.
Затворена тема
Страница 29 от 29 ПървиПърви ... 192526272829
Резултати от 701 до 721 от общо 721

Тема: Колко...???

Твърди, че е мъж, щом е такъв, ще се спре и ще се извини на дамите. В момента нито го нападам, нито го храня, давам му съвет и то приятелски, макар и да не се познаваме. Хабя се, ccdesigns, защото момчето е афектирано и като един мъжкар се опитва да застане зад своето, в случая това са думите му. Та, както казах вече за стотен път, мъжки, покажи малко достойнство и се спри.

Супер фен Аватара на ccdesigns
    То аз не съм видял някой да го храни, ако трябва да сме честни. Най-много някой да му каже колко е зле или колко е тъп заради глупостите, които пише. Той е този, който дава определения наляво и надясно.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Повече от фен Аватара на Scarface_
    ае ае и едните и другите да млъкват ... пишете по темата ... ако ли не , се наливайте на лс
    Kao jedno mi smo bili
    volela bih da dozivim
    bar jos jednom
    oci da ti vidim

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    7 ~ страници храна

Супер фен Аватара на bilqnavod
    добре че е 16/6, а не 16/16, сигурно щеше да си е теглил куршума....

Голям фен Аватара на GiveMeLove
    Верно спрете и си преместете спора на ЛС..
    В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...

^^ а съжалявам не можах да се сдържа, извинете ме всички

Темата е приключена!

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Дриймърче , уговори си среща с него , ама ни кажи на нас къде ще е , много ми е интересно , като му се изсипем
    аз , чачо , ccdesigns , че и "ония дЕбилен мамут" , да БожиАгнец точно за теб говоря

какво ще стане и кой ще "насере" аз точно не мога да дойда (ако можех с кеф бих дошъл да му се смея , как го биеш а ние ще го пазим да не бяга ) , ама на чачо му се е до-било сигурен съм пък и после една малка форумна среща си остава, по бира може да се пие

Човек, тоя не е нужно и да го бия - не, че ще сложно да го направя труден за рисуване... Ама ше му тегля две псувни, ше се изчерви и ше забие поглед в земята, опитвайки се да скрие сълзите си чикиджийски.
    После ше му гепим джобните...Но няма да го гоним - все пак някой тря'а да ни носи бирата.

Но съм сигурна, че ако му скоча ше ми извади някъв розов спрей за самозащита от чантичката си и ше ми изциври "Стой! Този спрей е мн неприятен!" - виждам го к'ва е госпожичка последните му 5 мнения са "Ооо, спрете да ме храните наранявате чувствата ми : (((((("

Ама и интелигентен спор съм готова да проведа наживо с него - залагам си главата, че ше спечеля.

Чакам час,дата и място, да ходя да го видя нашият приятел. Нали беше много смел, а ние мишките - вече трета покана му отправям, а той се прави, че не вижда. Май със сиренце ше тря'а да го подмамя.

П.С:
    Цитирай Първоначално написано от bilqnavod Виж мнението
    добре че е 16/6, а не 16/16, сигурно щеше да си е теглил куршума....
    Бе...14/88 е истината.
    Последно редактирано от БожиятАгнец : 09-26-2012 на 13:02

Banned Супер фен
    А, забравих да ви разкажа един виц:

Става една сутрин lamer4e7o излиза от в къщи отива в училищната лавка - вади два смачкани лева (откраднати от чантата на майка си), купува си една боза и я изпива на екс, на връщане към вкъщи рита една умряла котка, небрежно лежаща на улицата. Прибира се и си бие една чикия (на снимки на съфорумнички, ест.) и си мисли доволно "Еххх, това е живота - пари,барове,алкохол, насилие и секс!"

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от БожиятАгнец Виж мнението
    А, забравих да ви разкажа един виц:

Става една сутрин lamer4e7o излиза от в къщи отива в училищната лавка - вади два смачкани лева (откраднати от чантата на майка си), купува си една боза и я изпива на екс, на връщане към вкъщи рита една умряла котка, небрежно лежаща на улицата. Прибира се и си бие една чикия (на снимки на съфорумнички, ест.) и си мисли доволно "Еххх, това е живота - пари,барове,алкохол, насилие и секс!"
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен
    още ли не са я заключили тая тема бе ...
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от БожиятАгнец Виж мнението
    ДА ЖИВЕЕ ХЕРОИНА!
    к

Аз искам поне да гледам сеир, та ако не ме поканите на прословутата среща - поне да снимате :d

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Ние сеира си го правиме в тая тема, ма на живо ще е епично.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Темата я оспамихте хубаво. Ключ.

lamer4e7o печели 3 дневен отпуск, да охлади малко страстите.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си