Просто не знам какво да правя на 19 години съм и от 1 година вече имам сериозна връзка с човек който може да се каже че живем от 8 месеца някаде заедно у тях,всеки ден сме заедно освен когато той е на работа за по 8 часа...проблема ми е такъв че страшно много ревнувам,той не излиза без мен никаде...но просто аз се побърквам при мисълта само като говори с някоя негова колежка или с момиче...постоянно му следя телефона и лаптопа...не знам какво ми става...тази година завърших и докато ходех на училище беше много по различно чак към 5-6 часа сме се виждали и не ми е липсвал толкова колкото сега когато той е на работа.Просто няма с кой да си поговоря и споделя за това реших да пиша тука...дали сега като не се занимавам с нищо по цял ден и не работя...ми правят впечатление и малките неща???А мисля да си тарся работа скоро,но още повече ме е страх от това че той работи на смени...1ва от 05-14,2ра от 14-22 и нощна от 22-6 ... и просто нзм кога ще се виждаме...а и друго има като изкара една сняна която трае 4 дена,почива 2 дена...и съм сигорна примерно че като аз съм на работа ще се чудя какво прави в момента...Не знам дали ще може някой изопщо да ме разбере но просто исках да споделя,понеже вече не се виждам с приятелки и нито мога с майка ми понеже работи в чужбина...който иска и е имал подобен проблем може да ми напише съвет...