.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Какво си мисли тя?

Здравейте , запознах се с 1 момиче , но в главата и е пълна мистерия
    За първи път се видяхме на рождения и ден (не питайте как стана) и много се харесахме (за това съм сигурен).
    Последваха 2 срещи в рамките на 3-4 дена които завършиха с прегръдки и целувки , какво повече да искаш от първите .
    На втората среща прекарахме около 4-5 часа заедно като през цялото време ме гледаше захласнато и ми беше много ясно че ще става нещо.
    След това тя отиде в друг град за 2 дена и като се върна фейсбук, скайп всичко говореше че има ново гадже от Варна и тя ми го каза. След това никой никога не го спомена това гадже явно е само за да има.
    Проведохме разговор в който тя ми каза че иска да сме повече от приятели и на следващия ден отидох до училището и и на въпроса (не директно)"какво ще правим по нататък " тя отговори "нищо"
    Вчера разбрах че отива с класа си (от който имам много приятели) на театър и отидох с тях. Пиесата беше започнала и се видяхме само за секунда без дори да си кажем здрасти , но веднага като ме видя лицето и светна. Като излизохме се изгуби в тълпата и когато и се обадих ми каза че е " на някаква спирка" (с две думи не иска да се виждаме тогава).
    Това момиче или ме харесва толкова много че я е срам да го каже или само ме лъже (доста добре ако е това) и нямам никаква идея какво си мисли. Ако може някое по-добре момиче да каже какво може да си мисли и какво да направя по нататък за да я спечеля

Град
    Русе, Rousse
    Честно казано курвенски чалъми или незнае какво иска...
    Спорта пречи на цигарите :P

Не я гони известно време и ще видиш как ще дотичка.
    Така яко те разиграва, че не знам..
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Цитирай Първоначално написано от BaffaLsc
    +5

Вярнооооооо...
    Наистина трябва да я оставиш намира.

Цитирай Първоначално написано от Salom
    +5

Вярнооооооо...
    Наистина трябва да я оставиш намира.

Прави се на недостъпна. Ако ме питаш тая не си струва нервите.

Нали знаеш, че не се правят не недостъпни, когато пищят за живота си?

Давам ти добра идея тук.
    В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!

http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg

The irony bringer. Т.И.Б.

OldSchoolRebel Пусна: Нали знаеш, че не се правят не недостъпни, когато пищят за живота си?

Давам ти добра идея тук.

Давай да трепем всяка превзета п***а ?!?!?!?!

Цитирай Първоначално написано от HMSVengeanceS31
    OldSchoolRebel Пусна: Нали знаеш, че не се правят не недостъпни, когато пищят за живота си?

Давам ти добра идея тук.

Е, не всяка. Всяка втора. Иначе е подозрително.
    В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Мотае те щото ти го играеш чехльо.

Що я обсипваш с 1600 въпроса, вместо да кажеш "Айде да идем "еди къде си" и да правим "това и това", като не чакаш отговор а просто я хващаш за ръчичка и отивате

Номера с гаджето е ясен (: Стига си се връзвал на женските хитринки.

Последно, но не по значение - верно отеби я за известно време. А като ти звънне и кажи някво уклончиво оправдание. Да видиш тогава как ще се разменят ролите.

П.П. Толкоз ли е готина таз мома че я преследваш така упорито?

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Да заслужава си попринцип разделям момичетата красота тяло лице депета знаете ги момчетата обаче като я видях нея просто ми се стори прекрасна и това е . Ок мс хора начи ся ще я оставя и ще видим какво ще стане

Може да е свикнала да е с няколко наведнъж... Такива момиченца яко лазят по нервите. Не е лъжа, че те върти обаче.
    Magnum Cuba Libre...
    ХАВАНА МЕ !

Град
    някъде, където няма земетресения
    Какво мислят жените....въпрос без отговор.
    Има даже и филм. Но, противно на мнението на госпожата по психология, момичетата са неразгадаеми. Поне докато не ги разгадая.

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    ТИ ПИЧ СИ МНОГО СМЕШЕН И ТАКЪВ ЩЕ СИ ОСТАНЕШ

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

Цитирай Първоначално написано от DREAM95
    ТИ ПИЧ СИ МНОГО СМЕШЕН И ТАКЪВ ЩЕ СИ ОСТАНЕШ
    Каза пича, който не може да си намери CAPS LOCK бутона. Над Shift-а е, отляво на клавиатурата. Под TAB. До буквата "A".

Супер фен Аватара на fen7asy
    не ми се чете..
    Цитирай Първоначално написано от BladeDancer
    Да приемем че всички сме смешни и да не се караме

Айде ново начало на темата оставих я замалко и тя започна да ми пише да ме търси в скайп ама толкова и сега същия въпрос И сега какво ?

Сега предстои стъпката, която на повечето е трудна, но ти ми се струваш печен тип, който няма мн мн да се спече... Та стъпката е нещо изключително просто- трябва да и покажеш твоите две крайности, момчето което не е заинтригувано много много от нея и момчето което я желае и жадува да е с нея. Трябва да я накараш да иска да е с теб и да забрави за игричките си. Идвята как да го направиш е следната: Съгласи се да излезете, СЛЕД като тя те покани. Излезте, но след като тя предложи място и кажи, че не искаш там...тъпо ти е..."айде да се поразходим" или пък предложи да идете на място където не е много оживено, пък ако идете у някое местенце (у тях, у вас, сепарето в дъното на кафето или нещо подобно) ти предстои нещо изключително просто, прави са на отвеян известно време, но не прекалявай. След това и кажи "не, не издържам така..." и се преобрази от непокиста, в себе си - този който я желае. Покажи и страстта си и не и давай шанс да ти каже "не"! Бъди силния, бъди човекът, който не се колебае и знае какво иска. Запомни, жените искат един мъж да е силен, решителен, да знае какво иска и да показва, че обича въпросната жена. Това е от мен за сега. Успех!

Цитирай Първоначално написано от etrnall
    Айде ново начало на темата оставих я замалко и тя започна да ми пише да ме търси в скайп ама толкова и сега същия въпрос И сега какво ?
    Ами, запомни, че ако се страхуваш да проявиш интерес, рано или късно тя ще спре да проявява такъв.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от OldSchoolRebel
    Цитирай Първоначално написано от HMSVengeanceS31

Давам ти добра идея тук.

Е, не всяка. Всяка втора. Иначе е подозрително.
    Продължавам да се кефя на постовете ти
    Абсолютно съм съгласна с цитирания пич и Валдес. Ква е тая да те разиграва така?

+1
    Който се смее над белега,не познава какво е рана!Уилям Шекспир

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    за въпросното гадже мисля,че си го е измислила,ама и тя не знае,кво иска,по-добре за сега не я търси
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    А бе омбре - момиче да мисли - има ли такива бе

Послушах ви.
    [3.11.2010 г. 23:56:33] - *: da
    [3.11.2010 г. 23:57:03] EtrNaL: radostna si ne6to
    [3.11.2010 г. 23:57:11] - *: mdam
    [3.11.2010 г. 23:57:11] - α *: ;d
    [3.11.2010 г. 23:57:28] EtrNaL: ko stana
    [3.11.2010 г. 23:57:42] - α *: em da kajem edno momche ;dd
    [00:01:09] - *: aide leka ;]p

Град
    Пловдив
    Ами .. мисля,че няма нужда да повтарям съвета на другите-оставил си я известно време и естествено тя веднага се е притеснила и е почнала да ти пише по-често.Съгласна съм също с MrLove-действай!А такива момичета като нея .. явно е била отчаяна,че си няма приятел,а сега когато си намери точния,се появява и 3 човек (късметът и се усмихва) ии тук вече зависи от нея,тя как ще приеме нещата и дали ще осъзнае кой е правилния избор Все пак-на теб УСПЕХ!

Начи различни смени сме не се получи да ходя там през межудучасията вечерта на нито 1 от двамата не му се излиза. Да чакам ли weekenda или да се опитвам да правя нещо по скайп . Половината казват остави я ще се върне , другите действай . След последното инфо мисля че е време да се действа но нз кога

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си