.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Тема: От свирка?

Град
    Петрич

От свирка?

Здравейте, хора..
    Имам голям проблем и ме е шубе да кажа дори на баща ми
    Още повече, че ми е много чудна цялата работа..
    та, оня ден преди даскало мойта дойде в нас ..да гледам филм, сещате се.. и вече сме доста време заедно, та я попитах дали вече не е време да се поопознаем та тя ми каза, че е девствена, това не е проблем за мен по принцип от дума на дума се понацелувахме, понатискахме и малкия Мартинчо си каза думата тя видя, обаче не се паникьоса - напротив даже, помогна ми да си събуя панталона и го налапа.. адския кеф беше ..каза, че не й било проблем и преди месеци духала на някъв от нейното даскало.. та, хора, отидох си с кеф на училище след ебати яката свирка и днеска (петък е!) я викнах в нас да си получа останалото тя идва, седна на леглото и почна да плаче каза ми, че е бременна.. ето и проблема, чудно ми е как само като съм се изпразнил в устата й е могла да забременее разбеснях се и почнах да викам, първо мислех, че се ебава.. после, че може да е била с някой друг показа ми теста и сега наистина не знам къв кой първо да се обърна, ако кажа на наще кой знае кво ще направят някакви съвети?

Абе ти малоумен ли си, бремена през устата?!
    Я и свали гащите и я удопи и виж да ли е девствена или не!
    Май и друго е правила на някой от даскалото преди месеци!

BMW -> Beautiful car!!!

Повече от фен Аватара на Alex3nd
    axxaxaaxaxax Приятелката ти докато ходи с теб се праска с цялото Ви училище.
    Имам една дума за теб: ГРЕДА !

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Чисто и ясно - курварка е! Ясно е, че не си единствения!
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Па може да си се е изплюла у сли*ата след свирката.А и ебаси теста дет лови от следващия ден-такова животно няма.Мноо яко те ебава момата,не и се връзвай,а и кажи да се освести или и тегли една.

Град
    Петрич
    Работата е, че й имам доверие Не ми прилича на курварка
    Относно теста ..имам навика да казвам "онзи ден" на отминали дни, ако тряа да съм точен беше миналата сряда

Аз до колкото знам трябва да са минали 2 седмици от акта(който акт е чукане в путката и свършване ВЪТРЕ в нея без капут).Това,че и вярваш нищо не значи....

Град
    Петрич
    Не знам, брато.. писнало ми е путки ако и тая се окаже такава, ше хвана да я строша затва пиша, аз ако знаех кво да правя.. отдавна вече да съм приключил с нея

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Щом си е правила тест за бременност,явно е имало защо.Или просто е толкова тъпа,че си мисли,че се забременява от свирка.А и тестът може да греши,да си направи още един.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Град
    Петрич
    Ето затва не се бях сетил Яко е в тоя форум да има свестни хора, които да ти отворят очите.. а аз още утре ше вида кво я правя

Цитирай Първоначално написано от Sladkiq_Vladko
    Абе ти малоумен ли си, бремена през устата?!
    Я и свали гащите и я удопи и виж да ли е девствена или не!
    Май и друго е правила на някой от даскалото преди месеци!
    Май вярно,тука има нещо ....
    Неискам да ти правя несигурни съмнения в гаджето ти,но дали не го е исценирала нарочно - да дойде у вас,да ти направи една свирка и после да каже,че е бремнна като оправдание,защото е нямала какво да направи,не е искала да се скарате или я е било страх да ти каже преди това.
    Незнам.

Град
    Петрич
    Мисля си и аз да се направя на ударен и да й кажа "така и така си бременна, дай да си направим сефтето " ..ако има кво да крие, веднага ше я надуша

Мега фен Аватара на FuckedUp

Tая как те ебава човек..голям сеир..
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Град
    Кембридж
    Хаххаха човек ти болен ли си и аз съм се изпралзвал в устата на мойта ама не е бременна според мене някой батко я е опънал в кенефа и сега незнае кой е бащата или по точно знае ама си прави ташаци с тебе сега нека ти натресе бебето хахаха ей гледай сеира на тоя бе ахахахха ебаси смеха човек

Град
    Петрич
    ше й разцепим путето утре

Леко с цепенето да няма после верно изненади.Така за сега..."стоката е неразопакована" и може да направиш рекламация

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Ако темата не е ебавка ...

Няма как да забременее от свирка и изпразване в устата. Забременява се само и единствено при полов акт без предпазни средства и логично - свършване в нея.
    Плюс това тестовете за бременност отчитат най-точно 2 седмици след акта. От миналата сряда до сега са минали само 9 дни. Нека изчака да станат 14-15 и да си направи нов тест и ако и той й отчете, че е бременна значи е спала с някой друг и се опитва да ти натресе вината и бебето на теб най-вероятно щото я е страх да си признае, че е била с друго момче.

Не й давай да се гъбарка с тебе и недей толкова много да се доверяваш - външния вид доста често лъже. А и има момичета, които на пръв поглед изглеждат много примерни и непорочни ама после се оказва друго
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Може да е непорочно зачатие
    - Луд съм мамо луд съм
    - Пиян си сине въри си лягай

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    ти си невинен

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    Successful troll is troll when no one knows you trolling

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Била е с друууууууууг. Я се замисли бе - какво е разстоянието между гърлото и матката ?! Забременяла през устата ...

Всъщност - или наистина друг я е надул, или ТИ се ебаваш с нас.

I'm inlove with a criminal...

Супер фен
    Или те ебава или не е девствена и е правила секс преди с някои и може да е станал гафа,но предполагам,че е евашка,защото едва ли някое момиче което е не е девствено ще ти прави само свирка,а няма да се ебете като сте гаджета...А и спокс няма как да е забременяла от тебе през устата....
    ---> най-хубавия Български мениджър...Регни се няма да съжаляваш...

На колко си години бе младеж..образовай те се малко тогава правете каквото сте планували

Може да те мисли за тъп и да ти иска пари за аборт...

Град
    Петрич
    Ами почти на 18 съм (януари ги правя)
    може би това не дава значение, имайки предвид това, че досега такова нещо не ми се бе случвало.. но уви, ето, че се оказа кучка тая мойта
    мерси за помощта!..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си