- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Девствена ли съм?
Кирилицата е задължителна!
kalpazanka
az sam mariq na 12 godini zdravite !~!!~!~!~!~!
Или отиваш на гинеколог или като ти дойте се усмеляваш да си сложиш тампон. То ако има ципа чрез тампона ще усетиш!
Не е задължително да има кръвАма като отидеш на гинеколог той/тя за да разбере да ли си девствена трябва да бръкне за да разбере(няма друг начин мисля) ако искаш с инструмент да те отварят.... давай
Вие хора които коментирате сте много зле . Момичето ви пита нещо супер лично а вие седите и се смеете . Тва според мен не е сайта за тая работа да се смеете на хорските проблеми ама айде . По въпроса ти : май си девствена та и да ти кажа че девствената ципа може да се скъса и при един по убилен цикъл . А и също сигурно не е успял да вкара члена си защото не те е възбудил. При втория си опит опитай да се възбудиш така ще отделиш секрет чрез който по лесно ще се постигне проникването . Дано съм помогнала![]()
ДЕВСТВЕНА СИ . Миналата година отварях една първата вечер с пръсти всичко ОК момичето видя бялата светлина на втората вечер ми даде зелена и я отворих както си му подобава с члена и чак тогава потече кръв за капак на всичко ми оцапа хубавата блуза.
2 години на сухо нищо чудно пак да си девствена
Иначе по-добре да му беше казала че си правила опит да спиш с някой от колкото да го лъжеш :]
Ужас ... Имаше един който пишеше в интернет, че искам са го направи но не знаел в коя дупка да си го пъхне
Та приятеля ти е бил като него
zdravei i az sam an 17 i sam devstvena ne se pritisnqvai a utidi na ginekolog nqma kakvo da mu mislish))
Ами отиваш на гинеколог и той ти казва. А не на 17 години да питаш във форума дали си девствена. 0.о