- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко...???
This is new and interesting.![]()
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
???Първоначално написано от OldSchoolRebel
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Пак да пиша вече станаха 15![]()
![]()
Момиче съм,била съм с 2-маГодинките ми са 20
![]()
Oт чисто любопитство - ей така с всеки ли се клатиш?Първоначално написано от JustSmile95
![]()
Never Shout Never - The Past
"I've been smoking the green
Since i was merely fourteen
Just to find an escape from this town
That was so mean to me..."♥
Взе ми думите от устата.Първоначално написано от Spikeey
![]()
16, цвай медхен
=]
15-0; момиче![]()
на 13 ,. девственица![]()
Боже господи, какво се случва тука...
Хората родени преди '93 имат по-малко бройки, отколкото родените 'след '94... мамка му каква е тази деградация. В днешно време това да си найстина девсвен (неопетнен, независимо дали вагинално, орално или анално) е някакво нереално чудо...
И аз все пак да споделя, момиче на 16 съм, нямам "бройки" и подяволите гордея се с това!
Всеки мъж се пипа там където го сърби, не не не не се прави защото се пипаш и ТИ !
Емиии на 16.. с 3 момичета.. момиче съм..
ахахахахахаххахаххаха.. wtf.
![]()
![]()
![]()
![]()
Mistakes are proof that you are trying.
момичетата имат повече бройки от момчетата![]()
![]()
![]()
Не знам пък какво толкова има да се гордеете,че сте девствени.Все едно сексът е някакво много лошо нещо,като наркотиците..ужас,ужас...ние дето сме правили секс направо не заслужаваме да живеем![]()
Сега ще ти обясня, Понеже има батковци на 16-17 години който не могат да намажат с някоя на техните години си хващат по-малка и я чукат и именно за това момичетата имате поече бройки.Първоначално написано от wasch0
e то не става въпрос за скапания секс, а за това да си 13-14 годишно момиченце и да си се изклатила с 12 пикльовци. Иначе всеки си има шибаното право дали да се гордее с девствеността си или не.Първоначално написано от Biskfitka
и според теб нормално ли е на 13 да си го парвил с 10 човека![]()
Не не е нормално, да не говорим колко е възможно.. (освен ако не е циганка) Но най-вероятно, за да се изфукат.Първоначално написано от wasch0
Бе може и да лъже.. Тва е Интернет O.o
Ако ще и с 30 на 13 ще го е правила.Както казва една моя г-жа (''Нейната п*тка си е,на който иска ще я дава'' . Никой няма право да ги съди или нещо такова.Да не е приемливо,хич даже,но е личен избор.
И на мен ми е смешно като чета ''гордея се с девствеността си,това е най-ценното бла бла '' -тва е нещо,с което човек се ражда,не си го постигнал с труд,че да се гордееш с него ....
Е хубу де.. ама понякога хората се гордеят, че са опазили девствеността си.. на някои им е все пет.. трети се срамуват, че никой не иска да ги ебе.. кво лошо има.Първоначално написано от Biskfitka
Ахахаха от ръката налиПървоначално написано от POKEMONFOREVER
не сериозно
![]()
и да не е спам на 13 почти 14 с 2![]()