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Или Егасимусипак от тоя пустиняк я знам
![]()
maDamn
^ Ха, Chacho беше прав. Каквото и да обясняваме, отговорът е един и същ: "Ама тя е на 16, бе." Сега разбирам, че не е трябвало да се хабя.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Не виждам какъв е проблемът, че момичето е било с шест момчета, с шест ѝ се е прищяло, с 6 е била. Какво сме такова племе, че все в чуждата паница гледаме?! Ако има човек, който може да ѝ държи морал, това са мама и тати или поне още 2 години. lamer4e7o, едва ли ти си слушал нечие мнение, когато си си вял байрака: било то на вашите, било то на приятели или близки, затова стига се прави на съдник и т.н.![]()
![]()
Аз си изказвам мнението, не съдя никого. ;]
Не говори, преди да знаеш, госпожо. Не ме познаваш лично, така че не си и ти човека, който да казва дали не правя секс.
Относно момичето, което всички защитавате: Казах ви, че си правя такива изводи за нея спрямо нейните коментари. Да, не я познавам лично, но ѝ следя мненията доста често и във всяко едно от тях показва как се хвали — правила тройки, правила анален, правила го с няколко момчета в кола и т.н. Е, до какви изводи да стигна? Че е някое прилежно и сериозно момиче ли? Няма лошо да прави всичките тия неща, но за 16-годишно момиче според мен не е много нормално. Може например да хване някоя книжка (книга) и да я прочете (не казвам, че не го прави де, все пак…).
Относно аватара ми: Не знам къде пише, че жената на аватара ми е к•рва.