Та так,проблема ми е следният:незнам,как да се държа с момичетата:Х.Когато съм с позната,приятелка,роднина си говоря без задръжки,а когато е с някое момиче дето харесвам направо.. черта...?Ако се опитам да се държа "като себеси" адреналина ми се вдига и почвам да говоря глупости,да изпускам букви,да смесвам думи,словореда и тн.,което от страни изглежда адски тъпо [личи си че се притеснявам].Като цяло слаб съм,от 1-2 месеца тренирам [несъм адскя кокал като преди],чета доста из теенпроблемс [доста полезни неща,някои доста са ми помогнали],но пак несе получава :Х
Често казано имам чуството,че всички ме мразят,всички се дърпат от мене,никой неме харесва :ХМога да ви дам 1 пример: преди 2-3 дни бях в парка на лоста и успоредкатая,правех си серите,нямаше никои околко мене,едно момиче си вървеше,и изведнъж като ме видя забави крачка,и ме заобиколи встрани [или поне така изглеждаше].Другото дето е ,и много ми е чудно:в даскало има 1 момиче,дето харесвам,1 приятелка говорила с нея,попитал я така тактично,какво мисли за мене, а тя отговорила с доста кофти жест,неми е приела приятеслво в ФБ,но като вървя по кородорите и я видя тя се в мене гледа,и с периферията усещам,че ме гледа,но немога да разбера??
ПС:Нз дали има зн но нося очила.
Моля да неме храните,много ви се моял за съвети,че просто нз кво става :Х

Извинявам се ако имам правописни грешки.