- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Възможно ли е?!
Здравейте, нямам много опит в този форум, но реших да пусна тази тема, защото много ме гвожди.
Имам (по-добре да кажа имах) един приятел, много добър, сред най-добрите, познаваме се от години. Но наскоро се целунахме, това прерасна в нещо повече и сега спим заедно от месец. Той вече не живее в родния ми град, премести се в друг и се виждаме в края на седмицата веднъж или два пъти. Той винаги ми е казвал, че съм специална, че ме цени адски много, но в същото време не иска да имаме връзка. Иска да правим само секс, като той, съответно и аз, сме свободни да спим с когото си поискаме още друг. Лошото е, както може би някои се досещат, че аз започвам да хлътвам, и то сериозно. Усещам също как ще ми разбие сърцето, защото не искаме еднакви неща.
Направих темата не за съвет какво да правя с него, а да попитам как е възможно мъжете да правят страхотен необвързващ секс и да не им пука след това, а ние се привързваме? Защо се получава така? Има ли момичета, които са в подобно положение и успяват да опазят емоциите си от тази неминуема болка? Как си поставяте преграда?
Ще съм благодарна на всякакви споделени мнения, чувствам се наистина като в задънена улица.... :/
Bla Bla Za Ko 4Ete6 Tuka We :P