- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко...???
Момиче съм на 19 със 7 момчета съм го правила
С един от тях е било само веднъж, а със 2ма от тях по 2 пъти само.
Абе пак са си множко за годините ми ама ... какво да се прави, така се получи![]()
На 9 години съм
Момче съм
Спал съм с 100+ момичета
Като почна от детската градина всички ги бях минал . После първи, втории трети клас минах всички момичета в училище!
А сега съм четвърти клас и 3 секси учителки ми пуснаха
Абе има още кво да се очаква,но не се оплаквам
[/b] Момиче съм на 19с 2-ма
![]()
Винаги има някаква истина зад" просто се шегувам". Знания зад "не знам". Чувства зад "Не ми пука". Болка зад:"Всичко е наред"
Женска съм
[/b] Момиче съм на 19с 2-ма
![]()
Винаги има някаква истина зад" просто се шегувам". Знания зад "не знам". Чувства зад "Не ми пука". Болка зад:"Всичко е наред"
Женска съм
Е тя иронията беше повече от очевидна. Ама как пък не сме се сетили, че именно заради това държавата ни е в упадък.Първоначално написано от granger
![]()
За да не е спам:
На достатъчно годинки съм вече - с 2ма.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
16 години - 1 момче / аз съм момиче![]()
на 23 с 5ма, момиче съм![]()
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Първоначално написано от DragonLady
Колко да са много... при положение, че аз имам познати на по 16, на които бройката им е по-голяма от годините ;дд
Първоначално написано от JustSmile95
![]()
п.т. Момиче съм на 18 с 5-ма.
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
18 години 2 момичета момче![]()
![]()
15-0; момиче![]()
Нека заедно спрем войната по пътищата!
Тука вече ми е много странно,но всеки си избираПървоначално написано от Maceto96
[/quote]
ТРАГЕДИЯ...![]()
иначе на 15 съм , момче , с 1 момиче само , но пък си я обичам повече от всичко![]()
ТИ СИ ЛЮБОВТА
ТИ СИ ГОРДОСТТА
В НАШИТЕ СЪРЦА
! ЛЕВСКИ СОФИЯ !
15, двама
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.
Момиче 16 - 2
и правят само анален и орален секс, за да не се разбере че не са девствени като ги заведе мама на генеколог.
Обичам.. гушната в тебе да заспя
гИнеколог..и +1Първоначално написано от PamelaIvanova
Недей се шокира,не е като твойте да са малкоПървоначално написано от bubkaa93
![]()
Тъй де момиче,на 17 с един.
Брях,брях
Спала си с 12 момчета ли ????Първоначално написано от JustSmile95
Еми ако трябва да си призная дори и да не съм особено горд с това ,на 17(18 след 6 месеца) чиста 0 и не защото не съм имал възможността ,за което сега всички ще ме оплюват най-вероятно![]()
Качеството винаги бие количеството !
Жена,21 години, 15 ... и на този етап съм до тук,надявам се за мнооого дълго време.![]()
18години,5момчета,момиче съм
love is gone!
18-1![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.