.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Кирилицата е задължителна!
    kalpazanka
    az sam mariq na 12 godini zdravite !~!!~!~!~!~!

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Или отиваш на гинеколог или като ти дойте се усмеляваш да си сложиш тампон. То ако има ципа чрез тампона ще усетиш!

Не е задължително да има кръв Ама като отидеш на гинеколог той/тя за да разбере да ли си девствена трябва да бръкне за да разбере(няма друг начин мисля) ако искаш с инструмент да те отварят.... давай

Каква ципа какви 5 лева бе момиче?

Повече от фен
    Вие хора които коментирате сте много зле . Момичето ви пита нещо супер лично а вие седите и се смеете . Тва според мен не е сайта за тая работа да се смеете на хорските проблеми ама айде . По въпроса ти : май си девствена та и да ти кажа че девствената ципа може да се скъса и при един по убилен цикъл . А и също сигурно не е успял да вкара члена си защото не те е възбудил. При втория си опит опитай да се възбудиш така ще отделиш секрет чрез който по лесно ще се постигне проникването . Дано съм помогнала

ДЕВСТВЕНА СИ . Миналата година отварях една първата вечер с пръсти всичко ОК момичето видя бялата светлина на втората вечер ми даде зелена и я отворих както си му подобава с члена и чак тогава потече кръв за капак на всичко ми оцапа хубавата блуза.

2 години на сухо нищо чудно пак да си девствена

Иначе по-добре да му беше казала че си правила опит да спиш с някой от колкото да го лъжеш :]

Цитирай Първоначално написано от Nedis Виж мнението
    2 години на сухо нищо чудно пак да си девствена

Иначе по-добре да му беше казала че си правила опит да спиш с някой от колкото да го лъжеш :]
    ++

Супер фен Аватара на Meonesssss
    Ужас ... Имаше един който пишеше в интернет, че искам са го направи но не знаел в коя дупка да си го пъхне
    Та приятеля ти е бил като него

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Цитирай Първоначално написано от FuckedUp Виж мнението
    Т'ва с кифлата ме разби..
    о света кифло мармаладена е лаф на мирела диско ;д

Мега фен Аватара на baby_baby

zdravei i az sam an 17 i sam devstvena ne se pritisnqvai a utidi na ginekolog nqma kakvo da mu mislish ))

Фен Аватара на theseveredgarden
    Град
    София
    Ами отиваш на гинеколог и той ти казва. А не на 17 години да питаш във форума дали си девствена. 0.о

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си