.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Девствена ли съм?

Добър вечер! Аз съм момиче (М.) на 17 години. Преди две години срещнах едно момче, бях много влюбена, той искаше да правим секс, но за мен това беше много специално и не бях 100% сигурна. Накрая се реших и колкото и да не ми беше приятно започнахме да го правим. Разделени сме отдавна и аз сега срещнах друго момче. Влюбени сме,обичаме се, той е девствен, аз му казах същото за себе си макар че не съм 100% сигурна. За това опрях до Вас. Та преди две години с въпросния бивш пийнахме по бира и се запътихме към вкъщи.Той много бързаше.Нямаше любовна игра,нямаше нищо,дори не ме предразположи. Сещам се за една подходяща поговорка "От вратата и за краката". Дирекно легна съблече се,съблече и мен. Изпитвах отвратителна болка, той беше доста неопитен и незнаеше какво да прави. Пъхаше по един по два пръста.. пъхах и аз,но нямаше кръв. После се опита с члена си,но не успя да го вкара сигурна съм.Плъзгаше се,не успя да влезне... после пак пробвахме с ръцете,но кръв нямаше... болеше ме,не издържах да ме третира така,след което му се разкрещях ,скарахме се и от тогава не съм правила повече опити с никого.Реших че е Божа работа и пазих тази нощ за някой наистина специален.Ето че две години по-късно го срещнах- моето всичко. И като заговорихме за това и като го уверих,че аз съм девствена и той ще е първия се замислих,това наистина ли е така? Първият човек с който реших да поговоря е скъпата ми майчица, тя ме увери че щом не го е вкарал до край и щом е нямало кръв значи съм девствена и да съм спокойна, но аз знам че не винаги има кръв.... Мога ли по някакъв начин да се проверя сама. Вие можете ли да ми кажете нещо или да отида на генеколог. Но как... с въпроса "погледни девствена ли съм?" . Но за мен е адски важно да знам отговора. Благодаря ви изключително много на целият Екип и предварително на всички,които ще коментират. Чакам отговор :)

...о, света кифло...

...ако не ме лъже паметта, химерата беше различна по форма, и за да се разкъса, трябваше пълен полов контакт, така че, онзи за да не успее с чушката си, нещо наистина е било погрешно. А ако е с пръсти трябвало да е под някакъв много специален ъгъл и т.н... Ами... Май си девствена. Де да те знам. Тази тема ме убива отвътре.
    В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!

http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg

The irony bringer. Т.И.Б.

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    ами скъса ли се девствената ципа ... това е краят на девството ти та дали с пръсти , дали с бухалка , ако иктина това което си написала честито вече си жена

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

хахахаххаха говорила си с майта си за това .....ВТФ....

Град
    Lap Of The Gods
    На къде отива света...

I'll have the fire I'll have the force I'll have the power to make my evil take its course.
    I'm on the highway to hell.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от akrobatkata

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

не е ли така??!?!

много сте прости бе, не виждате ли че е загрижена за себе си
    съжалявам, не мога да ти помогна, но мисля, че гениколога ще ти каже най- добре
    Успех
    Тишината е твоето име на ум
    всеки облак носи твоя парфюм
    всички влакове водят в твоя тунел
    през трупа си все към теб съм поел...

Re: Девствена ли съм?

Цитирай Първоначално написано от takemeaway
    ...Пъхаше по един по два пръста.. пъхах и аз,но нямаше кръв. После се опита с члена си,но не успя да го вкара сигурна съм.Плъзгаше се,не успя да влезне... после пак пробвахме с ръцете,но кръв нямаше...
    Не, не...тук просто ме уби

TupacBg.Com -Най-големият Фен сайт на Тупак Шакур в България!

Re: Девствена ли съм?

Цитирай Първоначално написано от rns92
    Цитирай Първоначално написано от takemeaway
    ...Пъхаше по един по два пръста.. пъхах и аз,но нямаше кръв. После се опита с члена си,но не успя да го вкара сигурна съм.Плъзгаше се,не успя да влезне... после пак пробвахме с ръцете,но кръв нямаше...
    Не, не...тук просто ме уби
    Смешно, смешно, ама накрая ти се доплаква...
    В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!

мацко не знам... ама тая тема ме разцепи от всякъде

недей да твари6 хората

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    ОМГ... вие сте много зле.. момичето е на 17 и ви разказва такива лични неща, а вие и се смеете.. ..
    Недорасляци..

Цитирай Първоначално написано от kaRamella
    ОМГ... вие сте много зле.. момичето е на 17 и ви разказва такива лични неща, а вие и се смеете.. ..
    Недорасляци..
    Опитали са се да правят нещо, преди да го проверят това, и дори не са внимавали в часовете по биология. Чети ми аватара.

Град
    Пловдив
    маце асо толкова настояваш да бъдеш отворена , аз мога да го направя ... даже и по романтичен начин , който да не ме забравяш никога много съм романтичен ще те еба на свещи
    за контакти пиши на Л.С

I ♥ machoka Супер фен
    Спрете да се подигравате
    мила,незнам как да ''провериш'' но отиди на генолог

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Rashugun
    На къде отива света...
    На никъде - това е истината..

По темата:
    - Ние няма откъде да знаем дали си девствена или
    не..То е логично,а и пък си на 17 години и задаваш
    такива тъпи въпроси,както и да е..
    - Не е задължително първия път да има кръв,на това
    не се доверявай..Но мисля,че вече си "отворена"..
    - Но най-добре отиди на гинеколог,вместо да задаваш
    такива въпроси на себе си и на скъпите ти съфорумници
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Не, не си, защо е толкова важно за теб, какво значение има?
    А, и не казвай на приятеля си каквото написа тук, вече си му казала едно, поддържай тезата.

стига се подигравайте на момичето.Все пак никой не се е родил научен.

Според мен майка ти правилно ти е казала.
    А колкото до гинеколога той няма как да разбере
    дали си девствена или не- напротив ти трябва да му
    кажеш за да знае как да те прегледа!

П.С. Хора, не се подигравайте на момичето.Тя иска да
    сподели с някого а вие...
    Love is like the wind, you can't see it but you can feel it

мисла ,че си девствена щял е да ти скъса ципата ако пръстите са му били 14 санта най-добре рацчитай на невежоста на приятеля си
    Untill the day i die i spill lmy heart for you. For you...

Цитирай Първоначално написано от akrobatkata
    това изобщо според мен не е смешно споделила е с майка си и е направила както трябва .

мале хора вие не сте наред как може да се подигравате за такова нещо....
    ;( ами ако вие бяхте на нейно място нямаше да ви е хубаво да ви пишат такива коментари каквито вие сте писали на момичето... ;( невиждате ли колко лично нещо споделя с вас вие такова нещо сигурно нямаше да искате да го споделите...
    а колкото до твоя проблем мила и аз мисля че трябва да отидеш на генеколог.... Пожелавам ти късмет...!!!

Супер фен Аватара на radeberger
    Ами ако не си девствена, това ще промение ли нещо? Мисля, че е все тая и от нямане на работа се чудиш за глупости.

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Цитирай Първоначално написано от OldSchoolRebel
    ...о, света кифло...

...ако не ме лъже паметта, химерата беше различна по форма, и за да се разкъса, трябваше пълен полов контакт, така че, онзи за да не успее с чушката си, нещо наистина е било погрешно. А ако е с пръсти трябвало да е под някакъв много специален ъгъл и т.н... Ами... Май си девствена. Де да те знам. Тази тема ме убива отвътре.
    Т'ва с кифлата ме разби..
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Повече от фен Аватара на atractive
    Мисля че ако тя наистина е говорила с майка си по тази тема,не е проблем тя да и помогне като я заведе на гинеколог.Щом се е стигнало до този разговор би трябвало да можеш.Успех
    Нямам химикалка!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си