- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко...???
Твърди, че е мъж, щом е такъв, ще се спре и ще се извини на дамите. В момента нито го нападам, нито го храня, давам му съвет и то приятелски, макар и да не се познаваме.Хабя се, ccdesigns, защото момчето е афектирано и като един мъжкар се опитва да застане зад своето, в случая това са думите му. Та, както казах вече за стотен път, мъжки, покажи малко достойнство и се спри.
![]()
То аз не съм видял някой да го храни, ако трябва да сме честни. Най-много някой да му каже колко е зле или колко е тъп заради глупостите, които пише. Той е този, който дава определения наляво и надясно.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
ае ае и едните и другите да млъкват ... пишете по темата ... ако ли не , се наливайте на лс
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim
добре че е 16/6, а не 16/16, сигурно щеше да си е теглил куршума....![]()
Верно спрете и си преместете спора на ЛС..![]()
В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...
^^ а съжалявам не можах да се сдържа, извинете ме всички![]()
Човек, тоя не е нужно и да го бия - не, че ще сложно да го направя труден за рисуване...Ама ше му тегля две псувни, ше се изчерви и ше забие поглед в земята, опитвайки се да скрие сълзите си чикиджийски.
После ше му гепим джобните...Но няма да го гоним - все пак някой тря'а да ни носи бирата.
Но съм сигурна, че ако му скоча ше ми извади някъв розов спрей за самозащита от чантичката си и ше ми изциври "Стой! Този спрей е мн неприятен!" - виждам го к'ва е госпожичка последните му 5 мнения са "Ооо, спрете да ме храните наранявате чувствата ми : (((((("
Ама и интелигентен спор съм готова да проведа наживо с него - залагам си главата, че ше спечеля.
Чакам час,дата и място, да ходя да го видя нашият приятел. Нали беше много смел, а ние мишките - вече трета покана му отправям, а той се прави, че не вижда. Май със сиренце ше тря'а да го подмамя.
П.С:
Бе...14/88 е истината.
Последно редактирано от БожиятАгнец : 09-26-2012 на 13:02
А, забравих да ви разкажа един виц:
Става една сутрин lamer4e7o излиза от в къщи отива в училищната лавка - вади два смачкани лева (откраднати от чантата на майка си), купува си една боза и я изпива на екс, на връщане към вкъщи рита една умряла котка, небрежно лежаща на улицата. Прибира се и си бие една чикия (на снимки на съфорумнички, ест.) и си мисли доволно "Еххх, това е живота - пари,барове,алкохол, насилие и секс!"
още ли не са я заключили тая тема бе ...
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Ние сеира си го правиме в тая тема, ма на живо ще е епично.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Темата я оспамихте хубаво. Ключ.
lamer4e7o печели 3 дневен отпуск, да охлади малко страстите.