- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко...???
Искаш да кажеш курве на 17,а не мацкаПървоначално написано от QueenOfDarkness
![]()
момче 14 с 0 мацки![]()
![]()
![]()
я да ми пусне някоя мадама де
![]()
иам предвид от тукашните те в моето даскало изобщо не дават бе мамка му
![]()
![]()
Аупп тъкмо се зарадвах като видях мъжки над 14 да не са спали с никоя и то се оказало, че не е защото не искат, а защото не им пускат.![]()
А иначе - 15 години - девствена - женско .. Страшно съм горда!Главно ,защото още нямам желанието .. ухх и дано така да продължи до 17/ 18 години!
![]()
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
Защо, за Бога, си пожелаваш да нямаш желание за секс до 17-18 годишна?!Първоначално написано от Nestlee
![]()
Желание за секс неизменно ще имаш. Но не си поставяй ограничения от типа "трябва да го направя на еди колко си години". Защото дори и да се пазиш до 17/18, след това като направиш 10 бройки за няколко години е все тая на колко си почнала. По-скоро чакай точния човек, за да го направиш с него. Дори и да не се получи с него, пак ще избираш внимателно и ще успееш от втори, трети опит. Пак не е като да минеш 200 човека и накрая никой да не те иска. И не гледай какво правят другите около теб. Ти си си ти.Първоначално написано от Nestlee
хаха много смешно бе моето момичеАупп тъкмо се зарадвах като видях мъжки над 14 да не са спали с никоя и то се оказало, че не е защото не искат, а защото не им пускат. Mad![]()
ти какво мислиш че ме интересува главно секса ?? ами да така е тва главно ме интересува ..
![]()
![]()
![]()
ама работата е там че всяко момче иска секс .. ти ако си момче и не искаш секс с момиче .. хаха .. тва значи че си гей
![]()
![]()
![]()
![]()
Хубаво сексът е главното, но тъпото е, че при някои е само това и то без значение с коя...
Защото още не се е родило/ не съм срещнала момчето, което не му е най-важното секса!Първоначално написано от PinkPan7her
Именно! Чакам този, който ще го заслужава!Първоначално написано от badsector
Точно, защото Ви интересува главно секса / без значение дали си с Яна, Пенка.. изобщо дали я познаваш/ , такива като тебе няма да го получат!!Първоначално написано от antar33
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
На 14 (почти 15) и не съм бил с нито една. А навити винаги мога да си намеря, просто предпочитам първия път да ми е с любим човек <3![]()
^ Ей такъв чакам! И нищо лично към него!![]()
Аз съм на 17 с 8 момчета на двама съм им правила само свирки.Срам ме е да си признавам ,ама тъй като това е форум не ми пука много![]()
След месец ставам на 18 , иначе с 6.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
16-1 Мъжко,хах;д
На почти 16 вече... останалото е същотоПървоначално написано от dream1707
Не беше ли на 12?Първоначално написано от Baby98
За кво ми е да се занимавам?!Първоначално написано от Baby98
Или ми отговаряш или... Си на 12
![]()
Момиче съм на 18, само с едно момче <3.
If everyone loved and nobody lied...
на 19 ... с 4-ма
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
я и батко ви да се включи
27 - 3![]()
Облякох черни дрехи върху бялата си душа
за да се слея със сивата безмълвна тълпа.
Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!
TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !
15-1-момче съм
Момче на 28, с една, но за цял живот :P
Женско , на 14 с един![]()
![]()
на 17 съм, момиче, с двама